Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Σαν σήμερα… Σαν σήμερα έπεσε η Πόλη, αλλά κάποιοι ηρωικοί Έλληνες, λιγοστοί αλλά με ψυχή υπερασπίστηκαν μέχρι τελευταίας ρανίδος ελληνικού αίματος την Τιμή της Βασιλεύουσας. Έπεσαν, αλλά δεν παραδόθηκαν! Σήμερα μισή χιλιετία μετά ένα έθνος, μια φυλή βρίσκεται σε παρακμή, δούλος των ξένων τοκογλύφων σε έναν ανελέητο οικονομικό πόλεμο άνευ προηγουμένου και μια ασύμμετρη απειλή από ορδές λαθρομεταναστών. Οι τελευταίοι υπερασπιστές της Πατρίδας είστε ΕΣΕΙΣ Χρυσαυγίτες και γι΄ αυτό θα συνεχίσω τον πολιτικό Αγώνα μαζί σας μέχρι τέλους! Και το τέλος δεν θα μας βρει ηττημένους, αλλά νικητές!

Κ. Π.

Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους τελευταίους υπερασπιστές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας – Φωτορεπορτάζ

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για όσα είπατε στη Βουλή για τα κοκτέιλ και τις πισίνες των υπουργών την ώρα που οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν δυσβάσταχτους φόρους. Ξεφτιλίσατε τους απατεώνες της αριστεράς οι οποίοι είναι ακριβές αντίγραφο των δεξιών προκατόχων τους. Το πανηγυράκι των Μνημονίων κάνει κάποιους πιο πλούσιους και σκοτώνει αργά και μεθοδικά τον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό η Χρυσή Αυγή κλείστηκε με συνοπτικές και αντισυνταγματικές διαδικασίες στη φυλακή, για να συνεχίζεται απρόσκοπτα το πανηγυράκι. Χρυσή Αυγή για να τελειώνουμε με τους «αντιστασιακούς» και τα Μνημόνια!

Σας ευχαριστώ.

Ε.Ρ.

Ολόκληρη η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας – ΒΙΝΤΕΟ

Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του Σύριζα τελειώνουν. Εδώ και μερικούς μήνες ο κόμμα της Αριστεράς μαζί με τους ΑΝΕΛ έχουν επιδοθεί σε έναν επικοινωνιακό πόλεμο ότι και καλά κάνουν διαπραγμάτευση ενώ στην ουσία βγαίνουν μόνο στα κανάλια και πετάνε αερολογίες, οι οποίες τελικά διαψεύδονται. Τώρα μας λένε ότι βρίσκονται κοντά σε αντιμνημονιακή συμφωνία. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι βρίσκονται κοντά σε αιματηρή μνηνονιακή συμφωνία. Οι μέρες της προπαγάνδας τους τελειώνουν σε μερικές μέρες σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα θα ψηφίσει μαζικά το νέο μνημόνιο όπως ψήφιζε τον Προκόπη Παυλόπουλο για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μ.Β

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Συνεχίζουμε τον Αγώνα για μια νέα Χρυσή Αυγή του μεγάλου μας Έθνους

Είναι τραγικό αλλά και αυτό είναι σημείο των καιρών: Καμία αναφορά στην σημερινή ημέρα από τους ελληνόφωνους αλλά ανιστόρητους, άθεους και πολέμιους του έθνους μας, πολιτικούς, μεγαλοδημοσιογράφους και δυστυχώς ανθρώπους του πνεύματος. Είναι αναχρονιστικό είναι ενάντια στα νέα ήθη η ιστορική μνήμη;;

Σίγουρα είναι απαγορευτικό για τους «προοδευτικούς» να μιλήσουν ή να ακούσουν για την άλωση της Πόλης, »της σκλάβας Πόλης» για όσους έχουν μέσα τους ελληνική ψυχή. Γιατί για εμάς η Πόλη είναι η πνευματική μας πρωτεύουσα και κέντρο αναφοράς των Ορθοδόξων Ρωμιών και μη. Οσο και αν προσπάθησαν οι σκοτεινές δυνάμεις της Δύσης να μας ξεριζώσουν από την καρδιά την αγάπη για την Πόλη, δεν τα κατάφεραν.  Πάντα είναι στην καρδιά μας γιατί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πνευματικής και θρησκευτικής μας ταυτότητας.

Και αν και η πόλη πολλές φορές εάλω (1204, 1453, 1955, 1964) η πνευματική της ακτινοβολία δεν εάλω. Η Ορθόδοξη Πίστη εκεί εμπεδώθηκε εκεί είναι το κέντρο της και σήμερα. Όσα ψάλλουμε στις εκκλησίες και τα μοναστήρια μας από την Πόλη ξεκίνησαν. Στην Πόλη έγραψαν μεγάλοι μελωδοί και υμνογράφοι.

Δυστυχώς όμως σήμερα οι Έλληνες Εθνικιστές έμειναν οι μόνοι που μιλάνε για την άλωση της Πόλης. Κανείς δεν μιλά πια γι αυτό. Όμως, ακόμη και αν είμαστε λίγοι, υπάρχουμε και θα υπάρχουμε, γιατί είμαστε θεματοφύλακες των ιερών και οσίων της φυλής μας, ακλόνητα πιστοί στα εθνικά ιδανικά μας και απροσκύνητοι.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

Α.Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-30-maiou-2015#ixzz3bZRD53mS

Exit mobile version