Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Άνανδρος και λίγος αποδείχτηκε ο Βαρουφάκης. Αφού δεν μπορούσε να απαντήσει με επιχειρήματα στις πολύ σωστές ερωτήσεις του Ηλία Κασιδιάρη, του επιτέθηκε προσωπικά για την προφυλάκισή του και έβγαλε μάλιστα και τη δικαστική ετυμηγορία για εγκληματικές πράξεις πριν γίνει η δίκη. Ολοι ξέρουμε γιατί είναι προφυλακισμένος ο Κασιδιάρης, για δυο καραμπίνες με νόμιμη άδεια για να πάψει να μιλά και να τους ταπώνει και να τους ξεμπροστιάζει στη βουλή, όπως έκανε και με τον Βαρουφάκη. Αλλά ποιος μπορεί να σταματήσει τη Χρυσή Αυγή και τους Αγωνιστές της; Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να δείξουν σε όλους μας το ποιον του Βαρουφάκη, αυτού που τον έχουμε υπουργό για να μας κοροϊδεύει και να μας ξεφτιλίζει διεθνώς.

Νίκος

Μαζέψτε τους παρακρατικούς της αριστεράς: ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΟΥΝ!

Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας όπως πάντα τη γλώσσα της αλήθειας με έναν απλό και κατανοητό τρόπο έθεσε τον υπουργό προ των ευθυνών του γι΄ αυτό ακριβώς που θα επακολουθήσει: Το νέο μνημόνιο με ακόμη πιο επαχθείς όρους από τα προηγουμένα. Η σημερινή συγκυβέρνηση αφού αφαίμαξε ό,τι είχε μείνει ως αποθεματικό στους φορείς του κράτους, όχι για να δημιουργήσει αναπτυξιακό κλίμα και να ανακουφίσει με κοινωνικά μέτρα τον εξαθλιωμένο ‘Ελληνα, αλλά για να πληρώσει το ΔΝΤ και την τρόικα (θεσμούς), χωρίς να έχει οποιοδήποτε σχέδιο σωτηρίας της χώρας, μας οδηγεί ολοταχώς στην τελική χρεωκοπία υπογράφοντας νέο μνημόνιο για να χρεωθεί και πάλι η χώρα ώστε όπως είπε και ο ίδιος ο Βαρουφάκης να εξακολουθεί εσαεί να πληρώνει τους ξένους τοκογλύφους. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε με την ερώτησή του τη διγλωσσία της συγκυβέρνησης, που προσπαθεί να παραπλανήσει τον ‘Ελληνα πολίτη, για να μην αντιληφθεί εγκαίρως τι πρόκειται να επακολουθήσει. Δυστυχώς για τους πολίτες και τη χώρα μας, ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι στη φυλακή, προφυλακισμένος άδικα και παράνομα, χωρίς νομικά στηριζόμενες κατηγορίες και οι κυβερνώντες γελοιοποιώντας τους εαυτούς τους και τη χώρα μας, δέχονται αλλεπάλληλες κατραπακιές υποκύπτοντας στις ορέξεις των ξένων τοκογλύφων, πουλώντας τον εθνικό πλούτο της Ελλάδας ξεδιάντροπα κομμάτι – κομμάτι, καταπατώντας τη λαϊκή εντολή που ήταν να βγάλουν τη χώρα από τα μνημόνια και όχι να τις προσθέσουν και νέα χρέη, καταστρέφοντας το μέλλον των παιδιών της. Θα πρότεινα στον Βαρουφάκη μια και ψάχνει για χρήματα, να ρίξει μια ματιά στις τσέπες του πεθερού του που χρωστά στο ελληνικό δημόσιο και δεν τα έχει τόσα χρόνια ξεπληρώσει. Εκεί μπορεί να βρει αρκετά χρήματα για να πληρώσει και την επόμενη δόση στο ΔΝΤ που τόσο κόπτεται και να μην ψάχνει στις άδειες τσέπες των πεινασμένων Ελλήνων. Οι ‘Ελληνες απαξιώνουν τον Βαρουφάκη για την προσωπική επίθεση εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη, διότι καταλαβαίνουν πολύ καλά τα ξένα και ντόπια συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την προφυλάκισή του. Στηρίζουν τον ‘Ελληνα πατριώτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, και του Λαϊκού Συνδέσμου τη φωνή του ελληνικού λαού μέσα στο κοινοβούλιο και όλους τους άδικα προφυλακισμένους και διωκόμενους βουλευτές και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής και στέκονται στο πλευρό τους στον αγώνα για την ανεξαρτησία και ευημερία της πατρίδας μας.

Δ.Τ.

Κάποτε στην Πλατεία Μητροπόλεως…

Ο Επίτροπος της ΕΕ για τη μετανάστευση Αβραμόπουλος ανέφερε ότι 24.000 πρόσφυγες που έφτασαν πρόσφατα στην Ιταλία θα μεταφερθούν σε άλλες χώρες και 16.000 από την Ελλάδα. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία δεν θέλουν αυτή τη διαδικασία διανομής.

 

Δεν άκουσα τον Αβραμόπουλο πως σκέφτεται να σταματήσει τα τουρκικά σκάφη. Από την άλλη πλευρά, μόνο 16.000 να επαναπατριστούν από την Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν έρθει στην Ελλάδα παράνομα. Αυτό δεν αποτελεί λύση.

 

Oι Τούρκοι θα συνεχίσουν να στέλνουν τα καραβάνια λαθρομεταναστών στην Ελλάδα γιατί είναι επικερδής επιχείρηση από τη μια και από την άλλη έχουν την επίτευξη του κύριου στόχου τους, που είναι ο εξισλαμισμός του κέντρου της Αθήνας. Οι Τούρκοι έχουν κερδίσει πάλι λόγω της ανικανότητας επιεικώς των ελληνικών κυβερνήσεων είτε είναι το ΠΑΣΟΚ / ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όλοι άχρηστοι. Μην εμπιστεύεστε την τουρκική κυβέρνηση με τα ψέματά τους για την παράνομη μετανάστευση η Τουρκία γνωρίζει τι κάνει.

 

Γ Γ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε λέξη δεν θέλουν να ακούγεται για την λαθρομετανάστευση

Θέμα πολιτικής τακτικής των κομμουνιστών, η πολυγλωσσία και η ασάφεια. Σκοπός τους, μέσω των ευκαιριακών πολιτικών επιλογών τους, να πετυχαίνουν την διείσδυση στο σύστημα, με κάθε τρόπο, ώστε να συμβάλλουν στην διάσπαση του κοινωνικού ιστού σε αστούς-μεγαλοαστούς και απλούς εργάτες -ανεξαρτήτων προσόντων-. Η Ιστορία μας το δίδαξε, αλλά κάποιοι την ξέχασαν γιατί αλλοτριωμένοι από τις συνήθειες που ενστερνίστηκαν από τα πρότυπα που εντέχνως πρόβαλλαν κοινωνία και κράτος μέχρι σήμερα, μας έφεραν προ τετελεσμένων δυσμενών συνθηκών για την πατρίδα μας.

Όποιος λαός ξεχνάει την Ιστορία του, είναι αποτυχημένος και δεν προοδεύει.

Το θέμα είναι πόσοι και σε ποιο μέγεθος έχουν αντιληφθεί την καταστροφή που έρχεται! Τα σημάδια τα βλέπουμε, τα ζούμε αλλά εθελοτυφλούμε και θα βρεθούμε εγκλωβισμένοι των “δημοκρατικών” επιλογών των καλοταϊσμένων μεγαλοσυνδικαλισταράδων, κομματαρχών, νεόπλουτων νεοταξιτών που βρέθηκαν με πολλά δις ευρώ, χωρίς να ξέρουμε πως τα απέκτησαν. Εκτός αν το δικό τους IQ είναι τόσο ανεβασμένο σε σχέση με των υπολοίπων Ελλήνων που σπούδασαν και σπουδάζουν αλλά δεν είχαν ούτε έχουν την εύνοια να γίνουν καθηγητές στα πανεπιστήμια της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Η ”μπουρζουαζία” της αστικής αριστεράς που θέλει εκατοντάδες αστυνομικούς να την προστατεύουν από τι; Αφού ο ελληνικός λαός τους στηρίζει- όπως διατυμπανίζουν- τι φοβούνται; Νομίζετε ότι αυτή η κάστα θα προστατεύσει τους “φτωχούς” και “αδύνατους” οικονομικά Έλληνες; Θα πάρει μέτρα κατά της ανεργίας, θα ανεβάσει τον κατώτατο μισθό, θα αφήσει την δημόσια περιουσία στα χέρια του ελληνικού κράτους; Θα μειώσει την εγκληματικότητα;

Είναι όλα δρομολογημένα. Ήδη οι αυξήσεις στη ΔΕΗ είναι αστρονομικές. Διακανονισμό δέχονται, οι “προστάτες” του προλεταριάτου, αφού πρώτα καταβάλλεις το 30% του ποσού και μέχρι 6 δόσεις μηνιαίως, ανεξάρτητα αν υπάρχουν άνεργοι στην οικογένεια. Αλλιώς πρέπει να είσαι ρομά, παλινοστούντας, πολιτικός πρόσφυγας, οικονομικά αδύνατος αλλά χωρίς προσφορά στα κρατικά έσοδα αφού ούτε για την ασφάλειά σου πληρώνεις ούτε ελέγχεσαι φορολογικά.

Η “πρώτη φορά αριστερά” σύντομα θα είναι παρελθόν. Οι ίδιοι οι πολίτες θα την κάνουν αριστερή παρένθεση αλλά το θέμα είναι τι θα αφήσει πίσω της αυτή η ”φιλολαϊκή κυβέρνηση” που έχει ελεύθερους όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και κατέστρεψαν τα ταμεία του κράτους και φυλακισμένους τους βουλευτές μας και σε κατ οίκον περιορισμό τον ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ και τους άλλους βουλευτές μας.

Ελπίζω πως πριν την τελική πτώση θα υπάρξει σωτήρια επέμβαση από δυνάμεις ανώτερες από εμάς. Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

Αγγελική Γ.-Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-29-maiou-2015#ixzz3bVUh4jda

Exit mobile version