Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Θάσος, Καβάλα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαΐου 2015, η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση και η διανομή τροφίμων, από την Τ.Ο. Δράμας, στο συγκρότημα εργατικών κατοικιών Αγίου Σάββα του νομού Δράμας.  Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, διένειμαν εκατοντάδες εφημερίδες της Χρυσής Αυγής καθώς και έντυπο υλικό με τις θέσεις του Κινήματος, στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Σάββα, όπου διαμένουν οχτακόσιες και πλέον Ελληνικές οικογένειες.

Επιπλέον, διένειμαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Ελληνική οικογένεια που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση. Η αποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και εξέφρασαν για ακόμη μία φορά την αγανάκτησή τους ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Θάσου καθάρισαν την παραλία του Αγίου Βασιλείου στον Λιμένα Θάσου, στα πλαίσια της οικολογικής παρέμβασης του Λαϊκού Συνδέσμου «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ». Η ενέργεια αυτή αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη έμπρακτου σεβασμού προς τις παραλίες του νησιού μας και προς το περιβάλλον ευρύτερα. Σκουπίδια όπως μπουκάλια, πακέτα τσιγάρων, χαρτιά, νάιλον σακούλες και τσουβάλια αποτελούσαν την «συντροφιά» της παραλίας.

Για εμάς τους Εθνικιστές το περιβάλλον χρήζει άμεσης προστασίας, μιας και θεωρούμε ότι ο άνθρωπος είναι κομμάτι της Φύσης, το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει ξέχωρα απ’ αυτήν.

Στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Θάσου, όπου έγινε ομιλία με θέμα την τρέχουσα επικαιρότητα. Ο γραμματέας της Τ.Ο. Θάσου, Γιώργος Χαλκιώτης, αναφέρθηκε στην ανεκδιήγητη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών, στο μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που όλο και αυξάνεται καθώς και στα ατελείωτα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ που πριν τις εκλογές μιλούσε για κατάργηση των δυσβάσταχτων μέτρων και του μνημονίου ενώ τώρα ετοιμάζεται για να υπογράψει ακόμη ένα μνημόνιο με πιο ανελέητα μέτρα. Η συγκέντρωση έκλεισε με όλους τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Μαΐου το απόγευμα, στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας, ομιλία από τον γραμματέα της Τ.Ο. Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή, με θέμα την έννοια της πειθαρχίας στον Εθνικισμό. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του με μια αναφορά στα λόγια του Ιωάννη Μεταξά, ελευθερία χωρίς πειθαρχία και τάξη είναι αναρχία. Αυτό είναι ακριβώς που συμβαίνει και στην εποχή μας, σε μια εποχή που οπού υπάρχει η ασυδοσία του όχλου που οδηγεί στην αναρχία και κατ’ επέκταση στην διάλυση της κοινωνίας και του έθνους μας.

Μια μικρή αλλά πειθαρχημένη μονάδα πάντα θα ξεπερνά και θα νικά ένα μεγαλύτερο απείθαρχο όχλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εσωτερική πειθαρχία είναι απαραίτητη, πρώτα η εσωτερική πειθαρχία του ατόμου, το οποίο στη συνέχεια λάμπει μέσα από την ομάδα, μέσα από το κίνημα στο οποίο ανήκει. Πολλοί μπορούν να επιδείξουν εύκολα θάρρος, αλλά μόνο οι ανώτεροι άνθρωποι μπορούν να έχουν πειθαρχία. Πειθαρχία είναι να μπαίνεις στην γραμμή και να ακολουθείς. Πειθαρχία είναι να εκτελείς εντολές χωρίς να γνωρίζεις τον λόγο, χωρίς να έχεις κατανόηση. Πειθαρχία είναι ακόμη να υπομένεις και την αδικία για το καλό των πολλών.

Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι ο Χρυσαυγίτης θα πρέπει να είναι πειθαρχημένος και να έχει εμπιστοσύνη στην ιεραρχία. Η πίστη στην ιεραρχία ακολουθείται από κάτω προς τα πάνω ενώ η πειθαρχία ακολουθείται από πάνω προς τα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ενότητα ακόμη και όταν τα χαμηλότερο κύτταρο του οργανισμού έχει άλλη ή αντίθετη άποψη. Το Κίνημα δεν διαπραγματεύεται την πειθαρχία. Το Κίνημα απαιτεί την Πειθαρχία από κάθε κύτταρο του Οργανισμού. Μόνον κατ’ αυτόν τον τρόπο θα γεννηθεί ένας Νέος Λαός, μέσα από τις στάχτες του παρηκμασμένου και εκφυλισμένου Παλαιού Κόσμου. Απέναντι στους όχλους των πολιτικών μας αντιπάλων, εμείς παρατάσσουμε την ακλόνητη θέληση ενός πειθαρχημένου συνόλου. Ακολούθησαν ερωτήσεις και η συνάντηση έληξε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-drama-thasos-kabala#ixzz3aOIWggWA

Exit mobile version