Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φάτε ΕΝΦΙΑ: Παραμένει και το 2015 και χωρίς… εκπτώσεις

Φάτε ΕΝΦΙΑ: Παραμένει και το 2015 και χωρίς… εκπτώσεις

Αρχικά οι συριζαίοι έσκιζαν τα μνημόνια και μας έλεγαν ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ. Αργότερα παραδέχτηκαν ότι θα διατηρήσουν τον ΕΝΦΙΑ και άρχισαν να προπαγανδίζουν την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, ώστε να αρθούν κάποιες από τις αδικίες του εν λόγω φόρου.

Τώρα όχι μόνο αποδέχονται την διατήρηση αυτού του φορομπηχτικού μέτρου, αλλά και χωρίς… σάλιο, δηλαδή χωρίς μείωση των αντικειμενικών αξιών, ώστε να απεικονιστεί η κατάρρευση της αγοράς ακινήτων.

Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η πρόταση συμφωνίας που έκανε η κυβέρνηση προς τους διεθνείς τοκογλύφους. Συγκεκριμένα η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, που σίγουρα αναθεωρηθεί επί τω χείριστω, γράφει: «Διατήρηση του ΕΝΦΙΑ και το 2015, αλλά χωρίς τη μείωση των αντικειμενικών αξιών που θα ισχύσουν εφέτος.»

Ποια είναι, λοιπόν, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και Σύριζα; Η ΝΔ υπερασπίζεται τα νομοθετήματά της και τα εφαρμόζει, ενώ ο Σύριζα καταγγέλλει τον ίδιο του τον εαυτό και μετά τα εφαρμόζει. Είναι ικανοί οι συριζαίοι μέχρι και διαδήλωση εναντίον της κυβέρνησης να κάνουν, με πρώτο τον Τσίπρα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fate-enfia-paramenei-kai-to-2015-kai-chwris-ekptwseis#ixzz3c1QR4kL8

Exit mobile version