Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ήταν κάποτε μια συμμορία που την έλεγαν… ΠΑΣΟΚ: απλή αναλογική θέλει τώρα ο Βενιζέλος για να διασωθεί!

Ήταν κάποτε μια συμμορία που την έλεγαν... ΠΑΣΟΚ: απλή αναλογική θέλει τώρα ο Βενιζέλος για να διασωθεί!

Σε κατάσταση εξαΰλωσης το κλεφτοΠΑΣΟΚ, τρέχει πλέον και δεν φτάνει: ο παμπόνηρος Βενιζέλος ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την εφαρμογή του συστήματος της απλής αναλογικής!

Ο εμπνευστής της πρότασης, Ε. Βενιζέλος, αφού χαρακτήρισε την πρόταση ως «διορατική πρωτοβουλία» (πάντοτε «μετριόφρων ο Μπένι), εξήγησε ότι «η χώρα έχει ήδη μπει σε μια κρίση νομιμοποίησης», επισημαίνοντας ωστόσο ότι «το μικρό κοινοβουλευτικά ΠΑΣΟΚ δεν θέτει ζήτημα αμφισβήτησης της Βουλής και της κυβέρνησης ή ζήτημα εκλογών».

Όπου λοιπόν κρίση «νομιμοποίησης της χώρας», εκεί και ο πολύς (κυριολεκτικά) Ε. Βενιζέλος για να τη νομιμοποιήσει και να τη σώσει! «Ο χρόνος περνάει, η οικονομία πλήττεται, η χώρα κάνει πολλά βήματα προς τα πίσω και κάθε μήνας που περνάει στην πραγματικότητα προσθέτει ένα χρόνο ολόκληρο παραμονής της Ελλάδας στο νέο μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπένι, τον οποίο η μεν ψοφοδεξιά έκανε συνεταίρο στην κυβέρνηση, η δε αριστερά καθαγίασε μέσω της πλήρους συγκάλυψης των σκανδάλων στα οποία εμπλεκόταν ως στέλεχος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ παλαιότερα και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μέχρι προσφάτως.

Η θλιβερή κατάσταση του Μπένι και του κλεφτοΠΑΣΟΚ, έχει βεβαίως σοβαρό αντίκτυπο και στην έτερη συμμορία, εκείνη της Συγγρού: η οριστική εκρίζωση του κλεφτοΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη και κυρίως από την ελληνική κοινωνία, δείχνει το δρόμο στον Α. Σαμαρά και την ψοφοδεή ΝΔ: Μαζί στην εξουσία, μαζί και στην καθολική πολιτική και κοινωνική απαξίωση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/htan-kapote-mia-summoria-pou-thn-elegan-pasok-aplh-analogikh-thelei-twra-o#ixzz3bw6NDYQX

Exit mobile version