Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για μια Ευρώπη της ελευθερίας

Για μια Ευρώπη της ελευθερίας

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός“, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

Η φοβική πολιτική που ακολουθούν οι ελληνικές κυβερνήσεις απέναντι στους ξένους είναι αναμενόμενο να προκαλεί την βουλιμία και το θράσος τους. Υπουργοί και πρωθυπουργοί κρατών του λεγόμενου τρίτου κόσμου θα είχαν καταδικάσει, περιφρονήσει ή το λιγότερο εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία τους εάν είχαν απέναντί τους τους προκλητικούς Σουλτς, Μέρκελ, Σόιμπλε, όλους αυτούς που η σημερινή κυβέρνηση της Αριστεράς προκλητικά αποκαλεί «θεσμούς» και η προκάτοχός της, της καπιταλιστικής σοσιαλδεξιάς αποκαλούσε «εταίρους» της.

Η θέση της Ελλάδος είναι στην Ευρώπη. Αυτό αποτελεί κτήμα της γεωγραφικό, ιστορικό και πολιτισμικό. Είναι επίσης δικαίωμα κερδισμένο σε δύο παγκοσμίους πολέμους στους οποίους προσέφερε το αίμα και τις θυσίες του ελληνικού λαού προς εξυπηρέτηση των σκοπών των Συμμάχων. Τα ανταλλάγματα ήσαν σπάνια, πενιχρά ή ανύπαρκτα, και συνήθως περιλάμβαναν την «παραχώρηση» στην Ελλάδα δικών της εδαφών, με τον παράλληλο εκβιασμό της ώστε να υποχωρήσει από άλλες δίκαιες διεκδικήσεις, κατακτημένες με τους αγώνες των παιδιών της. Η Ελλάδα έβγαινε πάντοτε χαμένη από τις συμμαχίες της. Οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Άγγλοι, Σοβιετικοί και Αμερικανοί, πυροδότησαν και χρηματοδότησαν την εμφύλια διαμάχη που δίχασε τον λαό μας και κατέστρεψε την ελληνική ύπαιθρο, την οικονομία, την παραγωγή.

Η Ελλάδα, πλήρωσε βαρύ φόρο στους Συμμάχους για να μπορεί να μπει στο ΝΑΤΟ, την ΕΟΚ, και την νομισματική ένωση, χωρίς την συναίνεση του ελληνικού λαού. Οι ηττημένοι του Πολέμου, Γερμανοί, εκπροσωπούνται σήμερα από πολιτικούς που αποτελούν το απόσταγμα της μεταπολεμικής ευρωπαϊκής πολιτικής. Ανατολικογερμανοί κομμουνιστές από κούνια, παιδιά εθνικοσοσιαλιστών που «μετενόησαν» για να αναρριχηθούν στην πολιτική, παρακμίες και αρνησιπάτριδες. Οι προσκυνημένοι, είναι αυτοί που σήμερα ζητούν από την Πατρίδα μας να προσκυνήσει. Αυτοί οι αδίστακτοι δειλοί, οι θρασύδειλοι Κλούβιοι και Σουβλίτσες της κυρίαρχης πολιτικής τάξης συνδιαλέγονται στην Ελλάδα με τους Χατζηαβάτηδες της Αριστεράς και της Δεξιάς, για να επιτύχουν την ύπνωση, την παραπλάνηση, το ξεπούλημα και την υποταγή του λαού και της Πατρίδας μας.

Αυτοί λοιπόν θέλουμε να είναι οι ηγέτες μας; Αυτοί θέλουμε να μας κυβερνούν; Αυτούς θέλουμε να ακολουθούμε; Αυτοί θέλουμε να μας εκπροσωπούν; Σε αυτά τα σκύβαλα της πλουτοκρατίας, των τοκογλύφων και των αρπαχτικών θα αφήσουμε να προσφέρουν Αριστεροί και Δεξιοί σφετεριστές της Δημοκρατίας, το ψοφίμι της Ελλάδας; Όσοι ακούν μέσα τους το κάλεσμα της Ελληνικής Φυλής, είναι αποφασισμένοι να πουν όχι. Και το εννοούν. Αυτοί που διάλεξαν να ζουν σκλάβοι, από όφελος ή αδιαφορία, δεν έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν στο όνομα του Λαού. Η επιχείρηση κατάπνιξης των αντιφρονούντων από το διευθυντήριο του μνημονιακού τόξου, και των αντιλαϊκών, αντιευρωπαϊκών δυνάμεων, αποκαλύπτουν στους λαούς της Ευρώπης ότι οι «σωτήρες» τους είναι στην πραγματικότητα οι δήμιοί τους.

Το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται σε μια Ευρώπη που θα καταλύσει την δικτατορία των διεφθαρμένων και των τοκογλύφων, μια Ευρώπη των ελεύθερων ευρωπαϊκών λαών που θα είναι ενωμένοι στα κοινά προβλήματα και ανεξάρτητοι στις εθνικές πολιτικές τους. Κανείς λαός δεν είναι ίδιος και κανείς λαός δεν πρέπει να είναι υπόδουλος σε άλλον. Η αδελφοσύνη των Εθνικιστών είναι η απάντηση στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-mia-eurwph-ths-eleutherias#ixzz3aOIzM3w8

Exit mobile version