Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλευτής Σύριζα: Ναι, κοροϊδέψαμε τον κοσμάκη, αλλά από… άγνοια!

Βουλευτής Σύριζα: Ναι, κοροϊδέψαμε τον κοσμάκη, αλλά από… άγνοια!

Επιτέλους ακούστηκε και μία αλήθεια από συριζαίικα χείλη. Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με την άτακτη υποχώρηση του κυβερνώντος κόμματος από τις προεκλογικές του εξαγγελίες. Το ότι αυτές έχουν πλέον, επισήμως, γίνει παρελθόν είναι κάτι που το γνωρίζει ακόμα και ο πιο ανόητος. Όμως οι συριζαίοι επιμένουν ότι ουδέποτε είπαν τέτοια πράγματα, παρότι υπάρχουν ακόμα και οπτικοακουστικά ντοκουμέντα της ψευτιάς τους.

Επιτέλους, όμως, βρέθηκε ένας να πει ευθέως στον Ελληνικό Λαό ότι προεκλογικά οι συριζαίοι τους δούλευαν και τώρα θα συνεχίσουν την πολιτική της νουδούλας. Ο λόγος για τον Βουλευτή Ευρυτανίας του Σύριζα, Θωμά Κότσια, ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις προεκλογικές υποσχέσεις, είπε: «Βεβαίως, σαν κριτική το δέχομαι και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Όχι για να εξαπατήσουμε, όχι σαφώς από πρόθεση, αλλά από άγνοια».

Σας δουλεύαμε, δηλαδή, αλλά επειδή… δεν ξέραμε. Εξ αμελείας το προεκλογικό δούλεμα ότι θα σκιστούν τα μνημόνια, θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ κλπ. Εξ αμελείας το “Go Back κυρία Μέρκελ”, που έγινε «Σας παρακαλώ, κυρία Μέρκελ».

Τουλάχιστον προχωράνε στο στάδιο της αυτογνωσίας! Μετά θα βάλουν και μια τρίχα κατσαρή στο λογότυπο και βουρ για το 3%!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bouleuths-suriza-nai-koroidepsame-ton-kosmakh-alla-apo-agnoia#ixzz3c1RKd0V8

Exit mobile version