Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ η ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου

Προτεραιότητα για τον Σύριζα η ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου

Στην χθεσινή ομιλία του ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνητικού μορφώματος, ο Τσίπρας επεχείρησε να πείσει τους βουλευτές και τα στελέχη του για την αναγκαιότητα υπερψήφισης της επερχόμενης μνημονιακής συμφωνίας. Η ομιλία Τσίπρα κινήθηκε στα πλαίσια του ότι «παραλάβαμε καμένη γη», «μας πολεμάει η ολιγαρχία» και έκλεισε με την αποτίμηση του κυβερνητικού έργου των πρώτων 100 ημερών, προκειμένου να πείσει για την χρησιμότητα της κυβέρνησης.

Στην αποτίμηση αυτή έδωσε εξέχουσα σημασία και εμφάνισε ως ύψιστη προτεραιότητα του κόμματός του την επερχόμενη υπερψήφιση του λαθρομονοσχεδίου. Όπως συγκεκριμένα είπε: «Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών και ήδη βρίσκεται στη διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια σε μετανάστες δεύτερης γενιάς, που γεννήθηκαν εδώ, πήγαν σχολείο εδώ, μιλούν ελληνικά, δεν ξέρουν καμία άλλη πατρίδα».

Δηλαδή για τον Σύριζα το θέμα της ελληνικής ιθαγένειας περιορίζεται στο αν κάποιος γεννήθηκε εδώ, λες και είμαστε η Αμερική, όπου αν κάποιος γεννηθεί σε αεροπλάνο, εντός του αμερικανικού εναέριου χώρου, αυτομάτως λαμβάνει την αμερικανική υπηκοότητα. Βεβαίως, ο Τσίπρας σκέπτεται και ομιλεί ως γνήσιος μαρξιστής και δεν λαμβάνει υπόψη του την μακραίωνη ιστορία του Ελληνισμού, αλλά εκλαμβάνει το Έθνος ως μία έννοια καθαρά ποσοτική και εξόχως τυπική.

Πόσο δημοκρατική είναι, όμως, η στάση του Τσίπρα, δεδομένου ότι προσπαθεί να περάσει την ιδεοληψία της κλειστής γκρούπας του Σύριζα, την ώρα που σύσσωμος ο Ελληνισμός απορρίπτει την όποια «ελληνοποίηση» αλλοδαπών; Αυτό φαίνεται τόσο στην ανοιχτή διαβούλευση, που βρίσκεται το επαίσχυντο και αντισυνταγματικό αυτό νομοθέτημα, όσο και σε όλες τις δημοσκοπήσεις που διενεργούν διεθνείς οργανισμοί, οι οποίοι ακολούθως και βάσει των αποτελεσμάτων κατηγορούν τους Έλληνες ως «ρατσιστές».

Όμως, από που πηγάζει αυτή η ιδεοληψία των συριζαίων; Μας αποκαλύπτει ένας κομμουνιστής, ο Φ. Ένγκελς: «Η μετανάστευση διαιρεί τους εργάτες σε δυο ομάδες, στους ντόπιους και στους ξένους, και οι τελευταίοι χωρίζονται σε Ιρλανδούς, Γερμανούς και πολλές άλλες μικρές ομάδες, η κάθε μια από τις οποίες καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Για να σχηματίσεις από όλους αυτούς ένα ενιαίο κόμμα απαιτούνται ασυνήθιστα μεγάλες δυνάμεις. Έχουμε συχνά κάποια βίαια ξεσπάσματα, αλλά η μπουρζουαζία δεν έχει παρά να περιμένει υπομονετικά και αυτά τα ανομοιογενή στοιχεία της εργατικής τάξης θα διαχωριστούν και πάλι…»

Αυτός είναι και ο λόγος που η εγχώρια πλουτοκρατία – κλεπτοκρατία, προωθεί τέτοιου είδους νομοθετήματα και πανηγυρίζει με την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που υπερασπίζεται την Ελλάδα και τους Έλληνες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proteraiothta-gia-ton-suriza-h-pshfish-tou-lathronomoschediou#ixzz3b477BlXZ

Exit mobile version