Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, εξέφρασε τη λύπη της, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση τόσο δική της όσο και της διοίκησης του δήμου να μην τοποθετηθεί το μνημείο. Αρχικά, ανέβαλε τα αποκαλυπτήρια του μνημείου εκφράζοντας την αντίρρησή της ως προς τη χάραξη του «Άστρου του Δαυίδ» στο μνημείο και ζήτησε να εμφανίζεται μόνο το κείμενο αφιέρωση. Μετά όμως από τις τόσες αντιδράσεις και κυρίως του ΚΙΣΕ, τα έκανε όλα γαργάρα και ζήτησε και συγγνώμη. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον μεταξύ όλων ήταν το εξής, το οποίο δημοσιεύθηκε στο «Βήμα»: «Στο τέλος της ολιγόλεπτης συζήτησης που είχε με το συγκεντρωμένος πλήθος η δήμαρχος θυμήθηκε φίλους της, μέλη της εβραϊκής κοινότητας της Καβάλας που έχασαν τη ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα αλλά και απογόνους εκείνων των θυμάτων που αποτελούσαν επίλεκτα μέλη της τοπικής κοινωνίας και για τους οποίους η ίδια αλλά και όλη η πόλη έτρεφε αγάπη και σεβασμό». Καλά, πόσων ετών είναι η κυρία για να είχε φίλους της που έχασαν την ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα ;;; Είπαμε της τράβηξαν το αυτάκι, αλλά και η ξεφτίλα έχει τα όριά της!

Μ. Σ

Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία: Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Είναι αδιανόητο να επιτρέψουμε σε χιλιάδες λαθρομεταναστών να αποκτήσουν την Ελληνική Ιθαγένεια. Πρέπει όλοι μαζί να αντιδράσουμε σε αυτό το καταστροφικό για το Έθνος μας, σχέδιο της αντεθνικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ουσιαστικά, οι Έλληνες πλέον δεν θα έχουν το δικαίωμα εκλογής κυβέρνησης, διότι έχοντας ψήφο όλοι αυτοί οι εσβολείς, αυτομάτως θα αλλοιώνεται το εκλογικό αποτέλεσμα.. Με λίγα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει έναν κομματικό στρατό, ο οποίος θα ανταποδώσει την «φιλευσπλαχνία» του, στηρίζοντάς τον σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις!! Έλληνες αντιδράστε όσο είναι νωρίς γιατί το σχέδιό τους βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Λ.Κ

Βόμβα από Ρωμανιά και Μητρόπουλο: Έρχονται νέες μειώσεις συντάξεων από… αριστερά – ΒΙΝΤΕΟ

Για μια ακόμα φορά το κρότος ενεργοποίησε το αριστερό παρακρατικό δεκανίκι του.

Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ότι σε ένα χώρο απόλυτα φρουρούμενο όπως είναι οι φυλακές κορυδαλλού και στην πιο αυστηρά επιτηρούμενη δίκη περνούσαν τυχαία απ έξω οι αναρχοαριστεροί δολοφόνοι, είδαν φως στην αίθουσα του δικαστηρίου και μπήκαν…

Απλά το σύστημα όπως πάντα όταν είναι στριμωγμένο επιστρατεύει το αριστερό παρακράτος που το ίδιο συντηρεί και χρηματοδοτεί για να επιβάλλει τον τρόμο σε δικαστές, μάρτυρες και συνηγόρους υπεράσπισης.

Βλέπε Μαρφίν, συγκεντρώσεις αγανακτισμένων, εκατοντάδες ειρηνικές διαδηλώσεις πολιτών που κλήθηκαν οι γνωστοί 200 αναρχοαριστεροί να κάψουν τα πάντα και να βγάλουν τα κάστανα απ την φωτιά με την ανοχή της αστυνομίας.

Ένα έργο που το βλέπουμε από την εποχή του πασοκοθρεμένου αττικάρχη αρκουδέα, ο οποίος ήταν σε αγαστή συνεργασία με του δολοφόνους αναρχικούς της αριστεράς.

Τ.Ε

ΝΟΘΕΙΑ: Διακόσιες χιλιάδες ψηφοφόρους ετοιμάζει η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ με το λαθρονομοσχέδιο

Μια αποτρόπαια εγκληματική ενέργεια «οικονομικών μεταναστών». Αφγανικής εθνικότητος έχει σάν θύμα της έναν τριαντάχρονο πατρινό τον Θανάση Λαζανά.

Οι γονείς απαρηγόρητοι ψάχνουν τα γιατί. Οι κάτοικοι της πόλεως αντιδρούν δυναμικά απαιτώντας την άμεση απομάκρυνση των Αφγανών από την περιοχή τους. Η σύγκρουση τους με τις αστυνομικές δυνάμεις είναι πρωτόγνωρη για την περιοχή, δακρυγόνα, χημικά, συλλήψεις, τραυματισμοί και όλα αυτά γιατί οι κάτοικοι απαίτησαν το αυτονόητο δικαίωμά τους να ζουν άφοβα σε μια ασφαλή ΠΑΤΡΑ.

3 ΧΡΟΝΙΑ πέρασαν από τον χαμό του Θανάση Λαζανά και οι Αφγανοί εξακολουθούν να λυμαίνονται την περιοχή.

ΕΩΣ ΠΟΤΕ

Δ.Α

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-19-maiou-2015#ixzz3aX34J3Wp

Exit mobile version