Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Μας έχουν ζαλίσει τόσο καιρό μιλώντας συνεχώς για την δίκη του αιώνα όπως την αποκαλούν, την δίκη της Χρυσής Αυγής. Όλοι έκαναν σενάρια για το πώς θα αντιμετωπίσουν τους χρυσαυγίτες που θα παρευρίσκονται στην δίκη για να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους. Και τελικά τι βλέπουμε; Τη συνεχή πρόκληση επεισοδίων από τους προοδευτικούς της αριστεράς και τους αναρχικούς ενώ σήμερα παρακολουθήσαμε την εισβολή τους μέσα στην δικαστική αίθουσα υβρίζοντας και τραμπουκίζοντας τους συνηγόρους υπεράσπισης. Είτε τα μέτρα ασφαλείας είναι ελλειπή είτε κάποιοι σκοπίμως επιδίωξαν την πρόκληση επεισοδίων ελπίζοντας ξανά στην δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων για την Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς για αυτούς όμως ο ελληνικός λαός βλέπει και κρίνει. Είμαστε στο πλευρό σας και είμαστε σίγουροι πως η δικαίωση θα έρθει σύντομα.

Άγγελος Κ.

Το βίντεο με την βόμβα Βούτση: Η αποκάλυψη των σκανδάλων του συστήματος ωφελεί ΜΟΝΟ την Χρυσή Αυγή

Εκείνοι που δικάζονται για την υπόθεση των πυρήνων τις φωτιάς εισήλθαν στην αίθουσα όπου εκδικαζόταν η υπόθεση της Χρυσής Αυγής προκαλώντας και φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον των χρυσαυγιτών. Πώς είναι δυνατόν οι κατηγορούμενοι μια άλλης υπόθεσης να μπορούν και να εισβάλουν στην διπλανή αίθουσα; Γιατί δεν αντέδρασαν οι ενάγοντες για το συγκεκριμένο περιστατικό και γιατί οι συγγενείς του Φύσσα δεν τα έβαλαν με εκείνους που εισέβαλαν βίαια στην αίθουσα με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων; Και μετά από όλα αυτά να έχουν το θράσος και να λένε πως οι χρυσαυγίτες επιδιώκουν να μην γίνει η δίκη! Αδιαμφισβήτητα κάποιοι άλλοι επιδιώκουν την αναβολή της δίκης διότι τους συμφέρει να εκκρεμούν κατηγορίες εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μετά την αθώωση της δεν θα μπορούν να πουν το οτιδήποτε εναντίον της γιατί εκτός από τη συνείδηση του κόσμου, ο οποίος γελά με αυτά τα καραγκιοζιλίκια, θα είναι δικαιωμένη και στο δικαστήριο. Η αλήθεια θα λάμψει, μέχρι τότε καλή συνέχεια στον δίκαιο αγώνα σας.

Ηλιάνα Π.

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή: 1453, Η Πόλις Εάλω – 2015, Αποτρέποντας την Άλωση της Ευρώπης! Φωτορεπορτάζ

Έχουν ειπωθεί πολλά για την “δίκη του αιώνα”. Δεν διευκρινίστηκε όμως ποιου αιώνα ακριβώς, αφού η δικαιοσύνη στην Ελλάδα ανατρέχει στις σκοτεινές εποχές του Μεσαίωνα, όταν η Ιερά Εξέταση έριχνε στην πυρά τις γυναίκες που κατηγορούντο ως μάγισσες από την Καθολική Εκκλησία. Αυτόν ακριβώς τον ρόλο της Ιεράς Εξέτασης έχει αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα διάφορα παραρτήματά του. Δεν διστάζει να προκαταλαμβάνει την δικαιοσύνη με πανό και δηλώσεις βουλευτών του. Θυμηθείτε την κακάσχημη (από μέσα και από έξω) βουλευτή Κατριβάνου να ζητά μεταφορά της δίκης από τον απομακρυσμένο Κορυδαλλό στο κέντρο της Αθήνας, έτσι ώστε τα τεμπελόσκυλα των Εξαρχείων να μπορούν να τρομοκρατούν τους δικαστές νυχθημερόν. Θυμηθείτε την επίσης άσχημη εισοδηματία κομμουνίστρια υφυπουργό Βαλαβάνη να καταδικάζει την ΧΑ πριν την δίκη, τις προάλλες.

Μιλώντας για την πυρά της Ιεράς Εξέτασης, ας φέρουμε στην ασθενή μας μνήμη τα εκατοντάδες ατιμώρητα εγκλήματα των αναρχικών όταν καίνε περιουσίες και καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές όπως έγινε στην ΜΑΡΦΙΝ πριν 5 χρόνια. Ακόμα και σήμερα τα ονόματα των κατηγορουμένων εμπρηστών αποκρύπτονται, εκτός από αυτό του Σίψα…μιλάμε για top secret VIP παρακρατικούς! Οι δίκαιες δίκες είναι ο πυλώνας του πολιτεύματος σε όλα τα ευνομούμενα κράτη του κόσμου. Στην Ελλάδα της ασύδοτης δημοκρατίας παραμένει ακόμη ο ευσεβής πόθος. Δύο μέτρα και δύο σταθμά αφού η εξαρτημένη δικαστική εξουσία επιδεικνύει ευαισθησία στα ανθρώπινα δικαιώματα των αριστερών εγκληματιών, όπως του Σακκά, Ξηρού, Ρωμανού, ενώ την ίδια στιγμή υπακούει πειθήνια στις οδηγίες του πρωθυπουργού για προφυλάκιση των πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος. Σαν να μην έφθανε αυτό έχουμε και την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και των εξωκοινοβουλευτικών συνιστωσών του, να απαιτούν καταδίκη της ΧΑ χωρίς καν δίκη! Σαν να μην έφθανε και αυτό, απελευθερώνονται οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που ζημίωσαν το κράτος όπως στην περίπτωση Παπακωνσταντίνου. Φυσικά για να φθάσει να παραπεμφθεί διεφθαρμένος πολιτικός σε δίκη πρέπει να αποφασίσουν “δημοκρατικά” οι υπόλοιποι βουλευτές χάρις στο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Η ισονομία πάει περίπατο, το σύνταγμα της Ελλάδος γίνεται λάστιχο!

Η θεωρία της συλλογικής ευθύνης υιοθετήθηκε και επισήμως από το δικαστικό σύστημα της Ελλάδος. Μάταια αναφέρει η συνθήκη Παλέρμο πως δεν νοείται εγκληματική οργάνωση χωρίς οικονομικό όφελος και αυτό δεν αποδείχθηκε στην περίπτωση της Χρυσή Αυγής μετά τις έρευνες του ΣΔΟΕ. Μάταια αποφάνθηκε ο εφέτης εισηγητής Σαλάτας πως δεν πρέπει να παραπεμφθούν οι Χρυσαγίτες σε δίκη αφού δεν στοιχειοθετείται η εγκληματική οργάνωση βάσει των κατηγοριών. Το καθεστώς, δηλαδή η εκτελεστική εξουσία, έχει τον τελευταίο λόγο, μαζί και οι ξένοι υποβολείς που θα το στηρίζουν. Τόση δικαιοσύνη πια στην Ελλάδα δεν θα την αντέξω, της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ…

Ν.Β

Μαλλιοτραβήχτηκαν στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα ενόψει της υπογραφής του τρίτου Μνημονίου

Γεια σας..Διαβάζω τακτικά την ιστοσελίδα σας και πρέπει να σας πω ένα μεγάλο μπράβογια όλα αυτά που γράφετε και ειδικά αυτά που αποκαλύπτουν την λασπολογία του ανήθικου και ανθελληνικού κατεστημένου της δήθεν «έγκυρης» ενημέρωσης. Αυτό που πραγματικά με γεμίζει οργή και απογοήτευση ταυτόχρονα είναι το πώς είναι δυνατόν τόσος κόσμος να ακούει και να πιστεύει σαν υπνωτισμένος τα ηλίθια τσοντοκάναλα που δείχνουν πραγματικά ηλιθιότητες και ψέματα από το πρωί ως το βράδυ. Πως θα καταφέρουμε σαν Έλληνες να γυρίσουμε την κατάσταση που ζούμε όταν βλέπω τους γύρω μου να είναι σαν υπνωτισμένοι και απλά να χαίρονται με κάθε ανοησία των ΜΜΕ και να τρέφουν ελπίδες σαν ηλίθιοι. Κάθε συζήτηση σε μια παρέα περνάει από χίλια κύματα αν είναι αλήθεια, αν είναι σωστό αν αν αν αν αν, ενώ κάθε ανυπόστατη είδηση της τηλεόρασης να περνάει αμάσητη. έλεος πια έλεος.

Δ. Μ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Crashonline: Δεν θέλουν να αποδείξουμε την αθωότητα μας, η οποία είναι δεδομένη!

Ντροπή στην Νέα Δημοκρατία οι ψευτοπατριώτες που ψήφισαν για το τζαμί στο Βοτανικό. Ο Σαμαράς, Γεωργιάδης και Βορίδης είναι ένα αξιολύπητο αστείο. Σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό μιλούν για τη φύλαξη των συνόρων την απέλαση των παράνομων μεταναστών και έδωσαν την έγκρισή τους για ένα τζαμί που θα κατασκευαστούν στο Βοτανικό. Ντροπή τους. Η Χρυσή Αυγή προέβλεψε εδώ και πολύ καιρό το ποιόν τους. Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να μετονομαστεί H Νέα κοροϊδία.

Γ.Γ

Σύριζα και Ανέλ ανοίγουν την Κερκόπορτα: Κατατέθηκε σε ανοιχτή διαβούλευση το νομοσχέδιο απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς

Το περασμένο Σάββατο 09-05-15 γίναμε όλοι μάρτυρες ενός απαράδεκτου γεγονότος που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα. Σε κοινή Θέα όλων μας έγινε χρήση και διαφήμιση ναρκωτικών ουσιών από αριστερούς, θολοκουλτουριάρηδες, πρεζάκηδες και φυσικά χορηγοί ήταν η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, γκέι οργανώσεις και διάφορα κοινωνικά δίκτυα της άπλυτης αριστεράς. Μετά από αυτό το ρεσιτάλ χρήσης κάνναβης που έδωσε σύσσωμη η Νεολαία της Αριστεράς, ποιός θα τολμήσει να ξαναπιάσει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή που είναι υπέρ της σωματικής και πνευματικής καθαρότητας και διαύγειας των Ελλήνων; Το αντισυνταγματικό τόξο με πρώτη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σπρώχνει τον Ελληνικό Λαό στην ελεύθερη χρήση ναρκωτικών προκειμένου να τον έχει σε καταστολή για το νέο μνημόνιο 3 και τα σκληρά φορολογικά μέτρα που το συνοδεύουν. Φτάνει η κυβέρνηση στο σημείο να προτείνει Εθνική παραγωγή κάνναβης και απελευθέρωση της χρήσης της, μέτρο που είχε προτείνει και ο εθνικός ολετήρας Τζέφρι Παπανδρέου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προτείνει στροφή στην πρωτογενή παραγωγή και δουλειά πρώτα για τους Έλληνες. Οι αριστεροί καλούν τους έμπορους πρέζας για χρυσές δουλειές στην Ελλάδα. ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Μπορεί να γίνει σύγκριση της σάπιας Αριστερής Νεολαίας με παιδιά όπως οι Αθάνατοι Γιώργος Φουντούλης και Μάνος Καπελώνης; Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει τέτοιους λεβέντες που λέει και ο Αρχηγός Ν.Γ.Μιχαλολιάκος. Στην Νεολαία της Αριστεράς βρίσκεις μόνο τραμπούκους, προδότες, κλέφτες και πρεζάκηδες.

Γ.Π.

Ποια δίκαιη δίκη; Καταλύθηκε η ευνομία και το κράτος δικαίου! Φωτογραφίες – Βίντεο

Δυστυχώς ζούμε τριτοκοσμικές συνθήκες στην Ελλάδα του ευρώ. Στα νοσοκομεία της Αττικής αδυνατούν να έχουν πρόσβαση οι καρκινοπαθείς για τις θεραπείες τους γιατί απλά τα μηχανήματα δεν λειτουργούν. Συγγενικό μου πρόσωπο χρειάστηκε να υποβληθεί για θεραπεία αλλά τα νοσοκομεία των Αθηνών δεν έχουν μηχανήματα και ένα που υπάρχει στον ΆγιοΣάββα για ακτινοβολίες είναι σχεδόν χαλασμένο. Δεν ξέρω τι θα γίνει και αν τελικά βρεθεί λύση γιατί και στο νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά οι ουρές είναι μεγάλες. Δεν συζητάμε για το Νοσοκομείο Αλεξάνδρας που δεν λειτουργεί το μηχάνημα εδώ και καιρό.

Ντροπή τους που αφήνουν τους συνανθρώπους μας να υποφέρουν εκτός από οργανικά και ψυχικά γιατί δεν ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και την παροχή βοήθειας σε όσους χρήζουν ειδικών θεραπειών.

Αν η προηγούμενη συγκυβέρνηση άνοιξε την ταφόπλακα στα δημόσια νοσοκομεία η τωρινή την κλείνει γιατί μέχρι σήμερα απλά δεν έκαναν τίποτα εκτός από υποσχέσεις και παχιά λόγια.

Αντί να βλέπουμε τους βουλευτές του σύριζα να θριαμβολογούν μέχρι δακρύων για την νίκη των απολυμένων στην πρώην ΕΡΤ και την νίκη των καθαριστριών θα θέλαμε να τους βλέπαμε δίπλα στους μάρτυρες-καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους και δίπλα στους 1.500.000 άνεργους και τις οικογένειές τους.

Έχουμε όλοι ίδια και ίσα δικαιώματα σε αυτή την χώρα και πολύ περισσότερο όσοι με τις κρατήσεις τους συντήρησαν το ΕΣΥ που διέλυσαν και συνεχίζουν να διαλύουν οι ανάλγητοι πολιτικοί.

Ορμώμενη από την συνταρακτική ομιλία του Βουλευτή μας και Πολιτικού Κρατούμενου κ. Κασιδιάρη σήμερα στην Βουλή θα προτρέψω και εγώ όλους τους Έλληνες να αντισταθούμε ενάντια στην απαξίωση της ανθρώπινης ζωής, την διεκδίκηση καλύτερων κρατικών δομών, σε όλους τους τομείς της ζωής μας, την διεκδίκηση εργασίας που είναι αναφαίρετο νόμιμα και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα- γιατί η ανεργία καλπάζει- και την διεκδίκηση της προστασίας των θρησκευτικών μας πιστεύω που ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ όπως εμείς σεβόμαστε τους άθεους και αλλόθρησκους.

Αγγελική Γ.-Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-16-maiou-2015#ixzz3aIO8ziGK

Exit mobile version