Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νουδούλα: Πάντα πιστή στις προσταγές των Σιωνιστών!

Νουδούλα: Πάντα πιστή στις προσταγές των Σιωνιστών!

Γράφει ο Αντίοχος

Την ευκαιρία να δείξει –για μια ακόμα φορά- την αφοσίωσή της στους σιωνιστές, έδωσε στην νουδούλα η υπόθεση της Καβάλας, με την διαφωνία της δημάρχου για το άστρο του σιωνισμού στο μνημείο ολοκαυτώματος της πόλης. Έτσι, το κόμμα του Σαμαρά δε δίστασε ούτε στιγμή να αποδοκιμάσει την δήμαρχο Καβάλας, η οποία εξελέγη δήμαρχος με την υποστήριξή της νουδούλας, δείχνοντας έτσι, πως όταν έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των σιωνιστικών συμφερόντων, δεν υπολογίζει ούτε πολιτικό κόστος ούτε τίποτα. Ιδού η σχετική ανακοίνωση του κόμματος της ψοφοδεξιάς, στην οποία υπερηφανεύεται για τον «αντιρατσιστικό» νόμο-φίμωτρο της ελευθερίας του λόγου και της ιστορικής έρευνας που ψήφισε και τα συγχαρητήρια που απέσπασε από τις διάφορες μαριονέτες του διεθνούς σιωνισμού:

«Η ανοχή της Νέας Δημοκρατίας σε φαινόμενα αντισημιτισμού είναι μηδενική. Ο Αντώνης Σαμαράς υπήρξε ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να αντιμετωπίσει το φαινόμενο αυτό όχι απλώς με λόγια, αλλά και με έργα μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο σχετικός νόμος με τον οποίο τιμωρείται η άρνηση, αλλά και η άμεση ή έμμεση υποτίμηση του ολοκαυτώματος. Πρόκειται για διάταξη που επίσης προκάλεσε σε παγκόσμιο επίπεδο επιδοκιμασία από ξένες κυβερνήσεις και οργανισμούς.

Κατά συνέπεια, αποδοκιμάζουμε κάθε ενέργεια, όπως αυτή που αποδίδεται στον δήμο Καβάλας και αναμένουμε να διευθετηθεί άμεσα το θέμα με τρόπο που να τηρείται απολύτως η κείμενη νομοθεσία και επίσης με πνεύμα που να αναδεικνύει, αντί να υπονομεύει, ανάλογους εορτασμούς μνήμης του ολοκαυτώματος».

(ΥΓ): Κάτι ξέχασε να αναφέρει η νουδούλα στα πεπραγμένα της, που επίσης απέσπασε τα συγχαρητήρια των απανταχού σιωνιστών: τις πρωτοφανείς για ευρωπαϊκή χώρα διώξεις, απαγορεύσεις και φυλακίσεις, κατά του τρίτου κόμματος της χώρας! Γιατί άραγε; Τώρα την έπιασαν οι ντροπές;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/noudoula-panta-pisth-stis-prostages-twn-siwnistwn#ixzz3aUBdAmhO

Exit mobile version