Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα, Κιλκίς, Αλεξανδρούπολη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ.Ο. Καβάλας, την Κυριακή 10 Μαΐου 2013 το απόγευμα, στην Νέα Καρβάλη και σε χωριά του Δήμου Νέστου. Σε όλα τα χωριά που επισκέφτηκαν οι συναγωνιστές για να μεταφέρουν τον Εθνικιστικό μήνυμα αντίκρισαν απαξιωμένα από τις προδοτικές κυβερνήσεις χωριά και άδεια καφενεία.

Οι λίγοι θαμώνες των καφενείων βλέποντας τους συναγωνιστές διερωτήθηκαν αν είμαστε κοντά σε μια ακόμη εκλογική διαμάχη αλλά η απάντηση που πήραν από τα Εθνικιστές είναι ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πάντα δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό ανεξαρτήτως εκλογών και εκλογικών αποτελεσμάτων.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών σ’ αυτήν την δεύτερη ενημερωτική δράση στα χωριά του δήμου Νέστου πέρασε από το Ποντολίβαδο, την Πέρνη, την Γραβούνα, την Ζαρκαδιά και τον Γέροντα. Εντύπωση προκάλεσε για μία ακόμη φορά ότι τα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια δεν πτοούνται ούτε από την ανελέητη λάσπη, την προπαγάνδα και τις παράνομες πολιτικές διώξεις από το καθεστώς. Ο καθαρός αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την τελική Νίκη, μια Νίκη που θα σημάνει και την απελευθέρωση του Έθνους μας από τον ξένο δυνάστη αλλά και από τον ντόπιο ραγιά προδότη.

Αφού ολοκληρώθηκε η εξόρμηση στα χωριά της περιοχής, οι συναγωνιστές ανέλαβαν δουλειά σε κεντρική διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού προς που οδηγεί στην Χρυσούπολη. Στο σημείο αυτό που είναι κόμβος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα μοίρασαν μεγάλη ποσότητα φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου 2015 η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στα χωριά Καλαμώνας και Κεφαλάρι του νομού Δράμας. Κλιμάκιο συναγωνιστών παρουσία του γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας διένειμε εκατοντάδες φύλλα ενημερωτικού υλικού και τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή κι Εμπρός στους κατοίκους και σε επιχειρηματίες των χωριών.

Ο κόσμος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και για την απομάκρυνση της συγκυβέρνησης από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Επιπλέον, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι η μόνη λύση για τα προβλήματά τους είναι η Χρυσή Αυγή. Οι συναγωνιστές, κατέστησαν σαφές ότι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν κάνει βήμα πίσω είναι η Χρυσή Αυγή.

Κιλκίς: Παρέμβαση έκανε ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Πολυκάστρου, Αντώνης Παπαδόπουλος, στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο συναγωνιστής έθιξε και ανέλυσε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου  το φλέγον ζήτημα της εμφάνισης λαθρομεταναστών στην περιοχή και μετέφερε το κλίμα εκφοβισμού που επικρατεί την περιοχή λόγω της εγκατάστασης των Ρομά, προτείνοντας  τη μετεγκατάσταση τους. Διατύπωσε ερωτήματα σχετικά με την επερχόμενη  λειτουργία του υδροηλεκτρικού σταθμού στη Γουμένισσα, καταχειροκροτούμενος από τους συμπολίτες του.

Στις 10 Μαΐου 2015 ο υπεύθυνος της  Τ.Ο. Πολυκάστρου Παπαδόπουλος Αντώνης συμμετείχε στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων Ραβινέ, τιμώντας τη μνήμη των στρατιωτών που σκοτώθηκαν στις φονικές συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και Βουλγάρων την 1η Μαΐου του 1917 στα πλαίσια της πρώτης παγκόσμιας σύρραξης. Στις 8 Μαΐου 2015 διενεργήθηκε η περιφορά της εικόνας του Άγιου Ιωάννη του Θεολόγου στο χωριό Άσπρος του Πολυκάστρου. Το παρόν έδωσε ο βουλευτής Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Χρήστος Χατζησάββας.

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Την Πέμπτη 7/5/15 η ομάδα αλληλεγγύης της τοπικής, βρέθηκε στο πλευρό του Νομαρχιακό σύλλογο αναπήρων Αλεξανδρούπολης Οι συναγωνιστές/στριες, μέσα σε ένα πολύ ένθερμο κλίμα προσέφεραν είδη ρουχισμού για τα μέλη του συλλόγου Αναπήρων Αλεξανδρούπολης. Σε μια εποχή όπου η κρίση συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Ελληνικό λαό, η Χρυσή Αυγή στέκεται πάντα αρωγός σε ανθρώπους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Χωρίς κρατικές επιχορηγήσεις, χωρίς μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοεπιχηρηματίες, αλλά μόνο με την ψυχή και την θέλησή της θα βρίσκεται πάντα κοντά σε όποιον την έχει ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn193#ixzz3a6aEmQnL

Exit mobile version