Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Πιερία, Ανατολική Αττική, Αχαρνές

Πλήθος υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής με έντονο αγωνιστικό παλμό παρευρέθηκαν και αυτή την Τετάρτη 13/5/2015, στα Γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος καλωσόρισε όπως πάντα τα νέα πρόσωπα που προσέρχονται κάθε Τετάρτη στα Γραφεία μας και ενημέρωσε όλους τους παρευρισκομένους για τις προσεχείς δράσεις μας και τις εκδηλώσεις του Κινήματος.

Ευχάριστη έκπληξη για όλους ήταν η έκτακτη άφιξη και ομιλία της Ευγενίας Χρήστου-Γερμενή, η οποία είναι υπεύθυνη του τομέα Υγείας, Περιφερειακή Σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή» και σύζυγος του πολιτικά διωκόμενου και φυλακισμένου Βουλευτή μας, Γεωργίου Γερμενή. Μέσα σε έντονο αγωνιστικό κλίμα η Συναγωνίστρια Ευγενία Γερμενή πραγματοποίησε μια καταιγιστική ομιλία καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων, από τα ψεύδη των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, σχετικά με την πρόσφατη άρση ασυλίας του παράνομα έγκλειστου Βουλευτή μας Ηλία Κασιδιάρη, μέχρι τον παραλογισμό να βαφτίζουν «Αιμοδοσία Μίσους» το να δίνουμε εθελοντικά το αίμα μας στους Έλληνες ενώ δεν είναι «Αιμοδοσία Μίσους» όταν εδώ στην Πατρίδα μας η Εβραϊκή Κοινότητα κάνει το ίδιο μόνο για τους δικούς της.

Το λόγο στην συνέχεια έλαβε ο Συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. Κώστας Αλεξανδράκης ο οποίος ξεμπρόστιασε με στοιχεία τον προδοτικό ρόλο των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της Πατρίδας, με αποκορύφωμα την τωρινή ενδοτικότητα των κυβερνώντων στο να παραδοθούν πλήρως στην Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας με την κατασκευή των Τζαμιών σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη κατόπιν απαίτησης της Τουρκίας.

Αγωνιστικό παρόν είχαμε στην Τοπική μας και από το Λιοντάρι της Χρυσής Αυγής που νίκησε τον θάνατο, μετά την άνανδρη δολοφονική επίθεση των παρακρατικών που στοίχισε τις ζωές των αδερφών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη, Αλέξανδρο Γέροντα, ο οποίος παρά τα παρατεταμένα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει από τότε, ως σαν ζωντανό σύμβολο αγνού αγωνιστή πατριώτη, εμψυχώνει τους πάντες και μόνο με την παρουσία του. Μετά τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό μας Ύμνο, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και καταχειροκρότησαν όταν η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου-Γερμενή είπε ότι «Είμαστε περήφανοι που είμαστε Χρυσαυγίτες και είμαστε οι μόνοι που αντιστεκόμαστε στο σάπιο σύστημα και θα αγωνιζόμαστε μέχρι τέλους».

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του πολιτικού συμβουλίου και υπευθύνου της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη. Ο συναγωνιστής εισαγωγικά σκιαγράφησε και ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά το ιδεολογικό στίγμα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, καταρρίπτοντας τα φαιδρά ψεύδη των καθεστωτικών ΜΜΕ και των εχθρών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Αφού τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι πλέον – μετά και την μνημονιακή κυβίστηση της νέας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – ο μοναδικός πολιτικός φορέας που διέθετε, διαθέτει και θα διαθέτει σταθερά αντιμνημονικό προσανατολισμό, ανέλυσε τις προτάσεις της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας για την διέξοδο της Πατρίδας μας από την τεχνητή και επιβαλλόμενη από τους διεθνείς τοκογλύφους οικονομική κρίση και επισήμανε πως για να υπάρχει μέλλον για το Έθνος μας θα πρέπει πρωτίστως να επανακτήσει πάση θυσία την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, που απώλεσε σταδιακά με ευθύνη των μεταπολιτευτικών κυβερνώντων, και κυρίως με ευθύνη των μνημονιακών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.

Με το πέρας της ομιλίας, δόθηκε στους παρευρισκόμενους η δυνατότητα να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους και τέθηκαν ζητήματα που αφορούν όλων των ειδών Εθνικά και Κοινωνικά θέματα. Ως είθισται η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματός μας. Το ενδιαφέρον τους για την εκδήλωση εξέφρασαν και τοπικά ΜΜΕ, καλύπτοντας την εκδήλωση με αναλυτική ανταπόκριση. Η Τ.Ο. Πιερίας εγκαινιάζει πλέον έναν νέο κύκλο θεματικών ομιλιών που θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα τις ώρες κοινού (19:00-22:00). Όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες είναι ευπρόσδεκτοι/-ες να παρακολουθήσουν τις ομιλίες, που άπτονται κυρίως πολιτικού, κοινωνικού και Εθνικού περιεχομένου και να πλαισιώσουν τον δίκαιο και αγνό αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Δυνατή.

Την Πέμπτη 7 Μαΐου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής, μίλησε ο Συναγωνιστής Απόστολος Γκλέτσος για την σημερινή πολιτική κατάσταση και για τις παράνομες πολιτικές διώξεις. Τόνισε ότι οι διωγμοί των βουλευτών και των Συναγωνιστών είναι πρωτοφανείς. Η δίκη θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει προ πολλού, ώστε να φανεί το σαθρό κατηγορητήριο. Καμιά από τις κατηγορίες δεν ευσταθεί και όλα θα αποκαλυφθούν στην διαδικασία.

Ο Σύριζα είναι ένα φιλελεύθερο συστημικό κόμμα. Η ελπίδα δεν ήρθε, αλλά έρχεται νέο μνημόνιο. Αντιγράφει μεν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την παιδεία, για την υγεία, αλλά δεν τις εφαρμόζει και στην ουσία δεν κάνει τίποτα. Είναι θέμα ιδεολογίας και ο σύριζα είναι όπως η ΝΔ ένα ακόμα νεοφιλελεύθερο κόμμα. Διακηρύσσει την χωροθέτηση ΑΟΖ και στο τέλος δεν κάνει τίποτα, μόνο ανακοινώσεις για τα ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή χάλασε τα σχέδια τους γιατί είναι αντίθετη στην παγκοσμιοποίηση. Πιστεύει στο Εθνικό Κράτος, πιστεύει σε αρχές, έχει Ιδεολογία.

 

Ενημερωτική δράση στο κέντρο των Αχαρνών πραγματοποίησε η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών, όπου έγινε διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση, για την ετήσια εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την γενοκτονία του ποντιακού Ελληνισμού. Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν κάτι παραπάνω από θετική, λέγοντας μας, ότι η Χρυσή Αυγή, είναι το ΜΟΝΟ κόμμα που τιμά την μνήμη του ποντιακού ελληνισμού, χωρίς να το εκμεταλλεύεται μικροκομματικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn195#ixzz3aIRvvbfs

Exit mobile version