Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Δράμα, Νέα Μηχανιώνα

Πλήθος συναγωνιστών και φίλων συγκεντρώθηκε την Παρασκευή 15 Μαΐου για να παρακολουθήσει την ομιλία του Γραμματέα της T.Ο. Θεσσαλονίκης και βουλευτή του Κινήματος Αρτέμη Ματθαιόπουλου. Ο συναγωνιστής αφού παρουσίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και την κοινοβουλευτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου, ανέλυσε την οικονομική κατάσταση και τα ενδεχόμενα σενάρια στον οικονομικό τομέα, που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα των Ελλήνων. Ειδικότερα εξέφρασε την απαισιοδοξία του για τους χειρισμούς της συγκυβέρνησης των σανέλ, αφού διαπιστώνονται οι ερασιτεχνισμοί τους και η αδυναμία τους να εκπληρώσουν, έστω και στο ελάχιστο, αυτά τα οποία υπόσχονταν προεκλογικά.

Η χώρα βυθίζεται και η «ελπίδα» αποδεικνύεται ψεύτικη. Στη συνέχεια έγινε εκτενής αναφορά στα όσα διαδραματίζονται στην περιβόητη δίκη. Εξήγησε ότι ακόμα και οι πιο φανατικοί κατήγοροι της Χρυσής Αυγής έχουν αντιληφθεί ότι οδηγούνται σε νομικό εξευτελισμό, αφού ουσιαστικά δεν υφίσταται κατηγορητήριο. Όλα όσα γίνονται εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας έχουν καθαρά επικοινωνιακό χαρακτήρα, που με την αμέριστη συμπαράσταση  των μέσων εξαπάτησης, προσπαθούν να φρενάρουν την εκλογική γιγάντωση του Λαϊκού Συνδέσμου. Κλείνοντας κάλεσε τους παριστάμενους σε εγρήγορση και εντατικοποίηση του καθημερινού αγώνα σε προσωπικό και κινηματικό επίπεδο, στις κρίσιμες μέρες που περνά η Πατρίδα.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 16 Μαΐου 2015, η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας, στη λαϊκή αγορά και σε καφενεία του χωριού Προσοτσάνη του νομού Δράμας. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, μετέβη στο χωριό Προσοτσάνη, όπου διένειμε εκατοντάδες φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής σε καφενεία της κεντρικής πλατείας και σε περαστικούς κι εμπόρους στη λαϊκή αγορά.

Η αποδοχή του κόσμου, ήταν ιδιαίτερα θερμή και η πλειοψηφία αυτού ζητούσε με φανερή προθυμία έντυπο ενημερωτικό υλικό, λέγοντας ότι μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας βγάλει από το αδιέξοδο. Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη.

Ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, το απόγευμα της Παρασκευής 15 Μαΐου 2015, στην προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Χρυσομάλλη Νικόλαου με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις.

Πρώτος μίλησε ο γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, ο οποίος χαιρέτησε όλους τους υποστηρικτές του Κινήματος που παραβρέθηκαν στην ομιλία και έκανε μία αναφορά στα τρία χρόνια λειτουργίας της Τ.Ο. Δράμας που συμπίπτει χρονικά με το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος, κάνοντας μία τοποθέτηση για την πολιτική σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής ενόψει της δίκης. Τόνισε ότι η αλήθεια θα λάμψει κι ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις κυβιστήσεις της συγκυβέρνησης Σ.ΑΝΕΛ που άλλα υποσχέθηκε στον Ελληνικό λαό και άλλα πράττει. Επίσης, ο συναγωνιστής έκανε απολύτως σαφές το ζήτημα της παραπληροφόρησης από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και την προπαγάνδα της πολιτικής σκευωρίας από τις Κασσάνδρες και τις Σειρήνες των διεθνών τοκογλύφων. Στο τέλος, έγιναν ερωτήσεις από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, οι οποίες απαντήθηκαν στο έπακρο. Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει βήμα πίσω. Όσο δυνατότερα τη χτυπάει το σφυρί, τόσο πιο καθαρά αντηχεί ο ατσάλινος όγκος της θελήσεώς της. Μετά το πέρας των ομιλιών, άπαντες σε στάση προσοχής, έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση – ομιλία στην Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας με ομιλητή τον συναγωνιστή Καρανικόλα Χρήστο και θέμα την υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, στις 17 Μαΐου 1914 καθώς και τη σημασία του για την μετέπειτα πορεία του Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikh-drama-nea-mhchaniwna#ixzz3aezmlxbU

Exit mobile version