Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Bλέποντας στο χαζοκούτι τελευταία μια διαφήμιση που ακούς τον πρωταγωνιστή της να κράζει Σαλονικιώτικα ότι η συγκεκριμένη μορταδέλα “Δεν Παίζεται…” θα ήθελα να την αφιερώσω μαζί με το ανάλογο σαντουϊτσάκι , στον πρωθυπουργό μας τον λαοπρόβλητο κο. Τσίπρα! Γιατί πραγματικά αυτός και το συνάφι του είναι που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ(!) και εχει βαλθεί να αποτρελάνει όλους τους εναπομείναντες Έλληνες κατοίκους, του Ελλαδιστάν! Δεν μας φτάνει το καθημερινό μας μαρτύριο με την Αριστερά για πρώτη(!) φορά στην εξουσία, την έχουμε να τρώγεται και στο αναμεταξύ της! Η Συνιστωσιακί Λαφαζανί λέει δεν συμφωνεί με τον Αρχηγό και θέλουν άλλη πορεία πιστοί στα πιστεύω τους τάχατες! Όλα τα κουμμουνιστικά τσιτάτα και μανιφέστα θα τα υποστούμε στις πλάτες μας τώρα, ενώ πέφτουμε.. Ο Αρχηγός τους από την άλλη έχοντας ήδη “φάει” το νέο μνημόνιο, κατά την χώνευση του(!) χαριεντίζεται με τους Εταίρους μας και ξεκαρδίζεται στα γέλια μπρος στην κάμαρα όταν ο σουρωμένος μεγαλοΕταίρος μας τον καταεξευτιλίζει…Εμείς δε οι ισοπεδωμένοι , απλά περιμένουμε την μαύρη μοίρα μας, μοίρα κακομοίρα μας.. ενώ από πάνω μας φλιτάρουν κάθε μέρα και πιο πολύ για να είμαστε υποταγείς και ήρεμοι! Μόνο τα δικά τους αναρχοκούμμουνα πρέπει να είναι ντούρα και να περνάνε την ώρα τους σπάζοντας, καίγοντας, καταστρέφοντας περιουσίες υποτελών υπηκόων έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του αρμοδίου Υπουργού, παρά Υπουργού, υφυπουργού, και δεν συμμαζεύεται…

Γενικά ζούμε τον τελευταίο καιρό μια Ωραία Ατμόσφαιρα …ενώ μέσα μας παρακαλάμε ότι είναι να γίνει ας γίνει μια ώρα νωρίτερα. Είναι πολύ χειρότερος ο αργός θάνατος από τον θάνατο τον τελειωτικό και αυτοί εκεί πάνω στην εξουσία το ξέρουν πολύ καλά αυτό και το “δουλεύουν” στο Υπουργείο της Προπαγάνδας τους και από την μια μας παρουσιάζουν την Πρωθυπουργάρα μας με 46% ποσοστό προτίμησης και από την άλλη τον δούλο λαό πάλι με 46% να προτιμά να παραμείνει ενός συμφωνίας-μνημονίου!

Στο μόνο που έχουμε καταστασταλάξει τελικά, εμείς οι ολίγοι Ελληνόψυχοι είναι πως και σε περίπτωση Εκλογών την ψήφο πάλι στην Χρυσή Αυγή θα την ρίξουμε! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο…..

Α.Κ

Δάσκαλε που δίδασκες… Όταν οι ίδιες οι αποφάσεις του Σύριζα τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα – ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως αρκετοί ακόμη πολίτες να μην έχουν κατανοήσει που οδεύει η ελληνική κοινωνία ,είτε γιατί είναι καλά βολεμένοι και αποτελούν μέρος του συστήματος, είτε γιατί προσβλέπουν σε μία καλά αμειβόμενη θεσούλα και προσκυνούν τα τωρινά πολιτικά ανδρείκελα που σκάβουν τον λάκκο του έθνους μας και το μέλλον της Ελλάδας.

Χρειάζονται πιο απτές αποδείξεις από την μέχρι σήμερα πορεία της συγκυβέρνησης για να καταλάβουμε την καταστροφή που έχουν ετοιμάσει; Τι άλλο περιμένουμε να δούμε; Διαλύεται η πατρίδα, οι θεσμοί και τα ήθη, οι λαθρομετανάστες πιο εύκολα επιβιώνουν από τους άνεργους Έλληνες και περιθάλπονται με περισσή αγάπη την ώρα που η χώρα καταστρέφεται κατόπιν σχεδίου.

Καθημερινά ακούμε για αυτοκτονίες και αν ως λαός έχουμε σαφώς φιλότιμο και ζεστή καρδιά, δυστυχώς αδιαφορούμε για τον άνεργο της διπλανής πόρτας ή τον συνάνθρωπό μας που δεν έχει ρεύμα στο σπίτι του ή ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

Κάποτε ο μακαριστός Χριστόδουλος είχε πει ότι θέλουν να μας φτωχύνουν ως λαό και να μας υπερχρεώσουν σε τοκογλύφους τραπεζίτες. Προφητικό και δυστυχώς αληθινό.

Πότε ένα έθνος χάνει την συνεκτικότητά του και ενίοτε την ταυτότητά του; Όταν του καταργήσουν θρησκεία, γλώσσα, ιστορία, ήθη και έθιμα. Αυτό επιδιώκουν μετ επιτάσεως τα εγχώρια ανθελληνικά πολιτικά πιόνια των διεθνών τοκογλύφων και σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν.

Θα παραμείνουμε απλοί παρατηρητές; Θα συμβάλλουμε με την απραξία μας στην διάλυση του ελληνικού έθνους; Θα φοβηθούμε τους αντίχριστους, πολέμιους κάθε ηθικού φραγμού που θέλουν να μας υποτάξουν σε ένα κοινωνικό-πολιτικό σύστημα εφάμιλλο των χωρών του σιδηρού παραπετάσματος;

Τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό για χρεωκοπία ή νέο μνημόνιο και απλά τους ακούμε, έχουν εξαπολύσει προγκρόμ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και πατρονάρουν την ανωμαλία, την χρήση ναρκωτικών ουσιών, την αθεΐαν , την ασυδοσία, την ραθυμία, οδηγώντας τους νέους σε λάθος δρόμους.

Όμως αυτή η γη, η ποτισμένη με αίμα ηρώων, η γη αυτή είναι ελληνική και δεν ανήκει σε κανέναν αυτοαποκαλούμενο σωτήρα και αντιρατσιστή -αντιφασίστα και δήθεν δημοκράτη.

Έλληνες αντισταθείτε, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Αγγελική Γ.-Α.

Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-26-maiou-2015#ixzz3bByMIvWJ

Exit mobile version