Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Κομοτηνή, Δυτική Αττική

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ξάνθης, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, μετέβησαν στο χωριό Εύλαλο, το πρωί της Τρίτης 2 Ιουνίου, όπου διένειμαν εφημερίδες του Κινήματος, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας για τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου και κατατοπίζοντάς τους ως προς την σκευωρία που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετική και τα σχόλιά τους ιδιαίτερα θετικά ως προς την πολιτική μας δράση και τον αγώνα μας για δικαίωση κι ελευθερία.

Οι δράσεις της Τ.Ο. Ξάνθης συνεχίζονται με αμείωτο σθένος σε όλους τους δήμους του νομού, αφού σε κάθε εξόρμησή μας ενημερωτική, αντιλαμβανόμαστε ότι η στήριξη του κόσμου μεγαλώνει συνεχώς. Οι συμπολίτες μας ολοένα και περισσότερο τάσσονται υπέρ των ιδεών μας και πυκνώνουν τις τάξεις του κινήματός μας. Ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας συνεχίζεται έως την Τελική Νίκη!

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, με επικεφαλής τον γραμματέα, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο επισκέφτηκε το χωριό Προσκυνητές με σκοπό τη διανομή της εφημερίδας μας Χρυσή Αυγή. Οι συναγωνιστές συνομίλησαν με τους κατοίκους του χωριού και άκουσαν με προσοχή τους προβληματισμούς τους για το μέλλον της Πατρίδας μας. Οι άδικες φυλακίσεις και η αναμενόμενη δίκη ήταν η κύρια συζήτηση. Έξω από την κοινή λογική, ο αποκλεισμός του Κινήματός μας από τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. και η διαστρέβλωση της αλήθειας με σκοπό την παραπλάνηση του Ελληνικού λαού.

Η πρώτη φορά αριστερά, χαρακτηρίστηκε από πολλούς, ως την συνέχεια των προηγούμενων Κυβερνήσεων, αφού κινούνται στο ίδιο μνημονιακό μοτίβο. Οι φαινομενικά σκληρές διαπραγματεύσεις του Πρωθυπουργού, δεν πείθουν κανέναν και οδηγούν στα αυτονόητα συμπεράσματα του ολοκληρωτικού ξεπουλήματος της Χώρας μας. Το «άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς», το οποίο ακούστηκε από τα χείλη ενός των γηραιοτέρων, εξέφρασε την γνώμη του απλού λαού. Προέτρεψαν τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες, να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους, για να μπορέσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή να οδηγήσει την Πατρίδα μας στο βάθρο του νικητή.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου με θέμα: Αριστεροί δημοσιογράφοι οι κονδυλοφόροι του συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn212#ixzz3cAOYiL9E

Exit mobile version