Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Δυστυχώς ζούμε χρόνια παρακμής ηθικής και πνευματικής. Όποτε η Ελλάδα νικήθηκε από βαρβάρους συνέβη γιατί οι ”πολιτικοί άρχοντες” είχαν σπείρει διχόνοια ή είχαν φθάσει την κοινωνία σε τέτοια παρακμή που τίποτε δεν σωζόταν. Η Ιστορία διδάσκει, η Ιστορία -δυστυχώς- επαναλαμβάνεται. Οι ηττημένοι της πρόσφατης ιστορίας, σήμερα κυβερνούν τη χώρα και την οδηγούν σε νέα υποδούλωση και οι εχθροί εποφθαλμιούν τα ιερά χώματά μας.

Αντιστέκεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι Έλληνες Εθνικιστές αλλά το τίμημα βαρύ, Φυλακίσεις, εκφοβισμοί, δολοφονικές επιθέσεις, μέχρι και εν ψυχρώ εκτελέσεις.

Ως πότε;

Εχθές συναγωνιστής δέχθηκε δολοφονική επίθεση, τον περασμένο Σεπτέμβριο δέχθηκε ο σύζυγός μου αλλά με την βοήθεια του Θεού εκτός από κάποια γδαρσίματα και μώλωπες γλύτωσε- κυριολεκτικά- από του χάρου τα δόντια. Όταν πισώπλατα σου επιτίθενται 5 και είσαι αμέριμνος και πλησίον κιγκλιδώματος σίγουρα έχεις Φύλακα Αγγελο.

Τότε το είχα αναφέρει, το είχατε γράψει και καταγράψει, αλλά δεν περίμενα ότι η ανανδρία θα συνεχιζόταν και μάλλον, αφού η πολιτεία είναι ανεκτική, θα συνεχιστεί.

Όμως υπάρχουν όρια. Μας στέρησαν έναν μισθό και την πολύχρονη εργασία μας τα εγκάθετα πιόνια του συστήματος, γιατί δεν προσκυνήσαμε, δεν έχουν το δικαίωμα να μας στερήσουν την ελευθερία και την ζωή.

Όταν εχθές διάβασα για τη δολοφονική επίθεση, έζησα το οικογενειακό μου περιστατικό και ένιωσα τον πόνο που προκάλεσαν οι ανάλγητοι αυτοί ”άνθρωποι” στον συναγωνιστή μας που εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση και στα συγγενικά του πρόσωπα.

Προφανώς, μας έχουν όλους καταγραμμένους, ήδη στο κινητό μου, όπως τον Σεπτέμβρη, υπάρχουν παρεμβολές και επαναλαμβάνονται όσα λέω. Μας παρακολουθούν.

Θέλουν να τσακίσουν κάθε φωνή αντίστασης αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Το ατσάλι όσο το χτυπάς σκληραίνει.

Συναγωνιστές ψηλά το κεφάλι, θα υπερασπιστούμε τις Ιδέες, την Πατρίδα, την Τιμή μας, την Ζωή μας και στο τέλος όλοι όσοι επιδιώκουν την εξόντωσή μας, με την παρέμβαση της Θείας Δίκης, θα βρεθούν εκεί που πρέπει.

Αγγελική Γ.-Α.

Ένοχη σιωπή από τους ψευτοδημοκράτες: Καμία καταδίκη της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Τσάτσοι του Σαμαρά επευφημούν τον Ντάισελμπλουμ! Καρκίνος των Πανεπιστημίων οι κομματικές νεολαί(ρ)ες!

Ένα βίντεο από τις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές έρχεται για να αποδείξει ξανά πως ο μεγαλύτερος καρκίνος στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι οι φοιτητικές νεολαί(ρ)ες. Εκεί εμφανίζονται μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, να φωνάζουν ένα πραγματικά εμετικό σύνθημα υπέρ ενός ατόμου που είναι συνυπεύθυνος για χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων.

Ενός υπανθρώπου – πιο σωστά – λακέ των παγκοσμίων τοκογλύφων που με την ανοχή των ξενόδουλων κυβερνήσεων έχει καταστρέψει την Ελλάδα με τα απάνθρωπα μέτρα που επιβάλλει.

Τα μέλη της “νεολαίας” της Νέας Δημοκρατίας φωνάζουν σύνθημα υπέρ του Γέρουν Ντάισελμπλουμ μαζί με τους ανάλογους για το επίπεδο τους χαρακτηρισμούς προς τους “αντιπάλους”.

Το σύστημα ξέρει πολύ καλά τι κάνει και έχει φροντίζει ακόμα και μέσα από τα Πανεπιστήμια να παράγει ΖΩΑ εύκολα χειραγωγήσιμα, πλήρως πειθήνια.

Να χαίρεστε την “νέα γενιά”…

Ηρακλής

Το σχολείο του Σόρος έβγαλε το πόρισμα: Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή!

Η αγάπη μας και η στήριξή μας προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας γίνει το πυρακτωμένο καρφί στο μάτι του Συστήματος εγχώριου αλλά και διεθνούς. Τόσο μεγάλο όσο και τα ψέματα, οι συκοφαντίες, η λάσπη και ο πόλεμος που έχουν εξαπολύσει κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Είμαστε ενωμένοι; Είμαστε ανίκητοι. Ας μην το ξεχάσουμεποτέ αυτό.

Χρ.-ΝΙΚ.

Τέλος και η 13η σύνταξη: Ομολογία από τον ίδιο τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

Και ενώ μας έχουν ζαλίσει για την μεγάλη προσφορά τους των 100 δόσεων(!) που σκοπό είχε να “χαρίσει” προσαυξήσεις και τόκους στους πλούσιους μπαταξήδες που χρόνια δεν πλήρωναν, οι μικροεπαγγελματίες συνεχίζουν να δολοφονούνται καθημερινά αφού βάσει νόμου συνεχίζουν να επιβαρύνονται με τον αισχρό φόρο επιτηδεύματος 650Ε και επιπλέον, από την θεωρητική φορολόγηση τεκμηρίων! Ετσι και φέτος τι και αν νοιώθουμε στο πετσί μας Αριστερά για πρώτη φορά, που στην ουσία είναι για πέμπτη φορά ΠΑΣΟΚ(!) και δήθεν πολιτική υπέρ αναξιοπαθούντων, αφού πάλι θα την “πληρώσουν” όσοι είδαν τα τελευταία χρόνια τα εισοδήματά τους να μηδενίζονται λόγω της κρίσης, αλλά θα συνεχίζουν να φορολογούνται όχι με βάση τα ανύπαρκτα εισοδήματα που απέκτησαν το 2014, αλλά με βάση τα εξωπραγματικά ποσά τεκμαρτών εισοδημάτων (κυρίως από χιλιοπληρωμένα κληρονομηθέντα ακίνητα) που θα τους προσδιορίσει και φέτος η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, πάντα με βάση το άδικο σύστημα των τεκμηρίων διαβίωσης και το νέο αυστηρότερο καθεστώς τεκμηρίων απόκτησης περιουσιακών στοιχείων που προβλέπει για φέτος ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος.

Ας συνεχίσουν έτσι οι λαϊκιστές φορομπήχτες στο ίδιο ρεφρέν με τους προηγούμενους τους και θα ψάχνουν τα ποσοστά τους σε λίγο, όταν ειδικά ξεθυμάνει η κολόνια τους “Είμαστε από τον Λαό για τον Λαό”! 

Άννα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-22-maiou-2015#ixzz3aoaRmHnE

Exit mobile version