Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα αντιδράσουν οι «δημοκράτες» των Αθηνών; 10ετή ποινή κάθειρξης σε όσους πετούν πέτρες στο Ισραήλ!

Θα αντιδράσουν οι «δημοκράτες» των Αθηνών; 10ετή ποινή κάθειρξης σε όσους πετούν πέτρες στο Ισραήλ!

Τροπολογία η οποία προβλέπει έως και 10ετή ποινή κάθειρξης σε όσους πετούν πέτρες εναντίον εν κινήσει οχήματος, ενέκρινε επιτροπή υπουργών της ισραηλινής κυβέρνησης!

Το μέτρο λαμβάνεται ως απόπειρα αποτροπής των νεαρών Παλαιστινίων οι οποίοι δεν έχουν άλλο μέσο αντίστασης στον πάνοπλο και απάνθρωπο σιωνιστικό στρατό κατοχής. Η συγκεκριμένη τροπολογία θα αντικαταστήσει την μέχρι σήμερα υφιστάμενη η οποία προέβλεπε 20ετή κάθειρξη εάν όμως αποδεικνυόταν η πρόθεση του δράστη να προκαλέσει τραυματισμό.

Η υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ μάλιστα, υπεραμύνθηκε της πρότασης ισχυριζόμενη πως όσοι πετούν πέτρες τιμωρούνται με ποινές πολύ ελαφριές εν συγκρίσει με το έγκλημά τους, επειδή είναι δύσκολο να αποδειχθεί η πρόθεσή τους να προκαλέσουν τραυματισμούς! Μέχρι σήμερα οι εισαγγελείς του σιωνιστικού κράτους επέβαλαν τρεις μήνες φυλάκισης σε βάρος όσων πετούσαν πέτρες δίχως να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί.

Η πέτρα δηλαδή ενός νεαρού Παλαιστίνιου, εξισώνεται με τις σφαίρες του σιωνιστικού στρατού κατοχής και τους πυραύλους της ισραηλινής αεροπορίας, μόνο που οι δολοφόνοι αθώων Παλαιστινίων δεν διώκονται ποτέ!

«Όλως περιέργως», τα καμώματα του σιωνιστικού κράτους δεν έτυχαν της προσοχής και αντίδρασης των οργανισμών υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ούτε βεβαίως των «ανθρωπιστικών και δημοκρατικών» κυβερνήσεων της Δύσης. Οι πολιτικές ηγεσίες του αντισυνταγματικού τόξου στη χώρα μας, δεν έβγαλαν άχνα για να μη δυσαρεστήσουν τους σιωνιστές «συμμάχους». Σ’ αυτούς άλλωστε είχαν υποσχεθεί να τελειώσουν με τη Χρυσή Αυγή, διότι είναι απειλή για τη «δημοκρατία» και «προάγει» την ξενοφοβία και τον ρατσισμό! Καμαρώστε κάτι «ανθρωπιστές», «υπερασπιστές» της δημοκρατίας!

ΥΓ. Σ’ εκείνους που με αυθάδεια θα ρωτήσουν τι δουλειά έχουν ελληνικά κόμματα να κρίνουν αποφάσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ, θ’ απαντήσουμε με το εξής ερώτημα: τι δουλειά είχε και έχει το Ισραήλ να απαιτεί την δίωξη ενός ελληνικού κόμματος που εκπροσωπεί 500.000 Έλληνες;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/th-antidrasoun-oi-dhmokrates-twn-athhnwn-10eth-poinh-katheirjhs-se-osous-pe#ixzz3bpwjsmEN

Exit mobile version