Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Δράμα, Νέα Μηχανιώνα

Ενημερωτική δράση στην Πλατεία Αριστοτέλους και πορεία στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Σάββατο 23 Μαΐου η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου. Με πρωτοπόρο το Μέτωπο Νεολαίας και το βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, Γραικό Φώτιο, φίλοι και συναγωνιστές του Κινήματος συμμετείχαν μοιράζοντας φυλλάδια και ενημερώνοντας τους περαστικούς για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για όλα τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας. Στο ύψος της οδού Τσιμισκή απλώθηκε ένα πανό με το σύνθημα «ΟΧΙ Φυλακές για τους Εθνικιστές»

Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, συνειδητοποιώντας τα αδιέξοδα και τις αδυναμίες του βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Γνωρίζουν ότι μόλις αποκαλυφθεί η μεγάλη απάτη, ο κόσμος θα στραφεί μαζικά προς το μόνο γνήσιο Λαϊκό Κίνημα. Ο αποκλεισμός που έχει επιβληθεί στη Χρυσή Αυγή, από όλα τα καθεστωτικά μέσα, στοχεύει στη φίμωση και τη διαστρέβλωσή των θέσεων μας. Η απάντήση μας δίνεται στο δρόμο, εκεί που χτυπάει η καρδιά του ελληνικού λαού, σε άμεση επαφή με τους πολίτες και ενημέρωση σε προσωπικό επίπεδο, αυτό που κανένας μνημονιακός πολιτικάντης δεν τολμάει να κάνει.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία, χωρίς φυσικά να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία, φωνάζοντας συνθήματα και ενημερώνοντας καταστηματάρχες και πελάτες. Ειδικά το εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο, η ελπίδα που ευαγγελίζονταν η σημερινή κυβέρνηση προεκλογικά, αποδείχτηκε ένα μεγάλο ψέμα. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος συνεχίζει τον Αγώνα για μια πραγματικά ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα, στην θέση που δικαιωματικά της ανήκει στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Γέμισαν με φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαΐου 2015, στην τακτική ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για θέματα πολιτικής επικαιρότητας και στην ομιλία του συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά με θέμα χρήμα και σιωνισμός. Πρώτος το λόγο πήρε ο γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, αναφερόμενος σε δηλώσεις του Μιχελογιαννάκη για τις φωνές αντίθεσης στο νέο πρόγραμμα του Σύριζα, σύμφωνα με το οποίο ζητούν παράταση και όχι λύση στο οικονομικό πρόβλημα της Χώρας μας. Ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τους υπερασπιστές – Εθνοπροδότες και συμμάχους των διεθνών σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον της Πατρίδας μας. Απέναντι στις δηλώσεις του ιδίου για το ότι είμαστε ταπί και ψύχραιμοι ζώντας ένα τρίμηνο πισωγυρίσματος από τις αρχές τους, ο συναγωνιστής απάντησε ότι η μόνη συμπαγής κοινοβουλευτική ομάδα με αδιαπραγμάτευτες λύσεις και προτάσεις είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι καιρός να καταλάβει ο Ελληνικός λαός, ότι το Κράτος μας διοικείται από μια πολύχρωμη συμμορία κλεφτοαπατεώνων που ξεγελάνε τους Έλληνες ψηφοφόρους για να γίνουν κυβέρνηση και να υποβαθμίσουν τη Χώρα μας.

Στη διάρκεια, έγινε μια αναφορά για τον κατάπτυστο νόμο Ραγκούση περί Ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς με εκλογικό δικαίωμα ψήφου. Θέλουν δηλαδή να σχηματίσουν έναν ”κομματικό στρατό”. Σε αυτή τη νέα πρόκληση η Χρυσή Αυγή θα αποτελέσει και πάλι την αιχμή της Εθνικής αντίστασης, για να μην καταντήσουμε μειοψηφία στη Χώρα μας. Επιπλέον, έγινε μία τοποθέτηση για τις προκλήσεις των σκοπιανών στη Φλώρινα, όπου θα διοργανωθεί διεθνής συνδιάσκεψη για Μακεδονικά ζητήματα, την δήλωση του ψευτομουφτή Αχμέτ Μέτε για δημοψήφισμα περί ανεξάρτητης Θράκης και τις βλέψεις της μεγάλης Αλβανίας υπό την ευλογία των Η.Π.Α. Σε αυτές τις προκλήσεις είναι αμέτοχοι οι ΑΝΕΛ, αποδεικνύοντας ότι δεν είχαν και δεν έχουν ”κόκκινες Εθνικές γραμμές” όπως προεκλογικά ισχυρίζονταν.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς, ο οποίος περιέγραψε ότι ο διεθνής σιωνισμός έχει καταστρέψει και αντικαταστήσει τις πραγματικές αξίες της εργασίας με πλαστές και ψεύτικες όπως το χρήμα. Τόνισε ότι ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός, τα δίδυμα αδελφάκια, αποσκοπούν στην εκμετάλλευση του κόπου των άλλων για να είναι οι διαχειριστές του χρήματος. Ο απόλυτος παρασιτισμός. Ένα αρρωστημένο φίδι, που πρέπει όλοι να κατατροπώσουμε επαναξιολογώντας τις Εθνικές υγιής – συμπαγής αξίες που επικράτησαν στην κοινωνία μας, για να μπορέσουμε να παράγουμε υγιής και συμπαγής θεσμούς.  Μετά το πέρας των ομιλιών, όλοι οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στο Μεσημέρι του Δήμου Θερμαϊκού μοιράζοντας εφημερίδες και υλικό με το πολιτικό πρόγραμμα του Κινήματος. Οι Συναγωνιστές επισκέφτηκαν τα καταστήματα και τις καφετέριες τις περιοχής και οι κάτοικοι τους δέχτηκαν με χαρά δίνοντας τους κουράγιο και δύναμη, εκφράζοντας ταυτόχρονα το  ενδιαφέρον τους για τις εξελίξεις σχετικά με τον αγώνα που διεξάγει με τόσες δυσκολίες ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή.

Οι συναγωνιστές ενημέρωσαν για το δίκαιο του αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα θα ζει όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης όρθιος. Τέλος κάλεσαν τον κόσμο να δηλώσει παρόν στο Εθνικό προσκλητήριο και να στηρίξει τη Χρυσή Αυγή ώστε να βοηθήσει για το μέλλον των Ελλήνων, των παιδιών τους και την προκοπή της Πατρίδας που ρημάζουν καθημερινά οι Αριστεροί και Δεξιοί Εθνομηδενιστές. Τέλος δόθηκε η υπόσχεση ότι οι επισκέψεις στις περιοχές του Δήμου θα συνεχίζονται ακατάπαυστα. Η  τελική νίκη πλησιάζει πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύουν διάφοροι τυχάρπαστοι. Οι Έλληνες Εθνικιστές έρχονται από τα βάθη των αιώνων και με μπροστάρη τον Αρχηγό  θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο μέλλον που της αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn201#ixzz3b8zkoZwa

Exit mobile version