Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε το πρωί ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Jac Lew.

Να χαρώ εγώ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Βρε που φτάσαμε: Να ζητάμε από τους αποικιοκράτες της υφηλίου να διευθετήσουν τις αποικιοκρατικές συμβάσεις της Ελλάδας με τους αποικιοκράτες της ΕΕ! Tελικά είναι διαχρονικό: αριστεροί και δεξιοί Ολοι ίδιοι στο φαι.

Γ.Π.

Νέα αθλιότητα της Νέριτ κατά της Χρυσής Αυγής – Υιοθέτησε την «επιχειρηματολογία» των τρομοκρατών από την επίθεση στο Μαρούσι

Το ότι η διαπραγμάτευση είναι μια μεγάλη κοροϊδία, το επισημαίνετε εδώ και αρκετόν καιρό και μπράβο σας. Θα ήθελα να επισημάνω με τη σειρά μου ότι όλα αυτά ήταν γνωστά στους συνεταίρους του ΣΑΝΕΛ του εξωτερικού και μάλιστα ήταν όλα δημοσιευμένα.

Πιο συγκεκριμένα, το πανίσχυρο CFR είχε συνέντευξη τρεις ημέρες μετά τις ελληνικές εκλογές, στις 28-1-2015, από τον επικεφαλής του Eurasia Group, ο οποίος έκανε λόγο για «ατύχημα», δηλαδή, για κατά λάθος έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη, λόγω της απειρίας της νέας κυβέρνησης της αριστεράς. Τις επόμενες εβδομάδες, κορυφαία μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για Grexident, νεολογισμό που σημαίνει την κατά λάθος έξοδο της χώρας από το ευρώ. Και τέλος, σήμερα στις 27-5-2015, λίγες μέρες πριν το επερχόμενο τρίτο μνημόνιο, ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, έκανε έκκληση προς τους ευρωπαίους «εταίρους» να είναι περισσότερο διαλλακτικοί για να μη γίνει κάποιο ατύχημα και πάμε σε νέα ελληνική κρίση.

Συμπέρασμα: Ήταν όλα γνωστά και προσυμφωνημένα και το μοναδικό μέλημα των υπερατλαντικών συνεταίρων της κυβέρνησης ήταν πάντα να μην πάει κάτι στραβά στη συμφωνία με τον αρχηγό Alexis, συμφωνία που είχε ήδη ολοκληρωθεί κατά τα ταξίδια του στις ΗΠΑ και στις μασονικές λέσχες πολύ νωρίτερα.

Α. Π.

Στα σκαριά η μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση: Το πολιτικό σύστημα σχηματίζει τα αναχώματά του

Οι ημέρες που διανύουμε είναι οι πιο τραγικές της αποκαλούμενης εποχής μετά την “μεταπολίτευση”! Τραγικές για τους Έλληνες πολίτες, το ελληνικό έθνος, την εδαφική μας ακεραιότητα, την ελευθερία μας. Ζούμε τον ρατσισμό μέσα στην ίδια μας την πατρίδα, τον εφιάλτη της τιμωρίας γιατί γεννηθήκαμε Έλληνες αλλά ”επιλέξαμε” να κυβερνηθούμε από ανθέλληνες που μισούν καθετί ελληνικό και θέλουν να το αφανίσουν.

Δυστυχώς τις κομματικές επιλογές όσων ψήφισαν από το 1973 και μετά τα συστημικά κόμματα που οι εγκέφαλοί τους απεργάζονταν πολύ καιρό τα σημερινά εξοντωτικά μέτρα, θα τις πληρώσουμε όλοι. Για όσους βολεύτηκαν μέσω κομματικών γραφείων και απόλαυσαν ή συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα προνόμια των “ημετέρων” θα πρέπει να αδιαφορήσουμε γιατί είναι παντελώς άχρηστοι στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας. Αυτοί ή θα συνθηκολογήσουν, ή θα γίνουν δοσίλογοι και καταδότες ή θα έχουν την μοίρα των παντοτινών προδοτών.

Αντίθετα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η Ελλάδα χρειάζονται σημερινούς Ακρίτες, λεοντόκαρδους που αψηφούν τον φόβο και αντιστέκονται στην σκλαβιά. Χρειάζονται ελεύθερες και ανυπόταχτες ψυχές που δεν προσκυνάνε και δεν λυγίζουν, αλλά μάχονται για την Ελευθερία.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ και οι Βουλευτές μας, εμψυχώνουν όλους εμάς και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Ακόμη και μέσα από τα κελιά της τιμής οι βουλευτές μας μάχονται με παρεμβάσεις στην Βουλή, με τηλεφωνικές παρεμβάσεις, ώστε να έχουμε την σιγουριά πως καθένας από εμάς δεν είναι μόνος ανεξάρτητα αν ο καθένας μας δίνει την ατομική καθημερινή του μάχη, από το δικό του μετερίζι.

Πρότυπά μας οι ήρωες τόσων αιώνων που θυσιάστηκαν για τα εθνικά ιδανικά μας. Ανάγκη ύψιστη, να κάνουμε την ψυχή μας ατρόμητη και να διεκδικήσουμε όσα μας στέρησαν οι ελληνόφωνοι προδότες.

Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι τελευταίοι Πιστοί, οι τελευταίοι μαχητές δίπλα στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, Αυτοκράτορα, τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά, που με την θυσία του μας καλεί να ανακτήσουμε τις αλύτρωτες πατρίδες.

Αν δεν αντισταθούμε, θα είμαστε σκλάβοι, ραγιάδες των σύγχρονων βαρβάρων που ήδη έχουν ανέβει στα τείχη και θέλουν να εισβάλλουν στην πατρίδα μας, να λεηλατήσουν, όσα ιερά και όσια διαφυλάξαμε τόσους αιώνες.

Αγγελική Γ.-Α.

Γ. Λαγός: Δεν μας λυγίζει η τρομοκρατία – Δεν υποστέλλουμε τις σημαίες του Αγώνα! ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί κανείς δεν αναφέρεται στο πρόβλημα που δημιουργούν οι ξένοι στην χώρα μας; Μιλάνε για την ανεργία αλλά τα αντιρατσιστικά και αντιχρυσαυγίτικα αισθήματα τους δεν τους επιτρέπουν να παραδεχτούν ότι ένα μεγάλος μέρος της ανεργίας οφείλεται στους ξένους. Η λογική είναι πολύ απλή: Αν ένας ξένος δουλεύει, τότε παίρνει την δουλειά από έναν Έλληνα. Αν ένας ξένος δεν δουλεύει αλλά επιβιώνει τότε επιβιώνει παρανομώντας(είτε λαθρεμπόριο είτε ληστείες είτε εμπόριο ναρκωτικών).Σε κάθε περίπτωση το κράτος ζημιώνεται. Η λογική είναι απλή αλλά στην δημοκρατική και αντιρατσιστική Ελλάδα η λογική απαγορεύεται και είναι ποινικό αδίκημα. Αν σ’ αυτήν την χώρα μιλήσεις λογικά τότε υπάρχει ο “κίνδυνος” να σε χαρακτηρίσουν χρυσαυγίτη και ο λόγος είναι απλός: το μόνο κόμμα το οποίο μιλάει λογικά είναι η Χρυσή Αυγή.

Α.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-28-maiou-2015#ixzz3bNkhrfcp

Exit mobile version