Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 929) που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 929) που κυκλοφορεί αύριο

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε: 

Κυνική ομολογία για συμφωνία υποταγής, την οποία θα βαφτίσουν “έντιμο συμβιβασμό”, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως όλα δείχνουν οι παλικαρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα συγκρουστεί με τον παγκόσμιο καπιταλισμό, ο οποίος έχει ρημάξει με τα μνημόνια τα τελευταία πέντε χρόνια την Πατρίδα μας, τέλειωσαν συντομότερα απ’ ό,τι περιμέναμε! Από την πλευρά του το ΔΝΤ με επίσημο έγγραφό του τόνισε ότι “δεν υπάρχει πιθανότητα οι Ελληνικές αρχές να μπορέσουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές”.

Οι υποχρεώσεις της χώρας μας προς τους δανειστές μέχρι τον Αύγουστο ανέρχονται σε 11 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι αδύνατον να ανευρεθούν εκτός εάν προχωρήσουν και άλλο στην εξόντωση και οικονομική αφαίμαξη του λαού οι δήθεν αριστεροί οι οποίοι μας κυβερνούν.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-929-pou-kukloforei-aurio#ixzz3ab9pzS8c

Exit mobile version