Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η διαχρονική προδοσία της Μακεδονίας από την διεθνιστική αριστερά

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Και ενώ η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, ετοιμάζεται για την υπέρτατη κυβίστηση, την υπογραφή δηλαδή ενός ακόμη καταστροφικού μνημονίου που θα δέσει πολύ πιο σφιχτά τη θηλιά στον λαιμό του  ελληνικού λαού, η Κουμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, η συνιστώσα που αποτελεί και μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, υιοθετεί το όνομα «Μακεδονία» για το κράτος των  Σκοπίων, σε μια στιγμή μάλιστα ιδιαίτερα κρίσιμη για τα Βαλκάνια λόγω των ραγδαίων εσωτερικών εξελίξεων στη γείτονα χώρα. 

Στην ιστοσελίδα της και την εφημερίδα… «Επανάσταση», η ανιστόρητη  Μαρξιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, αναδημοσιεύει άρθρα για τα Σκόπια γραμμένα από σκοπιανούς μαρξιστές, σφετερίζοντας  το όνομα Μακεδονία.

Το άρθρο έχει τίτλο «Μακεδονία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης ξεπερνούν τις εθνικές διαφορές», υπογεγραμμένο από κάποιο απαίδευτο ορφανό του Τίτο ονόματι Jakup Guven, ο οποίος ανήκει στην Διεθνή Μαρξιστική Τάση και είναι σκοπιανός. 

Αν ξεφύλλιζε τα βιβλία της ιστορίας της χώρας του, θα παρατηρούσε πως το 1940 η τότε Γιουγκοσλαβία έκανε απογραφή πληθυσμού. Δεν αναφέρεται πουθενά στα επίσημα αποτελέσματα της απογραφής αυτής, Μακεδονικό έθνος. Σύμφωνα με την απογραφή αυτή, ο πληθυσμός της περιφέρειας της VARDARSKA, όπως την έλεγαν, ανήρχετο σε 1.071.426 άτομα και είχε την ακόλουθη διάρθρωση: 710.676 Σλάβοι (66%), 334.285 Αλβανοί και Τούρκοι (31,2%) και 26.465 Έλληνες (2,8%).  

Οι Σλάβοι της VARDARSKA, μετά την αλλαγή της ονομασίας της περιοχής τους σε Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας, τον Αύγουστο του 1944, τι απέγιναν; Εξαφανίστηκαν; Άνοιξε η γη και τους κατάπιε; Μετανάστευσαν όλοι; Αν ναι, πού πήγαν; Μήπως τους εξολόθρευσε ο Τίτο ή κάποιος άλλος;  Τίποτε όμως από όλα αυτά δεν συνέβη. Απλώς το ολοκληρωτικό καθεστώς του Τίτο τον Αύγουστο του 1944, με το έτσι θέλω, και με την κατεύθυνση του «πατερούλη» Στάλιν και τη δουλική συνεργασία, συμφωνία και υποταγή όλων των όμαιμων ολοκληρωτικών κομμάτων και κυβερνήσεων, τους μετονόμασε σε… «Μακεδόνες».

Το 1921 στη Μόσχα, η Γ΄ Κομμουνιστική Διεθνής έθεσε ως στόχο την αρπαγή της Μακεδονίας και της Θράκης από την Ελλάδα και την ένταξή τους στο κομμουνιστικό μπλοκ. Με βάση την απόφαση αυτή και όταν άλλες προσπάθειες δεν απέδωσαν, ο πανίσχυρος τότε Γιουγκοσλάβος κομμουνιστής ηγέτης  Τίτο, έπρεπε να βρει μια μεθόδευση. Ανακάλυψε ξαφνικά ότι οι Μακεδόνες δεν είναι Έλληνες, ότι η Ελληνική διάλεκτος των Μακεδόνων δεν είναι… Ελληνική, ότι οι έως χθες Σλάβοι τώρα είναι «Μακεδόνες» είναι οι Μακεδόνες, ότι η Σερβοβουλγαρική γλώσσα τους, η Κολισεφσκική, όπως την ονόμασαν οι Βούλγαροι, είναι «Μακεδονική» γλώσσα και ότι οι κάτοικοι της Βαρντάρσκα είναι Μακεδόνες.

Ο ισχυρισμός των σκοπιανών ότι είναι Μακεδόνες είναι βάναυση κακοποίηση της ιστορικής αλήθειας. Είναι κλοπή της Ελληνικής ιστορίας. Όμως η ιστορία ενός λαού δημιουργείται και γράφεται από τη δράση του, δεν κλέβεται από άλλους λαούς. Οι σκοπιανοί έχουν την όποια ιστορία τους  πολλών ή λιγότερων αιώνων, σημαντική ή όχι, δεν έχει σημασία. Το σημαντικό για αυτούς είναι να την αποδεχτούν και με αυτή την ιστορία να προχωρήσουν,  Όμως με την προπαγάνδα, ιστορία δεν γράφεται, ούτε οι σκοπιανοί μετατρέπονται σε Μακεδόνες.

Το ότι το ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους, όλα αυτά τα χρόνια με το να προσβάλουν την ιστορία της Πατρίδας μας, είναι σε όλους λίγο ή πολύ γνωστό. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει αναδείξει τον ρόλο που παίζουν όλα αυτά τα χρόνια, όμως ο πρόεδρος Πάνος με την στήριξη που παρέχει στο ΣΥΡΙΖΑ και τα πάρε δώσε που έχει με τις συνιστώσες του, τι λέει για όλα αυτά; Μήπως και αυτός συμβάλει με τις υπογραφές του, στο μεγαλόπνοο σχέδιο διχοτόμησης της Πατρίδας;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ     

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-diachronikh-prodosia-ths-makedonias-apo-thn-diethnistikh-aristera#ixzz3cBbypKWJ

Exit mobile version