Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Τις τελευταίες μέρες 800 παράνομοι μετανάστες κρατούνται στο Αιγαίο. Το πρόβλημα είναι η Τουρκία που οργανώνει τη προώθησή τους στην Ελλάδα. Η ΕΕ πρέπει να επιβάλλει πρόστιμο στην Τουρκία για κάθε παράνομο μετανάστη που στέλνει  στην ελληνική πλευρά και η Τουρκία θα πρέπει να τους πάρει άμεσα πίσω και να τους στείλει στις χώρες από όπου προέρχονται . Οι Τούρκοι κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια από αυτούς τους ανθρώπους.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε πρόσφατα το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα τους πάρει πράγμα που σημαίνει την ίση κατανομή σε όλα τα έθνη της ΕΕ είναι μια ουτοπία. Η Τουρκία είναι ο ένοχος για τη συνεχιζόμενη κατάσταση για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ξυπνήστε κ Αβραμόπουλε επίτροπε της ΕΕ για τη μετανάστευση.

Γ. Γ

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραδώσει την Ελλάδα στους εχθρούς της – Όλοι στον Αγώνα!

Εδώ και ενάμιση χρόνο έχουμε γίνει μάρτυρες μιας καλοστημένης παράστασης που σαν στόχο έχει τη Χρυσή Αυγή . Καθημερινά εξαπολύεται λάσπη από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ, τα οποία ανήκουν σε συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία έχουν άμεση σχέση με τη δυστυχία που υφίσταται ο Ελληνικός λαός.  Από την άλλη το γνωστό παρακράτος των ταγμάτων της αριστεράς  με πλήρη κάλυψη και ανοχή του  επίσημου κράτους, προβαίνει σε εγκληματικές πράξεις, που σαν στόχο έχουν ακόμη και την αφαίρεση ζωής όπως είδαμε με τη τελευταία απόπειρα ανθρωποκτονίας με τον εμπρησμό του επαγγελματικού χώρου στελέχους της Χρυσής Αυγής. Καμιά καταδίκη εκ μέρους των φιλεύσπλαχνων αριστερών και δεξιών ευαίσθητων, περί των πάντων όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι πράττεται  το αντίθετο. Βλέπουμε βουλευτές να παροτρύνουν και να προκαλούν τις δολοφονικές αυτές επιθέσεις με τη ρητορική μίσους που χρησιμοποιούν. Και το επίσημο κράτος τι κάνει; Απολύτως τίποτα μιας και οι επιτυχία των διωκτικών σε εξιχνίαση τέτοιων επιθέσεων έχει μηδενικό πρόσημο από την εποχή που ο Λαϊκός Σύνδεσμος βρισκόταν εκτός βουλής. Απαρχή αυτού είναι ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανακοίνωση και πληροφορία σχετικά με τη δολοφονία των δυο συναγωνιστών Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη.

Ας γνωρίζουν καλά όμως ότι η Νέμεσις πάντα έρχεται και οι κάθε λογής ανεύθυνοι – υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν για την ατιμία που πράττουν εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος που το μόνο έγκλημα του είναι η άδολη αγάπη του προς την Πατρίδα προτού τα δεξιά και αριστερά ανδράποδα την ξεπουλήσουν όπως είναι μαθημένοι να κάνουν.

Π.Ν.

Βαθύ μίσος κατά Χρυσής Αυγής – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

«Από τα αεροσκάφη εκτοξεύτηκαν συνολικά 420.000 βλήματα, πύραυλοι και βόμβες, ενώ από τα πλοία στην Αδριατική 1300 πύραυλοι τύπου Κρούζ (Cruise). Το ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε επίσης 37.000 βόμβες διασποράς που προκάλεσαν τους περισσότερους θανάτους μεταξύ του άμαχου πληθυσμού, όπως επίσης και βλήματα, τα οποία στην κεφαλή έφεραν απεμπλουτισμένο ουράνιο, που αποτελεί ραδιενεργό υλικό».

Το παραπάνω απόσπασμα είναι μία απλή αναρίθμηση για το μεγαλύτερο βομβαρδισμό που έλαβε χώρα στην Ευρώπη, μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ήταν τα γεγονότα της γενοκτονίας του Σερβικού λαού από τους «συμμάχους» κατά το 1999. Τότε που η αλήστου μνήμης κυβέρνηση Σημίτη έδωσε άδεια αγκυροβολίου των νατοϊκών φορτηγών να ξεφορτώσουν πυραύλους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια να μεταφερθούν στα Σκόπια, με σκοπό την χερσαία επέμβαση των νατοϊκών δυνάμεων στα σερβικά εδάφη.

Οι κοπτόμενοι για τα ιδεώδη της ελευθερίας και της δημοκρατίας νατοϊκοί «σύμμαχοι» δεν άντεξαν στη σκέψη ότι ο τότε πρόεδρος Μιλόσεβιτς ήταν αντίθετος με την απόσχιση του Κοσσόβου από την τότε Γιουγκοσλαβική ομοσπονδία· και έτσι ξεκίνησαν το ελεεινό τους έργο, κατηγορώντας για εγκληματία πολέμου τον Μιλόσεβιτς. Γιατί σας τα αναφέρω όλα αυτά;

Προχθές  20-5-015, στην ιστορική πόλη Παλμύρα της Συρίας, χιλιάδες κόσμου, απ’ όπου και η φωτογραφία, εγκαταλείπουν τις οικίες τους γιατί η πόλη τους έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών. Η UNESCCO κάνει διαβήματα για κατάπαυση του πυρός «συγκινημένη» από την καταστροφή που θα επιφέρουν οι τζιχαντιστές στα αρχαία μνημεία της Παλμύρας. Άνθρωποι εκεί δεν υπήρχαν, παρά μόνο μνημεία! ! !

Αυτή είναι η υποκρισία των ηγετών της δύσης που με τις διάφορες «δημοκρατικές» τους ευαισθησίες αιματοκυλούν τα έθνη όποτε τους γουστάρει, ή αφήνουν άλλους επίτηδες να το κάνουν, για να ικανοποιήσουν τα γεωπολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα, μη υπολογίζοντας την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Στο ίδιο μοτίβο και ο δικός μας υπουργός Κοτζιάς, να χορεύει και να τραγουδά WE ARE THE WORLD, WE ARE THE CHILDREN με τον Νταβούτογλου, ενώ με τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία έσκουζε με το υπόλοιπο αριστερό σινάφι, τάχα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.  Τα σχόλια δικά σας…

Σ. Παιδάκος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-24-maiou-2015#ixzz3b0ImUoOJ

Exit mobile version