Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έγγραφο – λαιμητόμος δείχνει τον δρόμο για το νέο αριστερό μνημόνιο του Σύριζα

Έγγραφο - λαιμητόμος δείχνει τον δρόμο για το νέο αριστερό μνημόνιο του Σύριζα

Έγγραφο σχετικά με τις προτάσεις της Κομισιόν και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αποκαλύπτει σήμερα ενημερωτική ιστοσελίδα, καθεστωτικής υφής. Στην πρόταση του Γιούνκερ περί του τερματισμού των διαπραγματεύσεων, η οποία συναντά ακόμα τις αντιρρήσεις του ΔΝΤ και συνεπώς θα μεταβληθεί προς το χειρότερο, αποτυπώνεται ο μνημονιακός δρόμος που θα ακολουθήσει η χώρα τα επόμενα χρόνια της… αριστερής διακυβέρνησης.

Ως προϋποθέσεις για την έναρξη των συζητήσεων για τις παραμέτρους αυτού του εγγράφου τίθενται η άμεση νομοθέτηση μέτρων ύψους 5 δισ. ευρώ και το άνοιγμα της συζητήσεως για χρήση της νεοφιλελεύθερης εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ από το φθινόπωρο, έτσι ώστε να καταστραφούν ολόκληροι εργασιακοί κλάδοι.

Οι μεταρρυθμίσεις που ανοίγονται υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις είναι

Γίνεται αντιληπτό ευκόλως από τον οποιονδήποτε ότι πρόκειται για ένα μνημόνιο στα πλαίσια που είχε ήδη συμφωνήσει ο Σαμαράς και η συμμορία του, προκειμένου να συνεχίσουν τον ενταφιασμό της Ελληνικής Οικονομίας. Οι συριζαίοι μετά από 4 μήνες υποτιθέμενων «διαπραγματεύσεων» έχουν στα χέρια τους ως πρόταση ένα έγγραφο που θυμίζει εντόνως το email Χαρδούβελη και αναμένετε να γίνει ακόμα χειρότερο όταν υπάρξει η παρέμβαση του ΔΝΤ και οι μοιραίες ανοησίες των συριζαίων.

Το νέο αυτό μνημόνιο, ακόμα και αν παραμείνει σε αυτή τη μορφή που έχει η πρόταση, θα αποτελέσει ένα πραγματικό «ξεβράκωμα» για τους δήθεν αριστερούς, που θα το φέρουν στην Βουλή και θα καταλήξουν να το ψηφίζουν μαζί με ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ και τον Μπουμπούκο να λυσσομανά από βήματος Βουλής δίνοντας συγχαρητήρια στον Τσίπρα για το ολοκαίνουργιο μνημόνιο, που θα του δώσει την ευκαιρία να ψηφίσει.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει νέους ληστρικούς φόρους που θα πλήξουν τα λαϊκά στρώματα την ώρα που η πραγματική οικονομία καταρρέει και οι τοκογλύφοι δανειστές δένουν την χώρα με τρίτο Μνημόνιο“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eggrafo-laimhtomos-deichnei-to-dromo-gia-to-neo-aristero-mnhmonio-tou-suriz#ixzz3aVu3xAIM

Exit mobile version