Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Φυσικά και δεν υπάρχει περίπτωση η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμένων να διεκδικήσει την επιστροφή των μαρμάρων, διότι είναι μία κυβέρνηση φύσει και θέσει αντεθνική. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις , οι οποίες πάντα ήταν υποχείρια των ξένων. Όσον αφορά την κυβέρνηση του Σαμαρά να υπενθυμίσω πως καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους έκανε όλο αυτό το σόου με την κ. Αμάλ Αλαμουντίν η οποία έχει αναλάβει την διεκδίκηση των Ελγίνειων Μαρμάρων , διότι δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση της τότε κυβέρνησης όταν το Βρετανικό μουσείο δάνεισε ένα από τα αγάλματα στο μουσείο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης για να εκτεθεί τον Δεκέμβριο του 2014 στο ρωσικό μουσείο. Μάλιστα, ο  πρόεδρος των διαχειριστών του Βρετανικού Μουσείου, σερ Ρίτσαρντ Λάμπερτ, δήλωσε: «Το καθήκον των διαχειριστών είναι να επιτρέπουν στους πολίτες όσο το δυνατόν περισσότερων χωρών να μοιράζονται την κοινή κληρονομιά τους». Δηλαδή θεωρούν «κοινή κληρονομιά» την κληρονομιά την δική μας… Υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση από αυτή την δήλωση; Όχι, αλλά η ελληνική κυβέρνηση, ή καλύτερα  η κυβέρνηση της Ελλάδας ( γιατί «ελληνική» δεν ήταν σε καμία περίπτωση) για ακόμη μία φορά έσκυψε το κεφάλι. Αυτοί είναι , δεν γίνεται να περιμένουμε τίποτα από αυτούς. Μόνο μία εθνική κυβέρνηση θα μπορέσει να διεκδικήσει τα δίκαια των Ελλήνων, όλοι οι υπόλοιποι έχουν προσκυνήσει.

Κωνσταντίνος

Κυβέρνηση παιδική χαρά: Οι Τούρκοι εντείνουν την προκλητικότητά τους και ο Κοτζιάς χορεύει με τον Τσαβούσογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητικές εκλογές μετά ξύλου… Λογικό , τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς στα σημερινά Πανεπιστήμια. Τα τάγματα εφόδου της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς συνεπλάκησαν χθες στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας που λάμβαναν μέρος οι φοιτητικές εκλογές. Γιατί το θέμα δεν έπαιξε τόσο πολύ στα τηλεοπτικά κανάλια; Η απάντηση είναι απλή. Δεν ήταν χρυσαυγίτες, αλλά νεαροί που διαπληκτίζονται για τις ιδέες τους. Έτσι αντιμετωπίζονται οι τραμπούκοι των φοιτητικών παρατάξεων των κομμάτων του συνταγματικού τόξου, που σπάνε τα πανεπιστήμια, ανοίγουν κεφάλια συμφοιτητών τους κτλ. Άλλωστε πως μπορεί κανείς να κάνει πολιτική καριέρα αν πρώτα δεν έχει περάσει από κάποια φοιτητική παράταξη- φυτώριο επόμενων κομματικών στελεχών; Αφήστε καλέ τα παιδιά είναι οι πολιτικοί του μέλλοντος!

Ιωάννα Μ.

Φτηνές δικαιολογίες των καναλιών για την μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής: Τους συκοφαντούμε λόγω… τεχνικού λάθους!

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 , εξέλεξε πρώτη πολιτική δύναμη  τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή υποσχόταν  στον ελληνικό λαό πως θα σκίσει τα μνημόνια. Όλα αυτά αποδείχτηκαν όμως προεκλογικές φανφάρες , αφού σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου του Υπουργού Οικονομικών, Βαρουφάκη θα πληρώνουμε κανονικά τις δόσεις μας προς τους εταίρους. Συνεπώς βρεθήκαμε για ακόμη μία φορά στο ίδιο έργο θεατές, με την μόνη διαφορά την αλλαγή στα ονόματα των πρωταγωνιστών. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετονόμασε την ΤΡΟΙΚΑ σε ΘΕΣΜΟΥΣ, το μνημόνιο σε ΣΥΜΦΩΝΙΑ και την ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ  σε ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, κάτι στο οποίο τον βοήθησαν και επικοινωνιακά τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης , τα οποία παρουσίαζαν τον Βαρουφάκη ως τον Σκληρό διαπραγματευτή που κατάφερε να κάνει τους Έλληνες να αισθανθούν επιτέλους περήφανοι! Το πανηγύρι όμως δεν κράτησε για πολύ .Ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά αντιδρούσε στον ΕΝΦΙΑ και υποσχόταν την κατάργησή του και μετεκλογικά ο ίδιος ο  Τσίπρας ζήτησε από τον ελληνικό λαό να καταβάλει την δόση για τον ΕΝΦΙΑ… Πώς νιώθεις Έλληνα που ακόμη μία φορά πιάστηκες κορόιδο;

Μαρία Σ.

Αποκαλύφθηκαν οι γερμανόδουλοι: Ενοχλήθηκε το “Ποτάμι” από το βίντεο για τις αποζημιώσεις

Κάποτε ήμουν μετακλητός υπάλληλος σε πολιτικό γραφείο και στη συνέχεια στη Βουλή. Από τον πρώτο καιρό είχα τάσεις προς εμετό, και ο νοών νοείτω. Μέχρι τότε άκουγα Χρυσή Αυγή και έκοβα πέρα. Νόμιζα και ταύτιζα τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή με τους Ναζί, λόγω του Μαίανδρου που μου τον είχαν συνδυάσει στο υποσυνείδητό μου, τα ΜΜΕ με τον αγκυλωτό σταυρό, αλλά και με τα πρόσωπα που απάρτιζαν αυτό το κόμμα χωρίς καν να τα ξέρω. Τόσο βλάκας ήμουν. Τόσο πολύ είχαν διαμορφώσει την εικόνα της Χ.Α. στην ψυχολογία μου! Το πέρασαν σε μένα που είμαι τόσο δύσπιστος!

Προ ολίγου καιρού η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την ενέργεια της ΕΛ.ΑΣ. που έβγαλε από το Πανεπιστήμιο τους αντιεξουσιαστές. Και ερωτώ: Εσείς πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ πήρατε κάποια θέση επ΄αυτού; Συμφωνείτε με τη θέση της νεολαίας σας ή όχι; Κωφεύετε; Μάλλον. Αν όχι, ποια είναι η «δική σας θέση»;

Επίσης πρόθεσή σας προ ημερών ήταν να βγάλετε τους τρομοκράτες από τη φυλακή «λόγω υγείας» στο όνομα της δημοκρατίας. Αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι η δημοκρατία έχει και όρια, ότι η πλάστιγγα έχει δύο μέρη που θα πρέπει να είναι, εάν όχι ακριβώς στο ίδιο ύψος, έστω με κάποια μικρή απόκλιση.

Είσαστε η συνέχεια του μακαρίτη τέως υπουργού Δικαιοσύνης Ευάγγελου Γιαννόπουλου που άνοιξε τις πόρτες των φυλακών, δίνοντας άδειες σε τρομοκράτες, οι οποίοι μέχρι και σήμερα καταπατούν τις άδειες τους κάνοντας ληστείες και δολοφονίες. Είμαστε άνθρωποι, και πρέπει να παίρνουν άδεια όλοι οι φυλακισμένοι συνάνθρωποί μας αλλά όχι και οι τρομοκράτες που βλέπουν τα αθώα θύματά τους όπως οι ίδιοι λέγουν, σαν «παράπλευρη απώλεια». Εσείς οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις τι έχετε κάνει γι αυτό; Ποιος από εσάς είχε – έχει την βούληση να δείξει ότι η δημοκρατία έχει και τα όριά της;

Εσείς πολιτικάντηδες των ΑΝ.ΕΛ που κατηγορούσατε μαζί με το φωτοαντίγραφο Σαμαρά – Βενιζέλου (δηλ. ΣΥΡΙΖΑ) τις πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου ως αντισυνταγματικές, γιατί τώρα κάνετε ακριβώς το ίδιο;

Ξεκληρίζετε τις οικογένειές μας. Γιατί δεν επανακινείτε τις βιοτεχνίες και τα εργοστάσιά μας που με δόλιο τρόπο έχουν κλείσει; Δώστε την ευκαιρία στα Ελληνόπουλα (όσα έχουν μείνει) να αρχίσουν να ασχολούνται με την αγροτική καλλιέργεια, δίνοντάς τους εκτάσεις του δημοσίου –και όχι μόνο- με ευνοϊκούς όρους και όχι τοκογλυφικούς ώστε η Ελλάδα μας να ανακάμψει.

Σταματήστε να δίνετε το αίμα του Ελληνικού Λαού σταγόνα-σταγόνα στο Δ.Ν.Τ.

Σταματήστε να λέτε ψέματα στον κόσμο. Άλλωστε το έχετε δει και μόνοι σας – γιατί πια μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού ούτε πρωί, ούτε μεσημέρι, ούτε βράδυ δεν παρακολουθεί τα ψέματά σας. Αηδίασε.

Πόσο «αίμα» θα δώσετε ακόμη στους δράκουλες των τραπεζών; Εσείς που θα σκίζατε το μνημόνιο και θα κάνατε την ρήξη με την τρόικα – που την μετονομάσατε ευγενέστατα και πολιτικάντικα σε θεσμούς – έτσι επιστημονικά, για να μη σκιάζεται το πόπολο.

Είσαστε χαμαιλέοντες που απλά αλλάζετε το όνομά σας και το κόμμα σας (με άλλο όνομα) αλλά ο σκοπός σας είναι ο ίδιος.

Σ.Θ. – Λευκάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-15-maiou-2015#ixzz3aBYOh1xc

Exit mobile version