Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα νέα αιματηρά μνημονιακά μέτρα θα είναι η αρχή του τέλους για την συγκυβέρνηση Σύριζα

Τα νέα αιματηρά μνημονιακά μέτρα θα είναι η αρχή του τέλους για την συγκυβέρνηση Σύριζα

Όση ουσιαστική διαφορά υπάρχει ανάμεσα στην «τρόικα» και τους «θεσμούς» τόση δείχνει να είναι και ανάμεσα στην πρώην και τη νυν κυβέρνηση. Η επιφαινόμενη συμφωνία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και «θεσμών» δείχνει ότι η φορομπηχτική καταιγίδα θα συνεχιστεί κατά του Ελληνικού Λαού με την διατήρηση του ΕΝΦΙΑ και τις αυξήσεις στους έμμεσους φόρους (π.χ. ΦΠΑ).

Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα η νέα κυβέρνηση να δείξει κι αυτή τον πραγματικό της χαρακτήρα, αφήνοντας στην άκρη τα όσα προεκλογικά υποστήριζε. Βεβαίως, κάθε κυβερνόν κόμμα κρίνεται από τις πράξεις του και όχι από τις εκ του ασφαλούς προεκλογικές υποσχέσεις και παροχές. Ένα κόμμα, λοιπόν, το οποίο πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είχε υποσχεθεί ότι θα αλλάξει τα πάντα και θα απαλλάξει τον Ελληνικό Λαό από το άχθος των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων από την βαρβαρότητα της «κινεζοποίησης» και της αθλιότητας, θα πρέπει να θεωρεί ότι ο χρόνος για την πολιτική του αποκαθήλωση έχει ήδη αρχίσει, ακόμη κι αν η διαδικασία αυτή έχει βραδυφλεγή χαρακτήρα.

Ακόμα κι αν δεν βρεθεί άμεσα αντιμέτωπος με οργισμένες λαϊκές κινητοποιήσεις, ακόμα κι αν μπορέσει να πείσει (ή να εκβιάσει) όλους τους βουλευτές του να ψηφίσουν και τη νέα δέσμη μέτρων δεν πρόκειται να μακροημερεύσει στην εξουσία. Οι διαρροές βουλευτών και η αποστασιοποίησή τους θα το κλονίσουν δημιουργώντας ένα τεταμένο πολιτικό κλίμα, το οποίο θα ωθήσει σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Η επόμενη μέρα θα βρει την Χρυσή Αυγή πρωτοπόρο στις εξελίξεις για την έξοδο της χώρας από το αδιέξοδο και την κρίση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-nea-aimathra-mnhmoniaka-metra-tha-einai-h-archh-tou-telous-gia-thn-sugku#ixzz3aOL2ircV

Exit mobile version