Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Αθήνα, Ξάνθη, Πιερία

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τους σφαγιασθέντες από τους Τούρκους αδελφούς μας και δίνει το παρών στην Καβάλα για να τιμήσει την μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Η Τ.Ο. Καβάλας συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας που πραγματοποιήθηκαν την 24η Μαΐου στο μνημείο του “Ακρίτα του Πόντου” στην πόλη της Καβάλας. Η τελετή περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση για τα 353.000 θύματα και κατόπιν ακολούθησε κατάθεση στεφάνων. Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κατέθεσε στεφάνι ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής.

Η παρουσία των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, όπως άλλωστε ήταν φυσικό, ενόχλησε τους νεομπολσεβικούς της εθνοπροδοτικής αριστεράς και τους έτρεψε σε φυγή. Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Ηλίας Ιωαννίδης κατά την διάρκειά της κατάθεσης του στεφάνου από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής λειτούργησαν ως φασίστες Σταλινικού τύπου και αποχώρησαν από τον χώρο των επισήμων, γεγονός που αποδεικνύει πόσο σέβονται την ψήφο του Ελληνικού λαού που ανέδειξε την Χρυσή Αυγή σε τρίτη πολιτική δύναμη.

Ακολούθησαν δηλώσεις του γραμματέα της Τ.Ο. Καβάλας στα τοπικά Μ.Μ.Ε. όπου τόνισε την ανοχή που δείχνουν τόσο οι πατριδοκάπηλοι της δεξιάς αλλά και οι εθνομηδενιστές της αριστεράς στην λειτουργία του τούρκικου προξενείου στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που αποτελεί άμεσο κίνδυνο για την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας. Αυτοί είναι οι πολιτικοί που καταθέτουν στεφάνι στον σφαγέα Κεμάλ ενώ ανέχονται το τουρκικό προξενείο και τον ψευδομουφτή να μιλά για “ανεξάρτητη Θράκη”. Για τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχουν ξεχασμένες, αλλά σκλαβωμένες Πατρίδες!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου  στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και Ευρωβουλευτή του Κινήματος Ελευθέριου Συνοδινού.

Ο συναγωνιστής Συναδινός αφού άσκησε σφοδρή Κριτική στην κυβέρνηση Σύριζα. όπου την χαρακτήρισε ανεπαρκή, ώστε να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα. Όσο για την δίκη της Χρυσής Αυγής ο συναγωνιστής Συναδινός επισήμανε ότι το σαθρό κατηγορητήριο θα πέσει στο κενό, και η αλήθεια θα λάμψει, όσο λάσπη και συκοφαντίες  και αν ρίξουν  οι πολιτικοί μας αντίπαλοι εναντίον του Κινήματος μας.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Συναδινός αναφέρθηκε εν συντομία και στο έργο που επιτελούν οι Ευρωβουλευτές του Κινήματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προς όφελος της Χώρας και του Ελληνικού λαού.

Άλλη μια προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από την Τ.Ο. Αθηνών. Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Αθηνών την Κυριακή 17-5-2015 επισκέφθηκε την πόλη του Αιγίου όπου και παρέδωσε μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού. Στην Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, προς διανομή στους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη λόγω της οικονομικής κρίσης  και ζητούν την συνδρομή της εκκλησίας.

Η Τ.Ο. Ξάνθης συμμετείχε στην επιμνημόσυνη δέηση για τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, που τελέστηκε την Κυριακή 24 Μαΐου, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, καθώς και στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο προσφυγικού Ελληνισμού, στην πλατεία Ελευθερίας της Ξάνθης. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ξάνθης συναγωνιστής Καπαγερίδης Χρήστος, κατέθεσε στεφάνι με ιδιαίτερη συγκίνηση, καταγόμενος κι ο ίδιος από τον ένδοξο Πόντο.

Με απόλυτη επιτυχία και θερμότατη αποδοχή του κόσμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα εκτενής ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Πιερίας στους κεντρικούς δρόμους της Κατερίνης. Διανεμήθηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια, εφημερίδες του Κινήματός μας καθώς και έντυπα με τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Η Τ.Ο. Πιερίας συνεχίζει ακάθεκτα τον αγνό αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία, με συνεχείς ενημερωτικές δράσεις καθώς και θεματικές ομιλίες στα γραφεία της επί της οδού Δραγούμη 1 και Ειρήνης, κάθε Δευτέρα 19:00-22:00.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn203#ixzz3bK4dY17z

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn203#ixzz3bK45fyny

Exit mobile version