Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Δράμα, Χανιά, Ρόδος

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η προκαθορισμένη ομιλία του Συναγωνιστή Ιωάννη Κύρογλου στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής με θέμα «H Πόλις Εάλω». Ο Συναγωνιστής έκανε ιστορική αναφορά και ανέλυσε τους λόγους που οδήγησαν στην αποφράδα εκείνη ημέρα. Η Πόλη των ονείρων μας πέρασε στα χέρια των βαρβάρων και εμείς αδημονούμε το ποθούμενο να ξαναγυρίσουμε στην μία και μοναδική πρωτεύουσα της Ελλάδος την Κωνσταντινούπολη.

Κατάμεστα για άλλη μία φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας στην τακτική ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ομιλία του συναγωνιστή Σούφη Γεράσιμου με θέμα η Άλωση της Κωνσταντινούπολης – οι τελευταίοι υπερασπιστές. Αρχικά το λόγο πήρε ο γραμματέας της Τ.Ο Δράμας, αναφερόμενος στην πιθανότητα GREXIT, τα σενάρια του φαινομένου της Κύπρου με τις τράπεζες κλειστές και στις δηλώσεις του Σακελλαρίδη για συμφωνία μέχρι την Κυριακή, ενώ οι δανειστές ισχυρίζονται ότι απέχουμε αρκετά. Τόνισε ότι η πολιτική τρομοκρατία και η κοροϊδία  από την κυβέρνηση Σ.ΑΝΕΛ συνεχίζεται εις βάρος του Ελληνικού λαού. Στη διάρκεια, έγινε μια τοποθέτηση για τη σχολική ύλη και συγκεκριμένα στο βιβλίο της γεωγραφίας της β’ γυμνασίου, όπου μέσα διαβάζουμε ότι οι μετανάστες είναι αναγκαίοι και δεν υπάρχει ζωή χωρίς αυτούς, διότι συντηρούν τα σχολεία και δίνουν ζωή στην ύπαιθρο. Ο συναγωνιστής υπογράμμισε ότι είναι η απόλυτη δηλητηρίαση του μυαλού των μαθητών κι ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει η μοναδική δύναμη αντίστασης. Επιπλέον, έγινε αναφορά στην πρόθεση του Καμμένου να σύρει την Ελλάδα σε νατοϊκό πόλεμο στην Ανατολή εναντίον του ISIS και τονίστηκε ότι οι Αμερικανοσιωνιστές έχουν βρει τον αδίστακτο υποτακτικό τους, στο πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Σούφης Γεράσιμος, ο οποίος αναφέρθηκε στο χρονικό της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης στις 29 Μαΐου 1453 κάνοντας έναν συσχετισμό με το σήμερα. Τόνισε ότι σήμερα ζούμε μια καινούρια άλωση και γινόμαστε μάρτυρες μιας σύγχρονης γενοκτονίας. Ο εχθρός δεν είναι πλέον προ των Πυλών, αλλά εντός. Είναι όλο αυτό το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, κατευθυνόμενο και υποδουλωμένο στους σιωνιστές. Σε μια εποχή που τα πάντα κινούνται γύρω από το χρήμα, που οι κυβερνήσεις ταΐζουν με λωτούς τον Έλληνα για να ξεχάσει την Πατρίδα του και οι μαϊντανοί των Μ.Μ.Ε.- φερέφωνα της διεθνής Σιών κινούν τα ηνία της ψευδεπίγραφης δημοκρατίας, βρίσκουν απέναντί τους, τους τελευταίους υπερασπιστές, τα παιδιά με τα μαύρα που κάθε μέρα με την ιδεολογία τους ζωντανεύουν τον Μαρμαρωμένο βασιλιά, τους θρύλους και τους μύθους.

Επιπλέον, ανέφερε ότι είναι στο χέρι μας να διαλέξουμε ανάμεσα στη ντροπή και τον Αγώνα υπέρ του Έθνους. Μπορούμε να κερδίσουμε αυτό που δεν κατάφεραν οι βυζαντινοί, δηλαδή τη Νίκη, διότι είναι χρέος κι Εθνικό μας καθήκον σαν Τρανών Προγόνων Ιχνηλάτες να αγωνιστούμε μέχρι την Τελική Νίκη. Μέσα στην οχλαγωγία των παπαγάλων, είναι καιρός να ηχήσουν οι σάλπιγγες των Ελλήνων Εθνικιστών και να βαδίσουν όλοι στα μονοπάτια του Αίματος και της Τιμής, για να κυματίσει ξανά η γαλανόλευκη στην Αγία Σοφία και να βγει η Χώρα από το τέλμα της νέας άλωσης του Ελληνισμού. Μετά το πέρας των ομιλιών, όλοι οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Χανιά: Το Σάββατο 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και προβολή διαφανειών για την επέτειο της Αλώσεως της Κωνσταντινούπολης, από τους Συναγωνιστές Γιάννη Θεοδωρόπουλο και Δημήτρη Σταθάκη.

Στη Ρόδο τη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης με θέμα «Συντονισμός κινητοποιήσεων για τη μη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα  νησιά».  Προσκεκλημένοι ήταν Βουλευτές και πρώην Βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου, εκπρόσωποι Δήμων, Περιφέρειας, επιμελητηρίων, φορείς του τόπου και εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και των κομμάτων. Την Χρυσή Αυγή σε επίπεδο Νομού, εκπροσώπησε ο Συναγωνιστής Σπυρίδης Σάββας συνοδευόμενος από τον συναγωνιστή Νικόλαο Αττιτή, υπεύθυνο πολιτικής οργάνωσης της Τ.Ο Ρόδου.

Κατά την τοποθέτησή του ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, ανέφερε τα παρακάτω. 

Θα ξεκινήσω με την εισαγωγή του Προέδρου, ο οποίος  μέσα σε τρεις σειρές για τα αίτια της άλωσης της Πόλης,  αποτύπωσε την ψυχρή πραγματικότητα, η οποία σήμερα είναι ακριβώς η ίδια όπως και τότε. Ο ίδιος τρόπος σκέψεις, τα ίδια οικονομικά προβλήματα και οι ίδιοι κίνδυνοι παραμονεύουν από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα.

Εμείς συμφωνούμε με τη θέση της Δημοτικής αρχής  και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εννοείτε, καθώς και με τους φορείς και παραγωγικές τάξεις του τόπου για αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα. Αυτά που λέγονται και σωστά είναι και τεκμηριωμένα. Υπάρχει όμως ένας προβληματισμός και μια ανησυχία που θέλω να καταθέσω, από μία άλλη οπτική γωνία. Βλέπουμε ένα κόμπλεξ και μια εχθρότητα διαχρονικά να διακατέχει το Αθηνοκεντρικό κράτος. Είναι σαν να έχουν βάλει στόχο ζωής, να καταστρέψουν το ποιο ευαίσθητο σημείο της χώρας και οικονομικά αλλά και γεωστρατηγικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Ενώ μετά βίας προσπαθούμε να κρατήσουμε τον κόσμο εδώ και να υπάρχει ζωή σε αυτό το ευαίσθητο και ακριτικό  μέρος, οι κυβερνώντες διαχρονικά προσπαθούν να είναι όσο ποιο εχθρικοί γίνετε. Η αρχή έγινε με την κατάργηση του αφορολογήτου… και εδώ και πολλά χρόνια ο μεγάλος καημός τους είναι η αύξηση του Φ.Π.Α στα νησιά. Μας δίνουν την εντύπωση, ότι θέλουν να αναγκάσουν τους κατοίκους, να εγκαταλείψουν τα νησιά και να μετοικίσου οπουδήποτε αλλού μακριά από εδώ. Αυτές οι λογικές και οι πρακτικές  μόνο ύποπτες χαρακτηρίζονται. Μόνο συνεργάτες εχθρικών χωρών θα μπορούσαν να επεξεργάζονται τέτοια σχέδια, ή ηλίθιοι.

Ενώ τόσο τους κόφτει η αύξηση του Φ.Π.Α στα νησιά, παράλληλα βλέπουμε να χαρίζονται ή να παραμελούν περιπτώσεις όπως:

· (Φ.Π.Α) ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ από την Hochtief,

· Μεγάλες απώλειες Φ.Π.Α. για το ελληνικό κράτος από το λαθρεμπόριο και τις εικονικές εξαγωγές καυσίμων,

· Φ.Π.Α. ύψους 6 εκατ. ευρώ για την SIEMENS.

Και πολλά ακόμη..

Οι λεγόμενοι δανειστές τα μεγαλύτερα λαμόγια όπως βλέπετε. Οι Έλληνες ματώνουν, υποφέρουν και φτωχοποιούνται, μισθοί και συντάξεις συρρικνώνονται, το έλλειμμα αντί να μειωθεί, μεγαλώνει, στους φόρους προστίθενται συνεχώς και άλλοι φόροι, χωρίς κανείς να μας πει ξεκάθαρα την αλήθεια για το πού καταλήγει το «αίμα» του λαού.

Η αύξηση του ΦΠΑ και στα νησιά, αλλά και τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα που έρχονται, αποδεικνύουν πως ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό για να αυξήσει τα υπερκέρδη των διεθνών τοκογλύφων. Η απάντηση, είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ! Και αγώνας μέχρι εσχάτων, γιατί αυτό το θέμα αφορά και τη στρατηγική επιβίωση ολόκληρου του Έθνους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn208#ixzz3boEpgGyT

Exit mobile version