Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαλυμένη η ψοφοδεξιά: Άγριος καβγάς ανάμεσα τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και τον Γεωργιάδη

Διαλυμένη η ψοφοδεξιά: Άγριος καβγάς ανάμεσα τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και τον Γεωργιάδη

Δεν έχουν τελειωμό οι εσωκομματικοί καβγάδες στη ΝΔ, ενδεικτικό δείγμα της αλλοπρόσαλλης, διαλυτικής και παρακμιακής κατάστασης που επικρατεί στο κομματικό αυτό ερείπιο. Αυτή την φορά, την σκυτάλη της διένεξης πήρε η διαμάχη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Άδωνι Γεωργιάδη. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ έδινε τον ρυθμό σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, φωνάζοντας συνθήματα. Το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε την αντίδραση του Σάκη Ιωαννίδη, ο οποίος αναρωτήθηκε «πότε ήταν ο Άδωνις στη ΔΑΠ;».

Ο «Μπουμπούκος» απάντησε μέσω twitter και αργότερα με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε ότι «Ήμουν στη ΔΑΠ Ιστορικού, εκλεγμένο μέλος στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν ήμουν φοιτητής στη Φιλοσοφική» επανέλαβε και πρόσθεσε ότι «κάποιοι έγλειφαν τον Σαμαρά όταν ήταν να γίνουν πρόεδροι και τώρα του πάνε κόντρα», φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.

Θα μπορούσε, βεβαίως, κάποιος να απαντήσει αναλόγως στον αυτοχαρακτηριζόμενο «μνημονιακότερο βουλευτή», ότι ο ίδιος όταν ήταν στον ΛΑΟΣ χρησιμοποιούσε τους βαρύτερους χαρακτηρισμούς για τον νυν αρχηγό του και χειροκροτούσε τον τότε αρχηγό του, Καρατζαφέρη, με ενθουσιασμό, όταν αυτός χαρακτήριζε τον Σαμαρά «Τρελλαντώνη» και έλεγε για εκείνον ότι «άπαξ προδότης, πάντοτε προδότης».

Τώρα, «γλείφει» εκεί που κάποτε «έφτυνε». Το χειρότερο για τη ΝΔ, μέσα στην μη αναστρέψιμη γι’ αυτήν αρνητική κατάσταση, είναι ότι επιμένει να προβάλλει τις όποιες θέσεις της μέσω ενός τύπου, όπως ο Γεωργιάδης, ο οποίος με τις προκλητικές υπέρ του μνημονίου τοποθετήσεις του έχει γίνει λαομίσητος, συμπαρασύροντας μαζί του στα δυσμενή αυτά αισθήματα και την σημερινή ετοιμόρροπη πολιτική του στέγη.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dialumenh-h-nd-agrios-kabgas-anamesa-ton-proedro-ths-onned-kai-ton-gewrgiad#ixzz3a6aSRxb8

Exit mobile version