Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Και ενώ στην Ελλάδα του 2015 ο μόνος που δεν την έχει εγκαταλείψει ακόμα είναι ο καιρός(!) όλα τα υπόλοιπα αλλάζουν καθημερινά. Είτε είναι η οικονομική επιβίωση μας είτε είναι τα “αδιαπραγμάτευτα”; σύνορα μας, είτε είναι η πίστη μας για Χριστιανισμό και Ορθοδοξία. Έτσι ανήμποροι οι περισσότεροι για οτιδήποτε, απλά ζούμε με την φοβία αν θα έχουμε ρήξη με τους Εταίρους ή όχι και τι θα επακολουθήσει της ρήξης! Είναι όντως μεγάλη η επιτυχία της πλύσης εγκεφάλου που δεχόμαστε καθημερινά από τους αξιωματούχους του καθεστώτος που βρίσκεται στας επάλξεις για την ευρωστία της τσέπης τους και μόνον! Η συνταγή είναι παλιά και καλά δοκιμασμένη! Από λίαν πρωί οι αρμόδιοι Κυβερνητικοί ,πιάνουν στασίδι στα παραμένοντα κανάλια συμφερόντων τους και αρχίζει η πλύση..Aν αντιστέκεσαι και δεν τους ακούς και κάνεις το λάθος να ανοίξεις ραδιόφωνο, εκεί είμαστε ήδη στην διαδικασία στυψίματος. Μόνο να ακούς τον πάμπλουτο Τράγκα να διαμαρτύρεται για τους τρείς κεφτέδες/μπιφτεκάκια γκουρμέ που έφαγε στην Μύκονο και πλήρωσε 80Ε και του φάνηκαν πολλά, δεν θέλεις τίποτα άλλο από την υπόλοιπη καθημερινή σου ρουτίνα! Όντως έχουμε ένα “πρόβλημα” αν έχουν φτάσει τα κεφτεδάκια στην Μύκονο τα 80Ε! Γιατί γι αυτούς όμως που πάνε και με τον ΦΠΑ που τους έρχεται δικαιολογημένα θα πληρώσουν τα τρία κεφτεδάκια 150Ε! Εμάς όμως, τους υπόλοιπους χαχόλους, τι μας κόφτει κε μεγιστάνα των ΜΜΕ; Μήπως όμως κύριοι ,κύριοι, αρμόδιοι άκρως μαυρισμένοι από τις ηλιοθεραπείες σας σε πισίνες και πανάκριβες παραλίες είναι μεγαλύτερο το δικό μου πρόβλημα που σκέπτομαι να πάω σούπερ μάρκετ γιατί με τα λεφτά που διαθέτω δεν θα στήσω κατσαρόλα πάλι; Κατά τα άλλα συνεχίζεται η δήθεν διαπραγμάτευση και το Ελλαδιστάν τιγκάρει καθημερινά από στίφη λαθρό ατάκτως ερριμένους ανά την χώρα! Η κυρά Τασία μάλλον είναι απασχολημένη με την μπούκλα της και τους θεωρεί α ό ρ α τ ο υ ς και εξαφανισμένους! Ευτυχώς που βρήκαμε τον “λόρδο” κο Αβραμόπουλο(!) να πετύχει δήθεν τον ποσοστιαίο διαμοιρασμό τους ανά τας Ευρωπαϊκάς χώρας! Φυσικά λογαριάζει χωρίς τον “ξενοδόχο” που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι υπόλοιπες χώρες-Εταίροι μας που μας πετάνε κάτι ξεροκόμματα μόνο και μόνο για να απαλλαγούνε από τον συγκεκριμένο συρφετό. Σιγά μην τους δεχτούνε με τις ταυτότητες του Αβραμόπουλου!! Σκοτάδι παντού παρ’ όλο που ο ήλιος λάμπει για να μας θυμίζει ότι είναι καλοκαίρι για ολίγους. Όσοι τόλμησαν δε να πούνε αλήθειες για το χάλι που βιώνουμε και τις αιτίες που προκάλεσαν το χάλι αυτό, είναι εξοστρακισμένοι και φυλακισμένοι..Αξίζει όμως να τους αναγνωρίσουμε ότι προσπάθησαν να μας ανοίξουν τα μάτια πριν της πλήρους τύφλωσης που επικρατεί τώρα.

Και γι’ αυτό θα τους στηρίξουμε και πάλι στις όποιες προσπάθειες, τους “επιτρέπεται” να καταβάλλουν.

Ειδικά όταν υπάρχουν ακόμα παλληκάρια μας, άδικα και παράνομα φυλακισμένα.

Άννα

Ο Σπηλιωτόπουλος παραδέχεται την σκευωρία: O Σαμαράς έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή χωρίς νομική τεκμηρίωση – ΒΙΝΤΕΟ

Ή ανεξέλεγκτη και χωρίς όρια Λαθρομετανάστευση που προωθεί η ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ εγκυμονεί τεράστιους Εθνικούς κινδύνους. Ή κυβέρνηση αυτή όπως και η προηγούμενη εκτελεί το Δόγμα του Αμερικανοσιωνιστή ανθέλληνα Χένρι Κίσινγκερ, του Δόγματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ και της Παγκοσμιοποίησης. Ή έλευση εκατομμυρίων παράνομων μεταναστών Μουσουλμάνων ολοκληρώνει όλα τα παραπάνω. Ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες υπάρχουν κατά συρροή δολοφόνοι, τζιχαντιστές, φανατικοί φονταμενταλιστές Μουσουλμάνοι και πράκτορες ξένων δυνάμεων κυρίως της ΕΡΥΘΡΑΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ. Οι Ελληνικές αρχές τα αγνοούν όλα αυτά προκλητικά λες και έχουν υπογράψει το συμβόλαιο θανάτου των Ελλήνων με τους ξένους αφέντες. Μονόδρομος η στήριξη της Χρυσής Αυγής και του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκος. Είναι ο μόνος πιά που μπορεί να σώσει ότι έχει απομείνει από τους προδότες που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Ελλάδα.

Ι.Π.

Μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Συνεχίζονται αμείωτες οι επιθέσεις παρακρατικών, γνήσιων στυλοβατών του συστήματος και σίγουρα οπαδούς της «έντιμης διαπραγμάτευσης» που δίνει ο νέος κυβερνητικός θίασος, σε γραφεία της Χρυσής Αυγής είτε σε φίλους και οπαδούς της αλλά ακόμη και εναντίον πολιτών άσχετων με τη Χρυσή Αυγή των οποίων το παρουσιαστικό κρίθηκε «ύποπτο» από τι ληστοσυμμορίες οι οποίες δρουν ανενόχλητες ανά την επικράτεια. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η αστυνομία δεν κατάφερε να προστατεύσει τη σωματική ακεραιότητα νομοταγών Ελλήνων πολιτών, καθώς επίσης τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Με δεδομένο ότι μέσω γνωστών ιστοσελίδων διατυπώνονται απειλές για εγκληματικές ενέργειες αδιακρίτως σε βάρος οποιουδήποτε σχετίζεται με το κόμμα μας και ότι στους ίδιους ιστότοπους οι δράστες αναρτούν λεπτομερείς περιγραφές των έκνομων ενεργειών τους. Με δεδομένο ότι οι ενέργειες αυτές δεν είναι μεμονωμένες, αλλά γίνονται βάσει σχεδίου, είναι καθοδηγούμενες και μεθοδευμένες.

Τ.Β.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-5-iouniou-2015#ixzz3c8RT7KoL

Exit mobile version