Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια  στον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, τον Ν. Μιχαλολιάκο, τον μόνο αρχηγό πολιτικού κόμματος ο οποίος κατήγγειλε δημόσια το κατάπτυστο λαθρονομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες Εθνικιστές με  μπροστάρη τον Ν. Μιχαλολιάκο είναι η μόνη ελπίδα αυτού του Έθνους. Είναι οι μόνοι που αντιστέκονται στα σχέδια των Διεθνών Κέντρων εξουσίας που θέλουν αφανίσουν τον Ελληνισμό για αυτό και όλο το σύστημα τους πολεμά με λύσσα.

Ε.Λ 

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καταγγέλλουμε το λαθρονομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ

Καταπληκτική η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Ποντιακό Ελληνισμό! Αν επιζήσει ο Ελληνισμός θα είναι χάρη και στους Μικρασιάτες που κρατάνε τα ήθη και τα έθιμά τους και καλά κάνουν… Δεν ξεχνάμε τις 353 χιλιάδες ψυχές που ζητούν δικαίωση. Είναι η ημέρα που ο διαβόητος σφαγέας του Ελληνισμού Κεμάλ αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα και ξεκίνησε τη δεύτερη φάση του εγκλήματος. Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμώντας τις παραδόσεις του Ελληνισμού αγωνίζονται για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη ενάντια στον εθνομηδενισμό των νεοφιλελεύθερων και τον διεθνισμό των μπολσεβίκων! Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα

Αναρχοκομμουνιστές επιτέθηκαν στους Πόντιους στο Σύνταγμα, γιατί “είναι φασίστες όσοι τιμούν την Ποντιακή Γενοκτονία”

Αναλαμβάνοντας το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος, κατά κάποιο τρόπο χάρηκα γιατί δεν θα ηγούταν σε αυτό κάποιος εθνομηδενιστής της αριστεράς… αλλά τελικά έκανα μεγάλο λάθος. Αποδείχθηκε πως ο πατριώτης αυτός, αυτός ο «Ανεξάρτητος Έλληνας», είναι πολύ χειρότερος και από τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ. Εν τη παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ αποκάλεσε τα Σκόπια ως Μακεδονία και μάλιστα τέσσερις φορές και ο ψεκασμένος αυτός  Έλληνας δεν αντέδρασε καθόλου! Κατά τα άλλα ήταν που προχώρησε σε συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ για να θέσει κάποιες κόκκινες γραμμές σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα της Ελλάδος. Είναι ηλίου φαεινότερο όμως,  πως ξεπουλήθηκε μόνο και μόνο για να αναλάβει το πολυπόθητο υπουργείο που χρόνια επιθυμούσε. Να τον χαίρονται όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι πατριώτες που τον ψήφισαν! Εύχομαι να ξύπνησαν και να συνειδητοποίησαν πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αριστεροί , δεξιοί, πατριώτες κτλ… Υπάρχουν οι εθνομηδενιστές  και επαγγελματίες πολιτικοί από τη μία και οι Εθνικιστές από την άλλη.

Κ.Ζ 

Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας – Παρασκευή 29 Μαΐου, Πλατεία Μητροπόλεως,19:30

Ο Επίτροπος της ΕΕ για τη μετανάστευση Αβραμόπουλος δεν έχει λύσεις για το παράνομο ζήτημα της μετανάστευσης σχετικά με την Ελλάδα. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η Τουρκία είναι να της επιβληθεί ένα μεγάλο πρόστιμο για κάθε παράνομο μετανάστη που περνάει στην ελληνική πλευρά. Οι Τούρκοι χρεώνουν κάθε λαθρομετανάστη 1.500 ευρώ ο καθένας για να τους μεταφέρει στην ελληνική πλευρά. Η ΕΕ πρέπει να επιβάλει ένα μεγάλο πρόστιμο στην Τουρκία $ 10.000 ευρώ για κάθε παράνομο μετανάστη και στη συνέχεια να τους στείλει πίσω στην Τουρκία. Αυτή είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η Τουρκία και αυτό θα αναγκάσει τις αρχές να σταματήσουν τους λαθρέμπορους ανθρώπων που επωφελήθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια.

Γ Γ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-21-maiou-2015#ixzz3aitZdmio

Exit mobile version