Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρώτα χορός, μετά χαστούκι: Τέσσερις φορές είπε τα Σκόπια “Μακεδονία” ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ

Πρώτα χορός, μετά χαστούκι: Τέσσερις φορές είπε τα Σκόπια “Μακεδονία” ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Προ ημερών, είδαμε και γελάσαμε με την γελοία εικόνα του Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά, να χορεύει μαζί με τον τούρκο ΥΠΕΞ, Τσαβούσογλου, και τους υπόλοιπους ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ το “We are the World” που είχε γράψει ο Michael Jackson για τα παιδιά της Αφρικής στην Συνάντηση Κορυφής της Αττάλειας.

Πριν πούμε το οτιδήποτε αξίζει να τονιστεί το διπλό παράδοξο του να χορεύουν οι ΥΠΕΞ των χωρών του ΝΑΤΟ, που έχουν ευλογήσει δεκάδες πολεμικές επιχειρήσεις με θύματα παιδιά, ένα τραγούδι που έγραψε ο Michael Jackson για τα παιδιά. Πραγματικά, οι ιστορικοί του μέλλοντος θα προβληματιστούν πάρα πολύ, προκειμένου να ερμηνεύσουν το διπλό αυτό παράδοξο.

Λίγες μέρες μετά την γελοιότητα του χορού αυτού ήρθε η «ανταμοιβή», δηλαδή οι «σφαλιάρες». Βεβαίως ουδείς λόγος για τις συνεχείς παραβιάσεις των τούρκων στο Αιγαίο. Θα ήταν αφελής  να πιστέψει ότι μπορεί ένας χορός να μειώσει την τουρκική επιθετικότητα.

Ο λόγος για την συμπεριφορά του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος προσερχόμενος σήμερα στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για συμμετάσχει στην κοινή συνεδρίαση των Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας των «28», έκανε τέσσερις φορές αναφορά στα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία», αναφερόμενος στην πρόσφατη έκρηξη βίας στο εν λόγω κρατίδιο.

Αυτή η συμπεριφορά του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ δεν έλαβε την πρέπουσα απάντηση από την ελληνική αποστολή, γεγονός αναμενόμενο, αφού και την τελευταία φορά που εκπρόσωπος του εν λόγω διεθνής οργανισμός προέβη σε τέτοιου βαθμού ασχήμια εναντίον της χώρας μας, μόνο οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν το σθένος να αποκαταστήσουν την τάξη, επιβάλλοντας την εκφορά συγνώμης από τον εκπρόσωπο του ΝΑΤΟ.

Άξιο λόγου είναι ότι ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ επεφύλαξε τέτοια απαξία στην Ελλάδα που είναι μέλος του ΝΑΤΟ, προκειμένου να αναφερθεί σε ένα επίδοξο μέλος, του οποίου η παρουσία στην συμμαχία συναρτάται ευθέως με την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας. Πρόκειται για ένα «άδειασμα» προς τον «παρτενέρ» του, στο χορό, Νίκο Κοτζιά, αφού ουσιαστικά τα Σκόπια λαμβάνουν το όνομα «Μακεδονία» από το ΝΑΤΟ.

Ο Κοτζιάς, ουσιαστικά, «χόρεψε με τους λύκους» και εν τέλει είδε την τουρκική επιθετικότητα να κορυφώνεται, αφού μέχρι και συνέδριο με προαναγγελία δημοψηφίσματος για «ανεξάρτητη Θράκη» είχαμε, αλλά χόρεψε και με τα «γεράκια» του ΝΑΤΟ, οι οποίοι ως «ευχαριστώ» για την προσφορά της χώρας μας στη συμμαχία, ονόμασαν τα Σκόπια «Μακεδονία». Μάλιστα μιλάμε για μία προσφορά ανεκτίμητη, αφού οι νατοϊκοί χρησιμοποιούν ελεύθερα το μεγαλύτερο φυσικό αεροπλανοφόρο της Μεσογείου για τις πολεμικές τους επιχειρήσεις. Ο λόγος, φυσικά, για την Κρήτη και τη Βάση της Σούδας. Την ίδια ώρα που γίνονταν αυτές οι προσβολές εναντίον της χώρας μας, ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος, πρότεινε την δημιουργία άλλης μία νατοϊκής βάσης στην Ρόδο.

Οι κυβερνώντες διαχρονικά, ξεκινώντας από το καραμανλικό «Ανήκομεν εις την Δύσιν», συναγελάζονται με ανθρώπους, οι οποίοι δεν συμμερίζονται (ή μάλλον καλύτερα εχθρεύονται) τα Εθνικά μας Δίκαια. Ποια είναι, άραγε, τα οφέλη που λαμβάνουν οι κυβερνώντες έναντι αυτής της μη αντίδρασης στις προφανείς προκλήσεις των «συμμάχων» μας, χάριν των οποίων η Ελλάδα έχει συμμετάσχει σε πολεμικές επιχειρήσεις που δεν την αφορούσαν, έχοντας μάλιστα χύσει ελληνικό αίμα για αυτούς;

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwta-choros-meta-chastouki-tesseris-fores-eipe-ta-skopia-makedonia-o-g.g#ixzz3am2PWBMj

Exit mobile version