Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα μνημονιακής λατρείας από τον «ποταμάκια» Θεοδωράκη

Παραλήρημα μνημονιακής λατρείας από τον «ποταμάκια» Θεοδωράκη

Πατώντας πάνω στην έμφυτη θρασύτητα που τον διέπει, αλλά και στην διαρκή υποστήριξη που έχει τόσο από τους διεθνείς τοκογλύφους, όσο και από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών της «ενημέρωσης», ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχει το παραμικρό πολιτικό (πόσο μάλλον ηθικό) πρόβλημα να διαστρεβλώνει πλήρως την πραγματικότητα. Έτσι, λοιπόν, «Τρόικα εσωτερικού» χαρακτήρισε την αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝ.ΕΛΛ. και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο Θεοδωράκης, καλώντας τον Τσίπρα να απομακρύνει τους πρώτους από την κυβέρνηση. Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε από τα Χανιά πως όλοι αυτοί «θέλουν μια Ελλάδα φτωχή, τίμια, γονατισμένη απέναντι στην επανάσταση που θα έρθει. Αν δεν έρθει δεν πειράζει, θα το κάνουμε Κούγκι ή θα χορέψουμε τον χορό του Ζαλόγγου». Προειδοποίησε, τέλος, ότι αυτή η «τρόικα εσωτερικού θα συγκρουστεί με την Ελλάδα της ευρωπαϊκής προοπτικής πολύ σκληρά».

Πολύ βολικό για τον αγράμματο, αστοιχείωτο και αδαή «ποταμάκια» είναι το «τσουβάλιασμα» που επιχειρεί εναντίον όλων όσοι έχουν διαφορετική άποψη απ΄αυτόν στο θέμα της μνημονιακής κατοχής. Μόνο που ο πρώην υπάλληλος του ΔΟΛ και της ΕΡΤ αστόχησε και πάλι, διπλά μάλιστα αυτή την φορά. Όχι μόνο γιατί ο όρος «τρόικα» μπορεί να απευθυνθεί μόνο σ΄αυτόν και τους ομοίους υποτακτικούς του, ως λάτρεις των διεθνών τοκογλύφων. Αλλά και επειδή, σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι είναι ολοφάνερο ότι βρίσκονται σε τροχιά σύμπλευσης με τους «θεσμούς» (πρώην «τρόικα»), η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που παραμένει σταθερή στην αντιμνημονιακή της προσήλωση. Όσο για τις «εξυπνάδες» του Θεοδωράκη για «Ελλάδα, φτωχή, τίμια, γονατισμένη» (που κατά την άποψή του εκφράζουν όσοι αντιτίθενται στο μνημόνιο), για «επανάσταση» (που προφανώς εκφράζει αυτός και οι υπόλοιποι κοσμοπολίτες), καθώς και για τις πολύ σκληρές συγκρούσεις της «τρόικας εσωτερικού» με την «ευρωπαϊκή προοπτική», ας γνωρίζει ότι σε σχέση με την προκλητική και αναληθή «αβάντα» που του κάνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις, η πραγματικότητα είναι πολύ δυσχερής γι αυτόν. Οι επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα αποτελέσουν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία γι αυτόν και το μόρφωμα που δημιούργησε.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paralhrhma-mnhmoniakhs-latreias-apo-ton-potamakia-theodwrakh#ixzz3bMwQiHW7

Exit mobile version