Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Κομοτηνή, Χανιά

Την Παρασκευή 15 Μαΐου, στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, τα οποία έσφυζαν από πλήθος Εθνικιστών κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματός μας, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο Συναγωνιστής ξεκινώντας την ομιλία του από το βήμα της Τοπικής μας Οργανώσεως, αναφέρθηκε στον ανηλεή πόλεμο που δέχεται το Κίνημά μας, με δύο νεκρούς αδερφούς, με παράνομες φυλακίσεις, με τόνους λάσπης και συκοφαντίες από τα διαπλεκόμενα με  μεγάλα συμφέροντα ΜΜΕ, με παράνομες διώξεις και χαλκευμένες κατηγορίες, καθώς και μία πολιτική Δίκη.

Όλα αυτά τα οποία γέννησαν σκοτεινοί εγκέφαλοι, εντός και εκτός Ελλάδας πιστεύοντας πως έτσι θα κάμψουν το φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή που αποτελούν την μοναδική και ύστατη γραμμή άμυνας ώστε να μην περάσουν τα σχέδια όλων αυτών που επιθυμούν διακαώς την πλήρη υποδούλωση και εν τέλει την καταστροφή του Υπερήφανου Ελληνικού έθνους και της Πατρίδας μας γενικότερα. Ακριβώς αυτό το υψηλό φρόνημα και την ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά προς την Πατρίδα, των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής, εξήρε και ο Συναγωνιστής δηλώνοντας, πως ότι και να κάνουν, ότι άλλο και να σκαρφιστούν για να μας γονατίσουν και να πραγματοποιήσουν ανενόχλητοι τους απεχθής σκοπούς τους, εμείς είμαστε έτοιμοι για ΜΑΧΗ!

Συνεχίζοντας και επιτιθέμενος προς τον κυβερνών Σύριζα, τόνισε πως όποιος πίστεψε τις προεκλογικές του εξαγγελίες, πλανήθηκε πλάνην οικτρά, καθώς βαδίζουμε με ταχύς ρυθμούς προς ένα ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ενώ εξέφρασε την πάγια θέση του Κινήματός μας για λογιστικό έλεγχο του παράνομου και επαχθούς χρέους και έπειτα άσκησε δριμεία κριτική στους χαμηλόβαθμους εισαγγελείς που απαγορεύουν εντελώς παράνομα στους προφυλακισμένους και νόμιμα εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό, βουλευτές μας, να μεταβούν στην βουλή ώστε να είναι παρόντες σε κρίσιμες ψηφοφορίες, κρίσιμων νομοσχεδίων που αφορούν το μέλλον όλων μας και γενικώς να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, πράγμα για το οποίο και εκλέχθηκαν από τον ελληνικό λαό. Μετά το πέρας της ομιλίας, ο Συναγωνιστής απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων και ακολούθησε εκτενής διάλογος. Το κλείσιμο της βραδιάς, πραγματοποιήθηκε, ως είθισται, με όλους τους Συναγωνιστές σε στάση προσοχής, να απαγγέλλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, η ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής από τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο, με θέμα το χρονικό της απελευθέρωσης της Κομοτηνής. Ο συναγωνιστής Τσουμαρέλης, ξεκίνησε την ομιλία του, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα που προηγήθηκαν πριν της απελευθερώσεως. Έμφαση δόθηκε στις βλέψεις της γείτονα χώρας και κατά πόσο ο βουλγαρικός λαός με μεθοδεύσεις κατάφερε κατά διαστήματα να πραγματοποιήσει τον μεγάλο πόθο του αναφορικά με την Πατρίδα μας. Κατόπιν εξιστόρησε με τα ζωηρότερα χρώματα το χρονικό της υποδοχής του Ελληνικού απελευθερωτικού στρατού από τους Κομοτηναίους. Ένα όνειρο ολόκληρων αιώνων γίνετε ζωντανή πραγματικότητα. Νέοι και γέροι, άντρες και γυναίκες με τα μωρά στις αγκαλιές έραιναν με λουλούδια, αγκάλιαζαν και φιλούσαν τους γενναίους και ένδοξους στρατιώτες, τα αντρειωμένα παιδιά της γλυκιάς μάνας Ελλάδας, που από τη στιγμή εκείνη δεχόταν στη θερμή αγκαλιά της την πολυστένακτη Κομοτηνή.

Την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 κατά τις πρωινές ώρες αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, με επικεφαλής τον γραμματέα, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο, επισκέφτηκε το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής. Σκοπός, η συνάντηση των συναγωνιστών με τους αστυνομικούς της πόλης μας, ώστε να τους δοθούν αντίτυπα, της ερωτήσεως που κατατέθηκε στην Βουλή από τον συναγωνιστή Χατζησάββα Χρήστο, αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του ο Μεθοριακός Σταθμός Νυμφαίας στην Ροδόπη. Οι συναγωνιστές, συναντήθηκαν και συνομίλησαν για ώρα με τον Αστυνομικό Διευθυντή. Κατόπιν αφού επισκέφτηκαν αρκετά γραφεία και κατέθεσαν αντίτυπα της ερωτήσεως, ήρθαν σε επαφή με αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών αστυνομικών. Μέσα σε θετικό κλίμα, ενημερώθηκαν για τις ενέργειες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους στον εργασιακό τομέα. Μεταξύ άλλων ο συναγωνιστής Τσουμαρέλης διασαφήνισε ότι ο απώτερος σκοπός δεν είναι η άγρα ψήφων αλλά το ειλικρινές και ουσιαστικό ενδιαφέρον για όποια κοινωνική ομάδα χρειάζεται τη στήριξη και τη συμπαράσταση του Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή, σε καμία περίπτωση δεν είναι συνυπεύθυνη και δημιουργός των προβλημάτων της Χώρα μας, αλλά δεν θα είναι άμοιρη ευθυνών αν δεν αγωνιστεί για την επίλυσή τους.

Το Σάββατο 16 Μαΐου πραγματοποιήθηκε βιντεοπροβολή και ομιλία στην Τ.Ο. Χανίων με θέμα την Μάχη της Κρήτης. Ο Συναγωνιστής Σταθάκης ανάλυσε όλο το παρασκήνιο της πορείας μέχρι την ιστορική Μάχη της Κρήτης, φωτίζοντας πολλές κρυφές πτυχές που η «ιστορικοί» δεν επιθυμούν να ακούγονται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn196#ixzz3aZmEkFwa

Exit mobile version