Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φτηνοί πολιτικαντισμοί Καμμένου στο μνημόσυνο για τον Ήρωα Σμηναγό Ηλιάκη – Απάντηση Χρυσής Αυγής

Φτηνοί πολιτικαντισμοί Καμμένου στο μνημόσυνο για τον Ήρωα Σμηναγό Ηλιάκη - Απάντηση Χρυσής Αυγής

Με φτηνούς πολιτικαντισμούς επιχείρησε ο υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος να αποτρέψει τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Ήρωα Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη. Τα όσα διαδραματίστηκαν αποτυπώνονται στην επιστολή του συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου προς τον υπουργό Άμυνας, ενώ παρατίθεται και ο χαιρετισμός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση για τον ηρωικό υπερασπιστή του Αιγαίου και των ελληνικών ουρανών.

ΠΡΟΣ Υπουργό Εθνικής Άμυνας
Παναγιώτη (Πάνο) Καμμένο

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έλαβε επίσημη πρόσκληση που συνδιοργανώνει ο Δήμος Καρπάθου με την Πολεμική Αεροπορία, προκειμένου να παρευρεθούμε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του ήρωα σμηναγού Κων/νου Ηλιάκη που έπεσε στην περιοχή της Καρπάθου αντιμετωπίζοντας τον προαιώνιο εχθρό.

Η μετάβασή μας εκεί θα γινόταν με C130 της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Τυχαία χθες το απόγευμα πληροφορηθήκαμε ότι δεν θα μεταβούμε με C130, όπως μας είχε ανακοινωθεί, αλλά με άλλο τρόπο!!! Αυτό, όμως, δεν κατέστη εφικτό λόγω έλλειψης θέσεων με το μικρό αεροσκάφος της Ολυμπιακής και μάλιστα τελευταία στιγμή.

Μήπως με αυτή την «απαγόρευση» θέλατε να έχετε την αποκλειστικότητα στην εκπροσώπηση αφού εσείς θα ταξιδέψετε με όποιο στρατιωτικό μέσο θέλετε; Αλήθεια όταν ο υφυπουργός σας κ. Τόσκας χρησιμοποίησε το μοναδικό επιχειρησιακό ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να πάει μέχρι το. Αίγιο (μιάμιση ώρα με το αυτοκίνητο) για συνάντηση με επιχειρηματίες ήταν καλά; Αν μη τι άλλο ντροπή να χρησιμοποιείτε εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για εξυπηρέτηση προσωπικών πολιτικών φιλοδοξιών του εκάστοτε υπουργού.

Αθήνα, 26-05-2015
Μετά τιμής
Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β’ Αθηνών
Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος:

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκεται ευλαβικά μπροστά από το μνημείο του Σμηναγού Ηλιάκη, που έπεσε ηρωικά μαχόμενος, υπερασπιζόμενος το Αιγαίο μας. Το Αιγαίο που καθημερινά αμφισβητείται από εκείνους που είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού. Στεκόμαστε με περισυλλογή και σεβασμό όχι μόνο μπροστά στον Ήρωα Ηλιάκη, αλλά και μπροστά σε όλους όσους έπεσαν ηρωικά για την Πατρίδα μας. Μαζί με αυτούς τιμούμε τους καθημερινούς,  τους σύγχρονους πολεμιστές, τους πιλότους  που αναχαιτίζουν τα εχθρικά αεροσκάφη, τους κυβερνήτες των πολεμικών πλοίων που περιφρουρούν τις θάλασσες μας, τους φρουρούς των βραχονησίδων, όλους αυτούς που είναι δίπλα μας, και που η καθημερινότητα τους όμως είναι τόσο διαφορετική και τόσο όμορφη, γιατί υπερασπίζονται τα όσια και ιερά αυτής τη Πατρίδας.

Δεν ξεχνούμε τον Σμηναγό Ηλιάκη, και όλους όσους έπεσαν για να είναι το Αιγαίο μας Ελληνικό. Τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε, ο κάθε ένας από την δική του θέση και ιδιότητα, τον αγώνα τους».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fthnoi-politikantismoi-kammenou-gia-ton-smhnago-hliakh-apanthsh-chrushs-aug#ixzz3bGklhg8W

Exit mobile version