Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής η οποία συνεχίζει να φυλάει Θερμοπύλες. Χθες όχι μόνο καταψήφισαν το κατάπτυστο νομοσχέδιο για την παιδεία αλλά με τις ομιλίες τους πραγματικά έκαναν όλους τους εναπομείναντες Έλληνες υπερήφανους. Μπορεί να ζούμε στο εξωτερικό, αλλά ευτυχώς μέσω του ελεύθερου διαδικτύου μπορούμε και ενημερωνόμαστε άμεσα για τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας. Τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς από το Σικάγο και να ξέρετε πως είμαστε μαζί σας στον τίμιο αγώνα σας.

Ιάσωνας

Ρεκόρ ψεύδους στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1: 7 ψέμματα σε δύο λεπτά! Δείτε το βίντεο!

Την προηγούμενη εβδομάδα επισκεφθήκαμε την Αθήνα με τα παιδιά μου στα πλαίσια μιας εκπαιδευτικής σχολικής εκδρομής καθώς μένουμε στην επαρχεία. Η εκδρομή περιελάμβανε επίσκεψη στον Παρθενώνα και το μουσείο της Ακρόπολης. Είχα χρόνια να επισκεφθώ τον Παρθενώνα ( από τότε που ήμουν εγώ μαθήτρια, σε αντίστοιχη σχολική εκδρομή ) και έτσι δεν έχασα την ευκαιρία να ξαναπάω. Όμως αυτό που αντίκρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που περίμενα. Κατά το πέρας της περιήγησης και κατηφορίζοντας στο Μοναστηράκι πραγματικά σοκαρίστηκα. Είδα μία πλατεία γεμάτη με Αφρικανούς, Πακιστανούς ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ήταν να χτυπάνε κάτι τύμπανα, να αλαλάζουν και να χορεύουν στο κέντρο της πλατείας. Στιγμιαία ένιωσα πως μεταφέρθηκα ξαφνικά στην Αφρική! Αν είναι δυνατόν! Πώς γίνεται στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών να επικρατεί αυτό το χάλι; Αν είχα γνώση της κατάστασης που επικρατεί δεν θα συμμετείχα στην εκδρομή. Προτιμούσα να έχω τις μνήμες και τις εικόνες της Αθήνας που ήξερα εγώ…. της Ελληνικής!

Στέλλα Δ.

Στην Μέρκελ και πάλι ο Τσίπρας εκλιπαρεί γονυπετής για την επικοινωνιακή διαχείριση του νέου μνημονίου

Χρόνια τώρα κάθε φορά που μία κυβέρνηση έπαιρνε αντεθνικά μέτρα, έλεγα : «Τι άλλο θα δούμε;» Και χθες πραγματικά είδα και αυτό το «άλλο». Ψηφίστηκε εντός του «Ελληνικού;;;» κοινοβουλίου η εγκατάσταση και κατασκευή Ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Γαλλία, μετά τις σκληρές εικόνες των Τζιχαντιστών να αποκεφαλίζουν ανθρώπους, ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ και ΚΚΕ ψήφισαν υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα διότι λένε οι Ισλαμιστές,που έχουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατακλύσει τις πόλεις μας, έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν χώρο θρησκευτικής λατρείας! Έλληνες αντισταθείτε! Τι «άλλο» πρέπει να συμβεί ακόμη δηλαδή για να σηκωθούμε από τον καναπέ και να αντιδράσουμε σε όλα αυτά τα αντεθνικά μέτρα; Δεν βλέπετε πως θέλουν να μας αφανίσουν; Πρέπει όλοι μαζί με κάθε νόμιμο μέσο να μην επιτρέψουμε την ανέγερση του τζαμιού!

Γ.Λ

Παρούσα η Χρυσή Αυγή στο πρώτο Εθνικιστικό συνέδριο κατά της κρατικής καταστολής – Φωτορεπορτάζ

Είστε η μόνη ελπίδα του Έθνους μας. Όσο και να προσπαθούν οι πουλημένοι δημοσιογραφίσκοι να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να λασπολογούν το εθνικιστικό κίνημα, εμείς δεν αλλάζουμε γνώμη, δεν διορθώνουμε την ψήφο μας. Αντιθέτως, το μόνο που καταφέρνουν μέσω αυτής της τακτικής είναι να επιβεβαιώνουν το πόσο διαφορετικοί είστε, πως δεν ανήκετε στο σύστημά τους και για αυτό και σας πολεμούν με κάθε μέσο. Συνεχίστε δυναμικά τον αγώνα!

Π.Μ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-14-maiou-2015#ixzz3a6ZYRjeL

Exit mobile version