Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διασυρμός στο ΠΑΣΟΚ: «Δεν υπάρχει σάλιο» για το συνέδριο

Διασυρμός στο ΠΑΣΟΚ: «Δεν υπάρχει σάλιο» για το συνέδριο

Ο εξευτελισμός και ο διασυρμός του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται σε καθημερινή βάση. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει η «Καθημερινή», η οποία κάτω από τον τίτλο «Χρήματα για μισθούς ή… συνέδριο το δίλημμα στο ΠΑΣΟΚ» υποστηρίζει ότι:

«Συζητήσεις με πολιτικές προεκτάσεις προκαλεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η οικονομική δυσπραγία του κόμματος. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ αναφέρονταν στη δυσκολία να συγκεντρωθούν τα χρήματα για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Ιουνίου, μια εβδομάδα πριν από τη διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου, στις 14 του μηνός. Δεδομένου ότι στους εργαζομένους που έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ οφείλονται χρεωστούμενα δύο μηνών, στη Χαρ. Τρικούπη αντιμετωπίζουν το δίλημμα αν θα πρέπει να πληρώσουν μισθούς ή να διαθέσουν τα χρήματα για τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η ανακίνηση και μόνο του ζητήματος περί περαιτέρω αναβολής του συνεδρίου, προκαλεί ερωτήματα για το αν κρύβεται κάτι πίσω από μια τέτοια κίνηση. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι, σε περίπτωση που δεν μπορεί το κόμμα να πραγματοποιήσει συνέδριο, θα πρέπει να προχωρήσει σε εκλογή προέδρου και σε συνέδριο εν ευθέτω χρόνω, όπως ακριβώς έγινε το 2012».

Ξοφλημένο πολιτικά, καταχρεωμένο οικονομικά και κατάπτυστο ηθικά, το κομματικό αυτό καρκίνωμα, αφού βρώμισε στον μέγιστο και σε ανεπανάληπτο βαθμό την πολιτική ζωή της Χώρας, κοινωνικοποιώντας την διαφθορά και κλίνοντας την λέξη κλέφτης σ’ όλες τις πτώσεις, αργοπεθαίνει μόνο και αβοήθητο.

Η δυσωδία που βγαίνει από την ανίατη ασθένεια που διέπει το ΠΑΣΟΚ είναι ανυπόφορη και δείχνει την κατάντια ενός άλλοτε κραταιού κόμματος, το οποίο όμως είχε τόση εξαρτημένη σχέση με την εξουσία όση ο χρήστης σκληρών ναρκωτικών ουσιών με την δόση του. Είναι θέμα χρόνου να έρθει το οριστικό τέλος αυτού του πολιτικού εξαμβλώματος, αλλά τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του αποτελούν ένα είδος μικρής τιμωρίας για όλα όσα έπραξε σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού. Γιατί για να τιμωρηθεί πραγματικά για τα εγκλήματά του κατά της Ελλάδας, θα πρέπει κάποτε να λάμψει ο Ήλιος της Αληθινής Δικαιοσύνης.

Γιώργος Μάστορας  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diasurmos-sto-pasok-den-uparchei-salio-gia-to-sunedrio#ixzz3a6arAp1E

Exit mobile version