Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο κουμπάρος του Καραμανλή και φίλος του Σαμαρά Ταγίπ Ερντογάν, έκανε τζαμί την Αγιασοφιά!

Για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος Ερντογάν κυκλοφόρησε προπαγανδιστικό βίντεο το οποίο παρουσιάζει την Αγιασοφιά ως τζαμί!

Το βίντεο προβλήθηκε με αφορμή την 562η επέτειο της Άλωσης της Πόλης και παρουσιάζει ιμάμηδες να καλούν από τους μιναρέδες που έχτισαν οι ασιάτες κατακτητές περιμετρικά του Ναού της Αγίας Σοφίας, τους μουσουλμάνους να μείνουν πιστοί στον Αλλάχ. Το συγκεκριμένο βίντεο προβλήθηκε την 29η Μαΐου σε φιέστα που διοργάνωσε ενόψει των εκλογών το κυβερνών κόμμα της Τουρκίας, παρουσία των Ταγίπ Ερντογάν και Αχμέντ Νταβούτογλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είναι κουμπάρος με τον Κωστάκη Καραμανλή και τον συνδέει στενή φιλία -κατά δήλωσή τους- με τους Α. Σαμαρά και Δ. Αβραμόπουλο.

Ανεπιβεβαίωτες, ακόμη, πληροφορίες φέρουν στελέχη της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ εξοργισμένους από την πρόκληση Ερντογάν. Περισσότερο απ’ όλους -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- και σε έντονο ύφος αντέδρασε ο υπουργός Εθν. Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, ο οποίος και συνέστησε στον πρωθυπουργό Τσίπρα να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-koumparos-tou-karamanlh-kai-filos-tou-samara-tagip-erntogan-ekane-tzami-t#ixzz3bvNrWP00

Exit mobile version