Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Ημαθία, Πέλλα, Κοζάνη, Νέα Μηχανιώνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Μαΐου η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στα χωριά Παρανέστι, Πλατανιά, Πτελέα και Νικηφόρος του νομού Δράμας. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, μετέβη στο χωριό Παρανέστι όπου διένειμε έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος στον αγροτικό τομέα, καθώς και τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή κι Εμπρός.

Επίσης, παρακολούθησε τον τερματισμό του Μαραθώνιου ανωμάλου δρόμου επευφημώντας τους Έλληνες διαγωνιζόμενους αθλητές. Ενώ το επίκεντρο όλων ήταν η διεξαγωγή του Μαραθωνίου, παρευρισκόμενοι συνοδοί των αθλητών από όλη την Ελλάδα ζητούσαν από μόνοι τους ενημερωτικό υλικό.  Παράλληλα, συζητούσαν με τον επικεφαλή διάφορα Εθνικά θέματα στα οποία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ. Στα χωριά Πτελέα, Πλατανιά, Νικηφόρος, οι συναγωνιστές αντίκρισαν την απόλυτη ερημιά. Πολλοί από τους κατοίκους- θύματα του μνημονιακού ζυγού και της ανεργίας, μετανάστευσαν στο εξωτερικό κι ερήμωσαν τα χωριά στα οποία κατοικούσαν. Ο τίμιος πολιτικός μας αγώνας συνεχίζεται μέχρι την Τελική Νίκη.

Την Πέμπτη συναγωνιστές της Τ.Ο. Ημαθίας πραγματοποίησαν πολύωρη ενημερωτική δράση στο Μακροχώρι Ημαθίας, διανέμοντας εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» καθώς και άλλο ενημερωτικό υλικό. Στη συνέχεια οι συναγωνιστές πραγματοποίησαν συνάντηση όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις από τον γραμματέα της Τ.Ο. Ημαθίας, συναγωνιστή Βασίλη Τσιούλη.

Το Σάββατο 30 Μαΐου στα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία ομιλία. Πρώτος το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Σαχινίδης Ιωάννης ο οποίος ενημέρωσε τους συναγωνιστές για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Παράλληλα αναφέρθηκε στον πόλεμο που συνεχίζει να δέχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καθώς και στις συνεχείς προκλήσεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα,από τους εχθρούς της Πατρίδας. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσούκας Αναστάσιος ο οποίος έκανε μια ιστορική αναδρομή των γεγονότων κατά την Άλωση της Πόλης, τονίζοντας τον ηρωισμό του αυτοκράτορα Παλαιολόγου και των τελευταίων υπερασπιστών της. Επισήμανε ότι κανένας Χρυσαυγίτης δεν ξεχνάει τις αλύτρωτες Πατρίδες και είναι υποχρέωση όλων να συνεχίσουν τον Αγώνα για το Έθνος και την Πατρίδα, όσο δύσκολο κι αν αυτό φαντάζει κάποιες  φορές. Η εκδήλωση έκλεισε με όλους σε στάση προσοχή, να τηρούν ενός λεπτού σιγή για τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ήρωες, τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Την Παρασκευή, 29/5/2015 και ώρα 20:00,  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης ομιλία του συναγωνιστή Ιωσήφ Τσινίδη με θέμα “Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς”. Ο συναγωνιστής στην ομιλία του αναφέρθηκε και ανάλυσε  ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά την άλωση της Κωνσταντινούπολης της 29 Μάιου του 1453. Τα γραφεία της τοπικής ακόμη μια φορά ήταν γεμάτα. Με το πέρας της ομιλίας έγινε συζήτηση για την άλωση της Πόλης, αλλά και για τα τρέχοντα πολιτικά τεκταινόμενα.

Το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας επισκέφτηκε μια πολύτεκνη Ελληνική οικογένεια της περιοχής με τρόφιμα προκειμένου να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που μαστίζουν χιλιάδες οικογένειες. Οι Συναγωνιστές πιστοί στην ιδέα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για αλληλεγγύη στους Έλληνες που το έχουν πραγματικά ανάγκη προσφέρουν από το υστέρημά τους και με τη βοήθεια και βουλευτών του Κινήματος προσπαθούν να βοηθήσουν τους Έλληνες που μαστίζονται από αντεθνικά μνημόνια και ανθέλληνες Πολιτικούς. Ο Αγώνας συνεχίζεται και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι ανάλογα με τις δυνατότητες που υπάρχουν στο πλευρό των Ελλήνων και των παιδιών τους.

Οι Συναγωνιστές θα βρίσκουν οικογένειες Ελλήνων να βοηθήσουν, γιατί δυστυχώς είναι πάρα πολλές και θα συνεχίζουν μέχρι να έρθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού και με μια πραγματικά Εθνική Ηγεσία να νιώσουν όλοι οι Έλληνες ότι πατούν ξανά γερά στα πόδια τους, Ο Αγώνας θα είναι δύσκολος και άνισος, όμως καμία απειλή και κανένα παρακρατικό χτύπημα δε λυγίζει τους πραγματικούς Εθνικιστές. Οι δράσεις, η ενημέρωση, η αλληλεγγύη είναι στο αίμα των Εθνικιστών, οι οποίοι είναι παντού, πριν ή μετά τις εκλογές, μέχρι την τελική νίκη πάνω στα ερείπια του αντεθνικού και μισαλλόδοξου  Αντισυνταγματικού τόξου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn209#ixzz3btgm5WOm

Exit mobile version