Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα σκαριά η μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση: Το πολιτικό σύστημα σχηματίζει τα αναχώματά του

Στα σκαριά η μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση: Το πολιτικό σύστημα σχηματίζει τα αναχώματά του

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Από την 20η Φεβρουαρίου και την υπογραφή Τσίπρα στην ενδιάμεση συμφωνία που περιελάμβανε αγγλικό δίκαιο και παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας στην αρμοδιότητα του Δικαστηρίου του Δουκάτου του Λουξεμβούργου, είχαμε τονίσει ότι επίκειται η υπογραφή του τρίτου μνημονίου, που θα κάνει το τελευταίο σάρωμα των Ελλήνων και της οικονομίας τους. Το γεγονός ότι οι συριζαίοι πραγματοποιούν αποκλειστικά εσωκομματικές ενημερώσεις σχετικά με την επικείμενη συμφωνία ήταν απλώς μία ένδειξη για αυτό. Τα κείμενα που δημοσιεύτηκαν από τις συνιστώσες του Σύριζα την επαύριο της συνεδρίασης της ΚΕ του κόμματος ήταν η απόδειξη ήταν ζούμε σε μία προμνημονιακή εποχή.

Πολλοί είναι οι αναλυτές που καιρό τώρα προειδοποιούσαν ότι η υπογραφή του τρίτου μνημονίου από τον Σύριζα θα φέρει την Χρυσή Αυγή στην εξουσία, αφού θα είναι το μόνο αντιμνημονιακό κόμμα στην Βουλή. Ενδεικτικά αναφέρουμε μόνο τους Τσόμσκυ και Κρούγκμαν καθώς και το γεγονός ότι το εν λόγω επιχείρημα τέθηκε πολλάκις από τους συριζαίους στις διαπραγματεύσεις.

Φυσικά, το εγχώριο πολιτικό σύστημα δεν θα μπορούσε να αφήσει να υπάρξει μία τέτοια εξέλιξη, που θα έθετε σε κίνδυνο την ξενοκρατία και την κλεπτοκρατία που επικρατεί στη χώρα μας. Δεν θα μπορούσε να αφήσει να αναλάβει την κυβέρνηση της χώρας μία πολιτική δύναμη πραγματικά ανεξάρτητη και αδέσμευτη. Πόσω μάλλον όταν ο Αρχηγός, οι Βουλευτές και τα στελέχη έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι προτίθενται να κάνουν όποια θυσία απαιτηθεί για να εξυπηρετήσουν το εθνικό συμφέρον.

Εν όψει, λοιπόν, της επερχόμενης μνημονιακής συμφωνίας έχουν αρχίσει ήδη να σχηματίζονται τα αναχώματα προς την Εθνική Διακυβέρνηση, που θα θέσει τέλος στην εγχώρια ξενοκρατία και κλεπτοκρατία. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι από την Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα απορρίφθηκε με 20 ψήφους διαφορά κείμενο μειοψηφικής τάσης, που προστάζει σε άμεση ρήξη με τους τοκογλύφους. Την ίδια ώρα ο Σημίτης προέτρεπε σε σχηματισμό «ευρωπαϊκού μετώπου» με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι, ώστε σε περίπτωση ρήξεως να εκπροσωπηθεί με ενιαίο ψηφοδέλτιο η μνημονιακή παράταξη της χώρας.

Μήπως όμως τα λεγόμενα του Σημίτη είχαν άλλο σκοπούμενο; Μήπως δηλαδή ήταν το ουσιαστικό προοίμιο της «κυβέρνησης εθνικής ενότητας» που θα αποτελείται από Σύριζα, Πασόκ, ΝΔ και Ποτάμι, με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, το οποίο θα αφήνει ένα αριστερό και ένα δεξιό κοινοβουλευτικό – αντιπολιτευτικό ανάχωμα, έτσι ώστε να περιοριστεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής; Αυτό, φυσικά, θα απαιτήσει την αγαστή συνεργασία των καναλαρχών, ώστε να προβληθούν αναλόγως τα εν λόγω αναχώματα και να πάρουν, αν γίνεται, και τα ανάλογα ποσοστά;

Το πρόβλημα στο όλο εγχείρημα είναι ότι τόσο το αριστερό φιλόδοξο ανάχωμα, όσο και το δεξιό, δεν είναι διατεθειμένα να αφήσουν τα υπουργεία (συνεπώς και την μάσα) που τους έχει παραχωρηθεί από την συγκυβέρνηση. Χώρια που, όπως ανέφερε και σε πρόσφατη ανάλυσή του το London School of Economicsη Χρυσή Αυγή δεν δύναται να αντιμετωπιστεί με πολιτικά ή νομικά τεχνάσματα.

«Κάνε ό,τι πρέπει κι ας γίνει ο,τιδήποτε», έλεγε ο Εθνικός Κυβερνήτης, Ιωάννης Μεταξάς. Έτσι και εμείς θα συνεχίσουμε τον Εθνικό μας Αγώνα ενάντια στο σαθρό κατεστημένο, ασχέτως των μεθοδεύσεων που αυτό θα πράξει, προκειμένου να σταματήσει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-skaria-h-megalh-mnhmoniakh-sugkubernhsh-to-politiko-susthma-schhmatizei#ixzz3bN7BNgT6

Exit mobile version