Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

A. Ματθαιόπουλος: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αδιαφορεί για τα θύματα του ποντιακού Ελληνισμού – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συμμετείχε ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και τοποθετήθηκε αρχικά για το θέμα που αφορούσε την ίδρυση ΝΠΔΔ για την περίθαλψη των υπερηλίκων τυφλών.

Πρόκειται για ένα θέμα, που ταλανίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τους συμπολίτες μας με το πρόβλημα της τυφλότητας και παρά την προσφορά από μέρους τους μεγάλου αριθμού ακινήτων, ικανών να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του υπό ίδρυση νομικού προσώπου, η υπόθεση δεν προχωράει εξαιτίας της γραφειοκρατίας και της κυβερνητικής αναλγησίας.  Ο συναγωνιστής δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της Ελληνικής Αυγής σε κάθε ενέργεια προς την κατεύθυνση της επίλυσης του ζητήματος. Κατά τη διαδικασία τοποθετήσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας  διάταξης, ο συναγωνιστής συνέστησε συνέπεια λόγων και πράξεων στην παράταξη του ΚΚΕ, μόνιμους τιμητές των αγώνων των εργαζομένων, που δε διστάζουν όμως να απολύουν μαζικά εργαζομένους στις κομματικές επιχειρήσεις.

Αναφερόμενος στο Σύριζα ανέδειξε την εξαπάτηση που βιώνουν οι πρώην σχολικοί φύλακες. Συγκεκριμένα ενώ ήταν προεκλογική δέσμευση της νυν κυβέρνησης η επανατοποθέτησή τους στις παλιές τους θέσεις, πολλοί από αυτούς που επαναπροσλήφθηκαν βρίσκονται να υπηρετούν σε άλλες πόλεις και σε άσχετες ειδικότητες. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση εργαζόμενης, που παραστάθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και είπε ότι από σχολικός  φύλακας στη Θεσσαλονίκη, τώρα είναι τραυματιοφορέας στην Κομοτηνή.

Η υποκρισία και η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Κλείνοντας αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου σχετικά με την ανέγερση τζαμιού στη Θεσσαλονίκη καθώς και στο γεγονός ότι την παραμονή της ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, όχι μόνο δεν έγινε η παραμικρή αναφορά, αλλά επιπλέον όλοι ασχολήθηκαν με μια αμφιλεγόμενη διοργάνωση παρέλασης ανθρώπων με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

Κλείνοντας ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής είπε ότι δεν είναι δυνατόν κάποιοι να ενοχλούνται με τις παρελάσεις των Εθνικών Επετείων και να διοργανώνουν περιχαρείς τα Gay Pride, ενώ το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κατακρίνουν τους Έλληνες, που έχουν καταντήσει πολίτες β κατηγορίας μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-o-dhmos-thessalonikhs-adiaforei-gia-ta-thumata-tou-pontia#ixzz3aZqKqZpW

Exit mobile version