Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ

ekpaideftikoi_ethnikistes

Μόλις κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών Π.Ε. για τις εκλογές, που αφορούν την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 84η Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας (Δ.Ο.Ε )και τα ορφανά του μαρξ θεώρησαν υποχρέωσή τους να υπενθυμίσουν την ύπαρξή τους.

Με μια εμετική ανακοίνωση, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών ζητάει από το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων – Νηπαιγωγών Υπαίθρου Θεσσαλονίκης να μην κάνει δεκτό το Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο και προτρέπει στις γνωστές μαρξιστικές πρακτικές, που πολύ θυμίζουν τη δράση της πασίγνωστης ΟΠΛΑ.

Δεν αξίζει τον κόπο να μπει κανείς στην ουσία, απλά γιατί σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, μνημείο μίσους, είναι αδύνατο να υπάρχει οτιδήποτε άξιο λόγου. Η μόνη εντύπωση, προκαλείται από το απίστευτο μαρξιστικό θράσος. Οι εκδοροσφαγείς του Ελληνισμού, τα αιματοβαμμένα μιάσματα, που δεν υπάρχει έγκλημα το οποίο δεν έχουν διαπράξει και για τα οποία υπερηφανεύονται, να τολμούν να αποκαλούν την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, εγκληματική οργάνωση.

Να θυμίσουμε ότι στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2014 για τα υπηρεσιακά συμβούλια, με την πολιτική κάλυψη και ηθική συναυτουργία ακόμα και της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, τα τάγματα εφόδου της αριστεράς, χωρίς να είναι σαφές ποιας ακριβώς απόχρωσης, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά τους υποψηφίους του Εθνικιστικού Μετώπου. Η δικαιολογία που προέβαλαν τότε οι συλληφθέντες αριστεριστές ήταν ότι οι Εθνικιστές «προκαλούσαν με την παρουσία τους». Την ίδια ακριβώς πρακτική ακολουθούν και τα συντρόφια, αφού σε πολλά σημεία της ανακοίνωσής τους επαναλαμβάνουν τη φράση «ναζιστική πρόκληση». Αυτό που δεν εξηγούν όμως είναι ποια ακριβώς είναι η πρόκληση. Αν εννοούν την κατάθεση του ψηφοδελτίου  ας μάθουν ότι, τους αρέσει δεν τους αρέσει, είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, όσο για ποιοι αντιστρατεύονται τους σκοπούς των σωματείων και τη λειτουργία της δημοκρατίας δεν έχουν παρά να κοιτάξουν στον καθρέφτη.

Προφανώς αυτό που τους ενοχλεί είναι ότι υπάρχουμε. Πολλοί εκπαιδευτικοί τους γυρνάνε την πλάτη και με μπροστάρηδες τους Εθνικιστές Εκπαιδευτικούς αγωνίζονται για τον επανελληνισμό της εκπαίδευσης, στέλνοντας στα αζήτητα τις, διεθνιστικής έμπνευσης, πολυπολιτισμικές ανοησίες τους. Ας το πάρουν απόφαση ότι θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

Είμαστε το Αύριο και είναι το χθες.

Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών

πηγή

Exit mobile version