Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Μόντρεαλ του Καναδά για την γενοκτονία των Ποντίων – Φωτορεπορτάζ

Ο πυρήνας Ομογενών φίλων της Χρυσής Αυγής στο Μόντρεαλ συμμετείχε στις 19 Μαΐου 2015 στην εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων στο Μόντρεαλ του Καναδά, που οργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων του Μόντρεαλ στο πάρκο Marcelin-Wilson με την συμμετοχή του προέδρου της Ελληνικής κοινότητας και την παρουσία πολλών άλλων γνωστών Ελληνοκαναδών, παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών.

Ο Συναγωνιστής κ. Σπύρος Μακροζονάρης τόνισε ότι είναι εθνικό καθήκον και υποχρέωση όλων των Ελλήνων Εθνικιστών όπου και αν ευρίσκονται να τιμούν την μνήμη των Ελλήνων πεσόντων και θυμάτων στην ιστορία της χώρας μας. Οι δε παρευρισκόμενοι, αφού τελείωσε η τελετή και απαγγέλθηκε ο Εθνικός Ύμνος. ευχήθηκαν στο Αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο υγεία, καλή δύναμη και τη νίκη της Χρυσής Αυγής, του μόνου αγνού Εθνικιστικού κόμματος που αγωνίζεται για μία ελεύθερη Ελλάδα με υπερήφανους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-parousia-ths-chrushs-aughs-sto-montreal-tou-kanada-gia-thn-genokto#ixzz3amxXPI9u

Exit mobile version