Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμβιβασμός σημαίνει Σκλαβιά

Συμβιβασμός σημαίνει Σκλαβιά

Άρθρο της εφημερίδας “Εμπρός

«Οι αλυσίδες είτε από ατσάλι είτε από μετάξι είναι πάντα αλυσίδες»! Φρίντριχ Σίλερ

Τέσσερις μήνες μετά την πτώση της επαράτου Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου όχι μόνο δεν προχώρησε στην προεκλογική εξαγγελία περί κατάργησης του Μνημονίου, αλλά αντιθέτως εργάζεται στην κατεύθυνση της υπογραφής ενός ακόμη, του τρίτου κατά σειρά. Η Αριστερά ως εκ τούτου, θα θέσει δια τυμπανοκρουσιών την δική της υπογραφή στην καταλήστευση του Ελληνικού Λαού, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και κυρίως, στην παραχώρηση σε ξένους, της εθνικής μας κυριαρχίας.

Αναμφισβήτητα, το έργο μέχρι τούδε της ερμαφρόδιτης κυβερνήσεως των μαρξιστών του Τσίπρα με τους ελαφροδεξιούς του Καμμένου, έχει ρίξει όλο της το βάρος στο επικοινωνιακό κομμάτι ή επί το ορθότερον στην επικοινωνιακή διαχείριση της επερχόμενης συμφωνίας με τους δανειστές. Οι λέξεις «καταγγελία, κατάργηση, ρήξη» έχουν πια εγκαταλειφθεί, δίνοντας τη θέση τους σε όρους οι οποίοι προετοιμάζουν το έδαφος για το Νέο Μνημόνιο. Εξέχουσα θέση στη ρητορική της κυβέρνησης κατέχει ο όρος «έντιμος συμβιβασμός», ο οποίος και αποκαλύπτει σε όσους διαθέτουν τη στοιχειώδη λογική, την μετατόπιση του ενδιαφέροντος από την φορολογική ελάφρυνση των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων προς την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των δανειστών.

Οι εγχώριοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τηλεοπτικοί/ραδιοφωνικοί σταθμοί και φυλλάδες της διαπλοκής, βομβαρδίζουν καθημερινά το Λαό μας με δραματικές ειδήσεις περί «σκληρών» διαπραγματεύσεων και έντονου παρασκηνίου. Την μία ημέρα η Μέρκελ ως δαίμων του κακού γυρεύει ελληνικό αίμα ενώ την επομένη μεταμορφώνεται σε Άγγελο Κυρίου, αγωνιζόμενη με θέρμη για το καλό των Ελλήνων. Δαιμονοποίηση και αγιοποίηση εναλλάσσονται με χαρακτηριστική ευκολία, κερδίζοντας μία τις κατάρες και μία τις ευχές της εγχώριας πλουτοκρατίας. Διότι είτε το θέλουμε είτε όχι, η αλήθεια είναι τούτη: δεν υπηρετεί η κυβέρνηση τα συμφέροντα του Λαού μας, αλλά εκείνα της ολιγαρχίας του πλούτου που διαμορφώνει και τις πολιτικές ηγεσίες του τόπου.

Εκείνο το οποίο επιμελώς αποκρύπτουν τα «έγκυρα και αξιόπιστα» μέσα ενημέρωσης, κατ’ εντολή της πολιτικής ηγεσίας του αντισυνταγματικού Καθεστώτος, είναι μια φράση την οποία χρησιμοποίησε ο πολύς Φρίντριχ Σίλερ ξεκαθαρίζοντας σαφώς και αδιαπραγμάτευτα την διαφορά σκλαβιάς και αληθούς ελευθερίας: «Οι αλυσίδες είτε από ατσάλι είτε από μετάξι είναι πάντα αλυσίδες»!

Ως εκ τούτου, το αν ο συμβιβασμός θα είναι έντιμος ή ανέντιμος, αγαθός ή κακός, κυανός ή ερυθρός, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση και υπό κανένα πρόσχημα την κραυγάζουσα πραγματικότητα: συμβιβασμός σημαίνει διατήρηση της δουλείας των τόκων!

Η ικανοποίηση συνεπώς της εγχώριας καθεστηκυίας τάξης των καθηγητάδων της υποταγής και των πολιτικάντηδων του ενδοτισμού, είτε αυτοί είναι μαρξιστές είτε είναι φιλελεύθεροι, φυσικά και δεν δύναται να σκεπάσει την συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας. Τα εκατομμύρια των ανέργων, τα υπερχρεωμένα ελληνικά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις δεν θα βρουν την παραμικρή αφορμή για να συμμετάσχουν στους ραγιάδικους πανηγυρισμούς των ψευτοδημοκρατών, μήτε βεβαίως και στους διθυράμβους που ήδη προετοιμάζουν οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι τόσο της αριστεράς όσο και της ψοφοδεξιάς.

Σ’ αυτή την προκλητική για την Αξιοπρέπειά μας, εορτή της Ήττας, την οποία θα στήσει το ψευτορωμαίικο του αντισυνταγματικού τόξου και οι ανεξαρτήτου ιδεολογικής καταβολής περισπούδαστοι σοφοί του τίποτε παρέα με την καλοπληρωμένη χορωδία των αθλίων του δημοσιογραφικού υποκόσμου, η Χρυσή Αυγή θα είναι περήφανα κι αμετανόητα μεν, με περίσσια θρασύτητα δε, προκλητικά απούσα!

Η θέση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ στο πλευρό των υπεύθυνων των δεινών του Λαού και της Πατρίδος μας. Δεν θα είναι ποτέ στο πλάι εκείνων που συνεχίζουν να κερδοσκοπούν στη πλάτη των εξαθλιωμένων Ελλήνων, απολαμβάνοντας τα προκλητικά προνόμια του αντεθνικού Καθεστώτος.

Η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι με την αιώνια Πατρίδα και τον Λαό! Γι’ αυτό το λόγο, η αποτίναξη των δεσμών της δουλείας, το σπάσιμο των αλυσίδων της μνημονιακής υποδούλωσης, είναι καθαρά υπόθεση εθνικιστική!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbibasmos-shmainei-sklabia#ixzz3c5adSAzJ

Exit mobile version