Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Χαίρετε. Προχθές πήγα στο λιμάνι της Καβάλας να πάρω συγγενικό μου πρόσωπο που ερχόταν από Λήμνο. Έπαθα σοκ όταν είδα να κατεβαίνουν και στην Καβάλα δεκάδες λαθρομετανάστες. Φαίνεται ότι πολιτική της κυβέρνησης είναι να μην αφήσει σπιθαμή ελληνικής γης που να είναι ελεύθερη λαθρομεταναστών .Η κυβέρνηση αυτή είναι τελικά πολύ επικίνδυνη. Στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει θέλουν δεν θέλουν.

Κ.Ν.

Η μεγαλειώδης Νίκη των Εθνικιστών: Όταν η Αριστερά παρατάσσει τα ΜΑΤ κατά της Χρυσής Αυγής

Οι Αλβανοί σχεδιάζουν την υλοποίηση της ”μεγάλης Αλβανίας”, οι Τούρκοι την προσάρτηση της Θράκης και των Ελληνικών νησιών, οι Σκοπιανοί ορέγονται τη Μακεδονία, οι Βούλγαροι την έξοδο στο Αιγαίο.

Οι Ρώσοι έκαναν μεγαλοπρεπή και επιβλητική παρέλαση, οι Τούρκοι πομπώδη εορτασμό με εντυπωσιακή παρέλαση στρατευμάτων και εμείς εδώ τέτοιες εκδηλώσεις τις χαρακτηρίζουμε κιτς (βλέπε Μπουτάρης, εκλεγμένος για δεύτερη φορά δήμαρχος της 2ης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας) και περιττές (τείνουν προς κατάργηση των εθνικών εορτών και εθνικών παρελάσεων, ενώ διοργανώνουν φιέστες και θλιβερές παρελάσεις των gay, καθώς και φεστιβάλ κάναβης (χασίς). Όλοι ονειρεύονται την πατρίδα τους μεγαλύτερη και ισχυρότερη πλην των Ελλήνων που τους απαγορεύεται αυτό το δικαίωμα ως ίδιον των φασιστών και των νεοναζί! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!…

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Μεϊμαράκης: Αν δεν ψηφίσουμε το Μνημόνιο του Σύριζα, δεύτερο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Bόλφγκανγκ Σόιμπλε . Ένας νεοταξίτης τοκογλύφος στο τιμόνι των οικονομικών της Γερμανίας, και της ένωσης των κρατών της … αλληλεγγύης . Οι ¨πολιτισμένοι¨ λαοί της Ευρώπης , που θέλουν να ¨βοηθήσουν¨ την Ελλάδα , την χρεώνουν πέρα από κάθε λογική, χωρίς να προβλέπεται κάποιο είδος ανάπτυξης. Και να μην ξεχνούμε πως αυτοί οι ¨πολιτισμένοι¨ λαοί χάρισαν στους συμπατριώτες του Σόϊμπλε και της Μέρκελ ,το 1953 , ΟΛΟΚΛΗΡΟ το χρέος της Γερμανίας , με αποτέλεσμα να αρχίσει η ανάπτυξή της. Αυτοί λοιπόν οι «φίλοι» και οι σύμμαχοί που μας πνίγουν. Και , «Ποτέ μην παλεύεις με τα γουρούνια, διότι εσύ λερώνεσαι και τα γουρούνια το ευχαριστιούνται », είπε ο Bernard Shaw.

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-3-iouniou-2015#ixzz3bwkU7HBm

Exit mobile version