Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν δούλεμα «ψιλό γαζί» οι «αντιστασιακοί» της φάπας

Συνεχίζουν δούλεμα «ψιλό γαζί» οι «αντιστασιακοί» της φάπας

«Σοκ και δέος» ένιωσαν οι ενταύθα συστημικοί παπαγάλοι από την πρόταση των «θεσμών» προς τον Τσίπρα, την επαύριο της αποστολής της ελληνικής προτάσεως. Ηχηρό «ΟΧΙ» αναφώνησε, λένε, ο κομαντάτε Τσίπρας προς την κομαντατούρ των Βρυξελλών και από κοινού με τον Γλέζο άρχισαν να τραγουδάνε τη… διεθνή, αφότου φυσικά πάτησαν τη σημαία του κατακτητή.

«Εμπρός της γης οι κολασμένοι, της πείνας σκλάβοι εμπρός εμπρός», αναφώνησαν οι σύντροφοι και εμπρός για το αντάρτικο! «Η πρόταση που έχει καταθέσει η ελληνική πλευρά παραμένει η μόνη ρεαλιστική και εποικοδομητική πρόταση στο τραπέζι», κραύγασε περήφανα ο «νέος Καραϊσκάκης» και όλοι στο Ελάντα, αγωνιούν για την έκβαση των μαχών στα χαρακώματα των Παρισίων για την επικράτηση της κομμούνας.

Τι κι αν η “ελληνική πρόταση” περιλαμβάνει αγγλικό δίκαιο και Δικαστήριο του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Τι κι αν περιλαμβάνει αυξημένους συντελεστές ΦΠΑ και μάλιστα χωρίς καμία εξαίρεση. Τι κι αν θα παραμείνει ο επαίσχυντος ΕΝΦΙΑ. Τι κι αν θα παραμείνει η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, με κατάργηση μάλιστα των εκπτώσεων. Δεν έχει καμία σημασία αφού ειπώθηκε το «ΟΧΙ» και ήταν βροντερό.

Τώρα χαρείτε “αντίσταση”, «ανάσα αξιοπρέπειας» και μετά υπογραφή στο «Memorandum of Understanding» ή ελληνιστί «Μνημόνιο Κατανόησης» και με τις υγείες σας οι συριζαίοι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/doulema-psilo-gazi-apo-tous-antistasiakous-ths-fapas#ixzz3c6nSuu3c

Exit mobile version