Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Καστοριά, Λέσβος

Ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο ακόμη μια Τετάρτη τα Γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων παρά τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις του παρακράτους σε άψογη συνεργασία με το αντί-εθνικό κράτος.  Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους σχετικά με οργανωτικά και τοπικά θέματα, όπως επίσης και για τις προσεχείς δράσεις και την μεγαλειώδη Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης του Κινήματος, «Η Πόλις Εάλω» την Παρασκευή 29/5/2015 στις 19:30 στην Πλ. Μητροπόλεως.

Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής και Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος, Απόστολος Γκλέτσος, πραγματοποίησε μια καταιγιστική ομιλία με θέμα “Ένας χρόνος Ελληνική Αυγή” στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο πρόσφατο Θεατρικό από πλευράς του Δημάρχου Στυλίδας συμβάν, εξηγώντας στον κόσμο ότι παρά την κακό-στημένη θεατρική παράσταση και τις απειλές που δέχτηκε η «Ελληνική Αυγή« θα είναι πάντα παρούσα για το συμφέρον και μόνο του Ελληνικού Λαού.

Επίσης ανέλυσε λεπτομερώς τα προβλήματα της Περιφέρειας αλλά ταυτόχρονα απέδειξε ότι οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι οι μόνες που μπορούν να φέρουν την πραγματική ανάπτυξη στον τόπο μας, καθώς επίσης και να σταματήσει κομματικούς υποτακτικούς των κομμάτων της διαπλοκής, οι οποίοι κατέχοντες υψηλές Δημόσιες θέσεις, έχουν εδώ και χρόνια αφαιμάξει το «αίμα» του Ελληνικού λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn206#ixzz3bcUeNoK3

Exit mobile version