Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Εθνικιστές απαντούν στις γιορτές “πολυγλωσσίας” της Θεσσαλονίκης: “Την γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική”

Οι Εθνικιστές απαντούν στις γιορτές “πολυγλωσσίας” της Θεσσαλονίκης: “Την γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική”

“Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική
το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου
στις αμμουδιές του Ομήρου…” 

Οδυσσέας Ελύτης

Είναι αδιαφιλονίκητο γεγονός, πως οι ξένοι και οι εγχώριοι δυνάστες της Πατρίδας μας έχουν σκοπό να δημιουργήσουν μία πολυπολιτισμική κοινωνία, με έναν υλιστικό τρόπο ζωής, ώστε να αποτρέψουν συνέχεια του Έθνους των Ελλήνων. Ενός Έθνους, που θαυμάστηκε ανά τους αιώνες από όλο τον κόσμο  και “φώτισε” πνευματικά άπαντες με τον τεράστιο πολιτισμό του. Για να επιτύχουν αυτό το σκοπό τους, επιτρέπουν κάθε μέρα να εισέρχονται στη χώρα μας ορδές λαθρομεταναστών, ψηφίζουν αντιρατσιστικά νομοσχέδια και διοργανώνουν αντιρατσιστικές διαδηλώσεις, αλλά καιεκδηλώσεις “κοινωνικού” περιεχόμενου, για να επιχειρηματολογήσουν υπέρ του πολυπολιτισμικού αχταρμά και της αποδοχής, που θα πρέπει να έχουν οι λαθρομετανάστες από την ελληνική κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 3η γιορτή πολυγλωσσίας από τη Παρασκευή 22 Μαΐου ως και τη Κυριακή στις 24. Στόχος της εκδήλωσης είναι, να παρευρεθούν νέοι κυρίως σε ηλικία και να γίνουν φιλικές συζητήσεις για τη πολυγλωσσία και τους διάφορους πολιτισμούς. Συμμετέχουν πάνω από 115 φορείς, όπως ξένα ινστιτούτα, πολιτιστικοί σύλλογοι, μη κυβερνητικές οργανώσεις, προξενεία, σωματεία και σχολεία, που θα παρουσιάσουν ένα σύνολο δράσεων, ώστε να φανεί – σύμφωνα με τα λεγόμενά τους – ο πολιτισμός που αναδεικνύεται και γλωσσικός πλούτος που χαρακτηρίζει τη Θεσσαλονίκη. Η αντιδήμαρχος πολιτισμού, παιδείας και αθλητισμού, Έλλη Χρυσίδου, τόνισε, πως ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να επισημανθούν οι διαφορετικές γλώσσες, που συναντώνται στη Θεσσαλονίκη και να δοθεί έμφαση στη δυναμική της πολυγλωσσίας. 

Είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό, να γίνονται εκδηλώσεις πολυγλωσσίας σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, η οποία έφτιαξε το πρώτο ολοκληρωμένο αλφάβητο και φημίζεται για τον πλούτο των λέξεων της. Είναι ακόμα μεγαλύτερο θράσος το γεγονός, ότι και παραδέχονται, πως έχουν κάνει τη Θεσσαλονίκη άντρο των λαθρομεταναστών και απαιτούν, μέσω τέτοιου είδους εκδηλώσεων, να προκαλέσουν συμπάθεια στον ελληνικό λαό για τους “κακόμοιρους, κατατρεγμένους κτλ” λαθρομετανάστες. Γιατί η Θεσσαλονίκη δεν ήταν πάντα “πολύγλωσση”, όπως την αποκαλούν τα ανδρείκελα του δήθεν δημοκρατικού συστήματος, αλλά έγινε μετά από το άνοιγμα των συνόρων και την εισροή χιλιάδων παράνομων μεταναστών. Προωθούν μ’ αυτό το τρόπο, ένα “άρρωστο” κοινωνικό μοντέλο με πολυφυλετικές οικογένειες, που έχει σαν αποτέλεσμα τον ξεπεσμό των αξιών και των ηθών των Ελλήνων για χάρη της παγκοσμιοποίησης. Θέλουν τα Ελληνόπουλα να ξεχάσουν τη καταγωγή και τη φυλετική τους ταυτότητα, μέσω της παραπληροφόρησης και της υποτίμησης της ελληνικής ιστορίας στα σχολεία, αλλά και τέτοιου είδους εκδηλώσεων στο κοινωνικό τους βίο, που στοχεύουν στη “πνευματική τους απελευθέρωση”.

Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια σε τέτοιες εκδηλώσεις, που σκοπό έχουν να παραχαράξουν την ιστορία της χώρας μας και να προπαγανδίσουν στις νέες γενιές, που είναι το μέλλον της Ελλάδας, τον πολυφυλετικό συγχρωτισμό και για την αποδοχή στην κοινωνία, που θα πρέπει να έχουν οι “κακόμοιροι” μετανάστες, οι οποίοι, όπως έχει αποδειχθεί, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αφαιρέσουν τη ζωή ενός Έλληνα για 5 ευρώ. Παρά τις διώξεις της ηγεσίας και των μελών του κινήματος, στεκόμαστε όρθιοι σε ένα σύστημα που καταρρέει και παραμένουμε στο πλευρό του Έλληνα, ο οποίος εκτός από την οικονομική κρίση, υποφέρει και από κρίση αξιών.

Ε.Σ-Τ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-ethnikistes-apantoun-stis-giortes-poluglwssias-ths-thessalonikhs-thn-glw#ixzz3b2CbGbAT

Exit mobile version