Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να επέμβει ο Ντογιάκος: Εγκληματική οργάνωση… η αγγλική κυβέρνηση

Να επέμβει ο Ντογιάκος: Εγκληματική οργάνωση... η αγγλική κυβέρνηση

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την στιγμή που ο Ντογιάκος διέταξε διενέργεια έρευνας για ένα φυλλάδιο που έγραφε «Έξω οι Λαθρομετανάστες». Ένα φυλλάδιο που απαιτούσε, δηλαδή, την εφαρμογή του νόμου για όσους παρανόμως διέρχονται τα σύνορα της χώρας.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα ότι κατατέθηκε η πρόταση Γιούνκερ για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών, δηλαδή μία πρόταση για τροποποίηση της επαίσχυντης συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ. Η πρόταση Γιούνκερ βεβαίως δεν κινείται σε ριζοσπαστικά πλαίσια πραγματικής επίλυσης του προβλήματος, αφού η πιο ρηξικέλευθη πρότασή του είναι η μετεγκατάσταση 20.000 λαθρομεταναστών σε χώρες με χαμηλή ανεργία. Βεβαίως η πρόταση του είναι «μια σταγόνα στον ωκεανό» της λαθρομετανάστευσης, αφού ο αριθμός που ορίζει των 20.000 δεν είναι ούτε ο αριθμός που θα δεχτεί ένα ελληνικό νησί μέσα στο καλοκαίρι.

Το σχέδιο, βεβαίως, όπως τονίζουν και ευρωπαίοι αξιωματούχοι είναι μοιραίο να ναυαγήσει, αφού θα συναντήσει τις σφοδρές αντιδράσεις των βόρειων χωρών. Δεν θα άξιζε, λοιπόν, να ασχοληθούμε με κάτι που μοιραία θα μείνει στα χαρτιά. Έχει αξία όμως να τονίσουμε την κατεύθυνση στην οποία κινούνται οι αγγλικές αντιρρήσεις.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ η Αγγλία παρουσιάζεται αντίθετη σε οποιαδήποτε αλληλεγγύη που αφορά την υποδοχή μεταναστών και προσφύγων, τονίζοντας πως όλοι όσοι προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να επαναπατρίζονταιΚοινώς, η Αγγλία ζητά την εφαρμογή του νόμου πανευρωπαϊκώς, γεγονός που θα οδηγούσε σε μία συνολική επίλυση του ζητήματος, με τα όποια οικονομικά μέτρα να είναι απλώς επικουρικά του βασικού σχεδίου.

Αλήθεια, πότε θα παρέμβει ο Ντογιάκος, η Κουτζαμάνη και ο αρμόδιος περί ρατσισμού εισαγγελέας, ώστε να κατηγορηθεί η αγγλική κυβέρνηση ως «εγκληματική οργάνωση»; Πότε θα πάει ο Κενυάτης απεσταλμένος του ΟΗΕ περί ρατσισμού να κάνει κήρυγμα στους λόρδους του Σίτυ για την ανάγκη να «εμπλουτίσουν» πολιτιστικά την Αγγλία; Προφανώς και ποτέ διότι οι πρωτεύουσες του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου Λονδίνο – Νέα Υόρκη – Τελ Αβίβ έχουν ασυλία από τα πολυπολιτισμικά κελεύσματα που είναι σχεδιασμένα για να καταστρέφουν τις κοινωνίες των… γκοίμ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-epembei-o-ntogiakos-egklhmatikh-organwsh-h-agglikh-kubernhsh#ixzz3aD9K6CnO

Exit mobile version