Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τους τραμπουκισμούς, το ΚΚΕ τώρα απειλεί με… ξεβράκωμα!

Μετά τους τραμπουκισμούς, το ΚΚΕ τώρα απειλεί με... ξεβράκωμα!

Προκάλεσε τον γέλωτα ανά το πανελλήνιο η πρόσφατη τηλεοπτική δήλωση της Κανέλλη ότι, αν η κυβέρνηση κατορθώσει το ακατόρθωτο – δηλαδή να φέρει για ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο χωρίς φόρους -, εκείνη θα κάνει στριπτίζ πάνω στο βήμα της Βουλής! Για την ακρίβεια, η μεγαλοαστή «προλετάρια» της Εκάλης, είπε πως «ορκίζομαι ότι μπορεί και να κάνω στριπτίζ», δίνοντας έτσι μια νέα ερμηνευτική εκδοχή στην νεφελώδη θεωρία της «δημιουργικής ασάφειας», την οποία πρώτος λάνσαρε στο σύγχρονο πολιτικό λεξιλόγιο ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη δήλωση – απειλή τής…  πληθωρικής βουλευτή του ΚΚΕ αντιμετωπίστηκε με τέτοιον τρόπο στο διαδίκτυο από τους σχολιαστές – αναγνώστες της σχετικής είδησης, ώστε να διαπιστώσουμε, για μια ακόμη φορά, ότι ο Ελληνικός Λαός παρά την επέλαση της μνημονιακής λαίλαπας δεν έχει χάσει στο ελάχιστο την έμπνευσή του για καυστικά, χειμαρρώδη και «δηλητηριώδη» σχόλια. Όπως αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε, η δήλωση αυτή της Κανέλλη άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για αναρίθμητα ειρωνικά σχόλια εις βάρος της, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι, όση ώρα είχαμε την υπομονή (και το γερό στομάχι…) να διαβάζουμε το πώς σχολίαζαν τα λεγόμενά της, δεν είδαμε ούτε ένα θετικό σχόλιο υπέρ της.

Και εντάξει, η Κανέλλη έχει την αίσθηση ότι είναι στο απυρόβλητο και «δεν παίρνει χαμπάρι» για το πως την χαρακτηρίζει ο απλός Έλληνας. Εκεί στο ΚΚΕ όμως, δεν καταλαβαίνουν ότι με τις συνεχείς τηλεοπτικές παρουσίες και τις ανάλογες δηλώσεις της Κανέλλη εξευτελίζονται κι αυτοί ως κομματικός φορέας; Δεν έχουν κάποιον άλλο εκπρόσωπο να στείλουν στα κανάλια των «νταβατζήδων» (με τα οποία, άλλωστε, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα), έτσι ώστε οι όποιες απώλειές τους να έχουν να κάνουν μόνο με την «ξύλινη» γλώσσα και φρασεολογία της κομμουνιστικής ορολογίας του περασμένου αιώνα; Δικό τους το μαγαζάκι, δικές τους και οι επιλογές.

Ας γνωρίζουν, όμως, ότι όχι απλώς έχουν χάσει κάθε επαφή, έστω και στοιχειώδη, με το αλάνθαστο Λαϊκό αισθητήριο, αλλά πολύ χειρότερα γι΄ αυτούς εκτός από την αδιαφορία αρχικά και την αγανάκτηση μετέπειτα, για τις εκτός τόπου και χρόνου θέσεις τους, τώρα, προστίθεται στα αισθήματα του Ελληνικού Λαού απέναντί τους και η αηδία….

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-tous-trampoukismous-to-kke-twra-apeilei-me…-jebrakwma#ixzz3aKlCPsFd

Exit mobile version